23:53

2010-03-31

Kvällen har tillbringats hos elin åkerlund, for först och hämtade upp felice och sedan till ica för att köpa daimkaka och marsansås. Sedan for vi och hämtade upp hanna och sen till elin. Vi satt mest och pratade och såg lite tv, sen i slutet blev jag så trött att jag nästan somnade! Vilket jag ska göra snart också, känner att jag behöver det, efter en händelserik dag.

GODNATT

PUSSSSSSSS


promises

2010-03-31
Kom nyss hem från stan, hittade mig en felice, hanna och en elin. VI gick omkring, men jag köpte ingenting, men snart kommer mina pengar och då ska jag försöka att inte shoppa.

Idag hade vi ju påskracet, jag, frida, gustav och jonas blev utklädda till avatarer. Påskracet gick sådär, var dock grym dåligt arangerat(stavning) och vi vann tyvärr inget pris. Man kunde vinna ett pris för bästa utklädnad och en som var utklädd till pistvakt och en till en tjej vann. Sen kom en i juryn och sa att vi var jätte fina osvosv, men hade ingenting med påsken att göra, men vafan hade dom som vann med påsken att göra, menmen.
  
Ikväll ska jag vara med felice, hanna och elin. Vi ska vara hos elin och har även bestämt att vi ska gå och köpa en daimkaka och vaniljvisp, kommer bli grymt jävla gott!


fan va fina, yee! felice, jag, gustav, frida, jonas och alle.

blider snodda från mimmis blogg, hihi

inside of me

2010-03-30
Kom nyss hem från martin, ligger nu och ska till och sova. Måste ju ladda inför morgondagen, då äre ju påskracet som gäller! och jag ska se ut som en avatar, hur nu de ska gå till. Men man får ta och bjuda på sig, blir nog bra i slutänden.

Men nu ska jag ta och sova, har fått ont i huvudet, hoppas det går bort innan imorrn, annars går de ju inte så bra.

GODNATT

PUSSSS

man must dance

2010-03-30

Nu blev jag mätt, har ätit varma mackor till middag. Har ätit dåligt under dagen, måste blir bättre med frukosten. Annars har skoldagen varit chill, först sovmorgon, sen prov(..), sen for vi på teater på christinaskolan och sen tillbaka till skolan för en halvtimmes lektion
 Sen blev det bestämt att jag ska vara med i påskracet imorrn, vi ska klä ut oss som avatarer( haha) så jag kommer springa runt i en hinderbana halvnaken, känns frestande.

Efter skolan for jag och felice på stan, jag fick med mig lite underkläder hem. Skulle också köpa en vit snygg t-shirt med fickor på, den såg grymt snygg ut på galjen, men på(!) herregud säger jag bara...
  Nu ska jag städa mitt rum, gör det typ varje dag, menmen. Ikväll blir det att vara med martin.

PUSS

bh - cubus

trosor - cubus


dare you to move

2010-03-29
Kom precis hem från felice, for till henne direkt efter skolan. Vi pluggade och åt en massa gott, dvs mackor med hallonmarmelad på, mums!
Vi pluggade svenska, med med för många pratpauser, vilket inte är så bra. Men börjar fatta det nu, de är ju bra för provet är ju imorrn!


Krya på dig elin och grattis i förskott! ♥

don't let me down

2010-03-28

Kvällen igår vart bra, först gjorde jag frida elin och felice grymt god mat, eller ja, elin och felice gjorde mest, hee hee. Sen så var det ju earth hour, så vi släckte alla lampor och tände massa ljus, vart grymt mysigt!
Sen kom martin, oscar och jocke, vi satt och såg på film. Fast vi såg inte så mycket, för sen kom caisa och crille och då dom skulle iväg så hade han kört fast med bilden och man kan verkligen säga att den satt fast, stenhårt. Så dom stod ute och försökte fixa med den, men tillslut fick dom lös den.
    Sen vid 12 så var det bara jag martin elin och jocke kvar, så då gjorde jag och martin en smulpaj, dev vart grymt god! Sen såg vi en annan del av köping.
Sen for jag och martin hem till honom och sov, vi vaknade kring halv 1. Då gick vi upp och gjorde mat och spelade spel med hans kusin och lillebror.

Idag så blir det nog bara att chilla och ta det lugnt, vill ha nå gott och sen på film. Ska nog skaffa mig det, kanske går och bakar en kaka!


Får se om jag lägger in bilder sen, tog inga med mig mobil. Suger på att ta bilder, måste blir bättre på de!


running wild

2010-03-27
Har varit på korpen och tränat med far och bror, sen gick vi på stan en snabbis. Köpte ingenting, hade inga pengar med mig. Sen bar det av till willys, där fick jag med mig hem ett flak med power king, NAMNNAMN!
  Ikväll blir det att göra middag hos elin med henne, frida och felice, blir mys! Sen får vi se vad kvällen har att innehålla!

ge mig sommar, N-U!

only hope

2010-03-27
Kom nyss hem från Gurra, for dit med martin och oscar, sen kom frida caisa och puntus. Vi såg på nån film som handlade om en golfare, fattade inte så mycket, menmen. Sen satt vi mest och pratade och chillade.
   Får se vad som händer imorgon, kanske en sväng på stan, kanske till strömlida och grilla, det får vädret avgöra. Men nu ska jag sova, puss på er!

superman

2010-03-26
Sitter och lyssnar på musik och dra snart dra bortåt. Ska fara och vara med martin och några fler hos Gurra, får se vad vi hittar på.
  Men nu måste jag springa och fixa det sista innan dom kommer och hämtar mig!
 

what ever you like

2010-03-26

Kom nyss hem får stan, for dit direkt efter skolan. Skulle köpa nå underkläder, men hittade ingenting som föll mig i smaken, eller jo, det gjorde jag faktiskt, men den var oskön. Hittade sen en tröja jag vill köpa, men he blev it. För jag har inga pengar, sen ska jag spara mina mot sommaren.
  Var även och tittade på en grymt fin lägenhet nära stan, den var NICE!

Grymt bra låt!


so you do

2010-03-25
Kom nyss hem från martin, for dit direkt efter skolan. Slutade halv 4, var en av våra längsta dagar idag, d-r-y-g-t!
  Sen hände det en jävligt fail sak idag, jag och hanna gick ut från musiken en stund i slutet, blev less att höra på musik från andra länder. Så vi gick in på toan och sen då vi skulle gå ut så var det låst och vi hade våra gympa saker där och gympan började 10 min senare. Så vi var tvugna att kuta till personal rummet i en annan byggnad, för att hämta nycklaran, sen till baka för att låsa upp, sen kuta tillbaka med nycklarna och sen till gympa hallen som är i byggnaden längst bort, så man kan verkligen säga att vi fick oss våran upvärmning. Som tur var blev inte gympaläraren så värst sur.

Idag är det ju våffeldagen har jag hört, ska nog gå upp och göra mig lite våfflor och sen se på en film, har ju sovmorgon imorrn, grymt skönt!

fina bilder från musiken


lite dragen?

puss på er


här skulle det vara en rubrik

2010-03-24
Kom hem för en stund sen, har varit och tränat på korpen. Kännde för att dra dit och springa av mig litegranna, sånt skadar ju aldrig, eller jo, fick blåsor på tårna av mina tränings skor, kanske dags för ett par nya? JA!
  Ska nog ta och göra lite kvällsfika, blir nog yoghurt och en banan. Sen ska jag läsa igenom NO;n och sen sova!

Finns singelbananer på ica, först till kvarn! Finns få kvar, hee hee

let it be

2010-03-24
Väntar på att klockan ska bli 7 så jag får fara och träna, pappa ropa först klockan 6 och sa att jag var tvungen att skynda mig och packa väskan. Så jag sprang och packa den, sen så mitt i allt å ropar han och säger att vi skulle fara 7, grymt irritreande. Menmen, då var det bara att vänta.

Idag hade vi engelska nationella, gick hyfsat bra. Annars har vi inte gjort nå speciellt, har haft fria val. Jag gjorde bort att plugga till provet imorrn, men pluggade ändå lite från då jag kom hem, dvs 10 i 3 till klockan 5. Men ska gå igenom det ikväll också, för att vara extra säker, haha.


nämen sofia då!


dödarblicken

kakpaketet

plugg.....

all the way up

2010-03-24
Åt nyss flingor, men mjölken sögs in i flingorna och dom blev äckliga och mjuka, råkade vänta för länge med att äta dom. Inte bra, inte bra!
   Ikväll har jag varit med martin, vi har haft skojjsit och mysigt. Vi spela nå spel på facebok, har blivit beroende. Man ska flyga en helikopter och undvika att ta i taket, marken eller hindrerna framför en. Får försöka ta mig ur dedär beroendet, innan det är försent!

Men nu ska jag sova.

godnatt


PUSSsss




don't let me go

2010-03-23
Nu har jag varit duktig och pluggat no hela tiden från då jag kom hem tills klockan blev halv 6, känner mig grymt duktig. Men imorrn blir det mer pluggning, vill ju få ett bra betyg. Men de skulle jag ha tänkt på och inte skjutit fram det hela tiden.
   Idag gjorde jag svenska muntliga nationella igen, alla måste göra det två gången. Fråga mig inte vaför, för det undrar jag med. Sen fortsätter nationella imorrn också, då har vi engelska, vi ska skriva en uppsats.

Snart är det också helg och på lördag, 27/3, är det earth hour. Man ska släcka allt ljus i en timma, från halv 9 till halv 10, tror jag det var.

jag, frida och max fick älgögat idag på no;n som vi skulle dissikera, fyfan va äckligt det var!

20:35

2010-03-22
Har precis ätit pyttipanna, fick lust att slänga allt i soptunnan blev äckligt mätt. Var även och tränade för ett tag sen, var skönt! Får se till att det blir mer träning i veckan, före det for jag på stan och köpte 3 troser, men dom orkar jag inte gå och fota.

Får se vad som händer ikväll, mest troligt en lugn kväll med film och sova tidigt, känner att de behövs.

elin, sofia, danne och jag, från idag. Alexandras bild

calling out

2010-03-22
Sitter och värmen mina fötter som är iskalla, har varit ute från 9 till 1 och mina skor har typ hål baki hälen, smidigt att jag tog dom då. Har varit och fiskat, men jag fiskade inte. Satt och fotade, solade och chillade. Dock grymt skönt att vi hade frilufsdag på en måndag, som är den jobbigaste dagen. Den brukar alltid vara på en onsdag, då vi har friaval hela dagen.

Men nu är det nog dags för mig att börja plugga, har somsagt prov på torsdag och har inte pluggat någonting. Men ska börja nu så jag inte får allt att göra imorrn.
Sen är det ju bara 1 ½ vecka kvar till påsklov, känns grymt skönt!

ola, alle, felice och elin


träffa på en grymt fin vovve

roris( tror den hette så, det var iaf inte doris) och ola

'


blev grymt blöt

felice och jag



felice, sofia, alexandra, anders, ola och danne






vann en bio checkpå utlottningen!

all my life

2010-03-22

Nyss sett en massa fula klipp på youtube, ojoj, det finns nu jäklat vad somhelst där.
  Ikväll så har jag varit med martin, vi skulle egentligen fara och vara med felice och erik. Men då hade pappa bilnyckeln och han var borta, så det blev inte. Vi var hos mig och chillade.

Imorrn har vi ju frilufsdag, ska och fiska, kommer typ sova där ist för att fiska, grymt skönt! Ska även ha med mig ton med pinnbröd!
 Men nu ska jag sova, måste upp tidigare för att sköta jackie. PUSS GODNATT!♥


you'll never find it all

2010-03-21
Städa just klart mitt rum, känns skönt att jag äntligen ser mitt golv.
 Har varit på stan en sväng, eller på Gallerian. Köpte lite saker, hehe, jag som ska spara mina pengar. menmen.
Nä nu ska jag sätta mig och plugga litegranna

puss på er!

kofta - vero moda

kjol - vero moda

skor - skorett

Sen fick jag 2 saker av mamma igår.


örhängen - HM divided

kjol - HM divided

it's been awhile

2010-03-21
Kom nyss hem från vallsberget, for dit med mor, far, jackie och felice. Vi såg på pite-paralellen, men såg inte hela, för det blev så jäkla kallt!

Igår for jag till felice och var med henne, sophie och ullis. Vi såg på sextreme movie, grymt ful film, haha. Fattade inte handlingen, fast det brukar man inte göra i sånna filmer, sen satt vi mest och chillade och pratade.
  Imorrn har vi frilufsdag, jag ska först och fiska, sen blir det bad på phb. De blir nice!



my fantasy

2010-03-20

Åt nyss sen lunch som bestod av mackaroner och kotlett, he var gott! Såg även på bella och tyra show, men såg bara halva, hittade inte del 2.. Får se den då jag hittar den.
  Ikväll blir det att vara med min gulle fellis. Får se vad vi gör, ska dit efter middagen.

Igår var vi som sagt på bio, vi såg remembe me. Förlåt, men filmen sög! Fattade inte ett skit och dom använde konstiga ord hela tiden typ. Blir nog att se sån bättre nästa gång.
Efter bion gick vi alla från stan till svartudden, förutom Frida och Elin, dom åkte moppebil, medan vi andra fick kämpa oss fram i snöstormen. Vi for hem till Elin, där vi spelade kortspel och sanning och konka osv. Sen gick jag och martin hem till mig och sov.
   Idag har vi inte gjort så speciellt mycket, kollat runt på datorn osv.

Sen tog jag inga bilder, som vanligt, suger på att ta bilder.


16:30

2010-03-19

Hemma nu efter en färd på stan, köpte ingenting. Men det blev iallafall en solning, grymt skönt! Somnade nästan.
   Väntar nu på att Frida ska komma, vi ska äta sushi! Sen ikväll blir det bio med hon, maria, elin, martin, jocke, gurra och oscar, vi ska de remember me.


16:19

2010-03-18
Kom hem från skolan för ett tag sen, fick skjuts av elin.
  Sen en fråga är varför i hela helvette de snöar? Det är ju meningen att snön ska fara bort, inte blir mer av. Är så grymt less vintern nu så de går inte att förklara! Vill ha sommar, N-U!
  Imorrn har jag spanska nationella, känner inte taggen. Sen blir det kanske sushi till middag, efter det blir det iaf bio, blir nice.

Frosties, grymt gott!

nya body lotion

all found out

2010-03-17
Kom nyss hem från stan, hann även med en sväng på willys. Köpte en body lotion från LdB, luktar grymt gott!
  Gjorde även ett ID-kort och lite andra ärenden, sen träffade jag på Felice och Moa, gick med dom en stund innan jag for hem.
Såg även att dom har gjort om bio 3an i stan, dom har bytt plats, kassan alltså.

Holding on to you

2010-03-17

Slutade halvdag idag och det var soppa till lunch, så jag for hem och åt istället. Det blev kotlett och nudlar, ganska gott, men råkade överkoka nudlarna och det kan jag säga, är inte gott!
  Men nu ska jag dra in till stan, puss på er!

sofia, felice och elin


dagen outfit, hee hee.
skor - Skorett, sammets leggings - BikBok, t-shirt - HM divided


sova?

2010-03-16
Ska nog ta och dejtakudden strax, blev gode så trött kan man säga. Har tagit fram kläder för imorrn, vi slutar halvdag, så jag ska på stan och göra ett ID-kort. Sen kanske det blir att fara och sola.
    Hade också engelska nationella idag, gick hyfsat bra. Men sista delen var svår, tyckte jag iaf.

Ikväll har jag varit med martin, for först till han. Men det fanns ingenting att göra, så vi gick till mig för att se film eller så. Men det slutade med att vi fastnade farmför datorn med en popcorn skål, annars har vi bara myst.

Nej nu fan ska jag sova, ingen sen kväll inatt!

Lite gamla bilder

på bryggan, minns inte vem som är på bilden

grymt gamal bild, kåbdalis. Sandra, Elin, Lotta och jag

på nå slalomläger i kåbdalis

skulle inte sitta illa just nu

jäääckie

på pizzahut i stockholm

i sthlm


brorshaan


what about now?

2010-03-16
Kom nyss hem från skolan, grymt skönt! Men fryser om mina fötter, för mina skor är inte speciellt varma. Kan det inte bara blir sommar, är grymt less vintern. Men det är bara ca 12 veckor kvar + så gör man typ ingenting dom sista veckorna.

Sen dedär om hotet mot strömbacka var tydligen bara ett skämt, ett sjukt ett.

Lite bilder;

Maud köpte hela kakfatet åt klassen!

Elin död efter skidpass på gympan

brandlarmet gick på skolan igår

woooow, brandbilen!

wooow, polisbilen!

fränt! ellllller?

från i fredags.  PUSS VA!

they cry

2010-03-15
Sitter nu och väntar på att maten ska blir klar, känner att jag börjar bli hungrig.
   Har även läst dedär om skolmassake hot på strömbacka, undra om de är sant eller falskt att nån idiot ska fara dit och skjuta med ett gevär, helt sjukt ju! Vem fan kommer på en sån sak?! blir bara sur. Hoppas då att de bara är nån jävel som hittat på de.

16:33

2010-03-15
Sitter hos Elin nu, vi ser på my super sweet 16 och är allmänt lejda.
  På skolan idag så gick brandalarmet, brandmännen och polisen kom, trodde verkligen att skolan skulle brinna upp! Men icke sa nicke, var bara i no salen någon hade gjort nått exeriment ellr nå sånt. fan.....

Nu ska vi fortsätta se tv.

PUSSSSSSSSSSSS


elins son Greger

wanted

2010-03-14
Ska lägga mig i sängen strax och sova, upp klockan 7 imorrn, känner taggen! NOT
   
Idag har jag inte gjort ett skit, drygaste dagen hittills. Sov bort hela dagen, menmen det är vad söndagar är till för. Det enda som var bra med dagen är att jag var med martin, men han for nyss. Vi såg wanted, ganska bra ändå. Men har sett delar av den, för jag kom ihåg vissa scener. Märker att jag har börjat tycka om, hur ska man säga de, spännande filmer, mer än komedier. Börjar bli lite små less dom, för dom vissa av dom är förutsägbara. Men klart det finns bra komedier också!

Men nu ska jag lägga mig i sängen och få dåligt samvete för att jag aldrig pluggade nå idag.

GODNATT!


inte så fullt seriösa bilder dära!

elin, jag och frida

Bilderna är från fridas blogg och är tagna i fredags

söndag, 12.30

2010-03-14
Sitter i sängen och funderar på att göra nå lunch och se på film, de är, vad ska man annars göra?
  
Igår var jag först med Frida och Felice hos Frida och såg melodifestivalen, Anna vann och de sög somfan! Sen for vi till Martin där även Crille och Oscar var. Vi såg på film och mysde, vi såg the eye och jag som egentligen hatar skräck filmer, men jag överlevde.

Men nu ska jag se film, tror det blir bröllopsfotgrafen.

lördag, 15:17

2010-03-13
Hej min kära bloggläsare!

Kom nyss hem från stan med frida, vi gick dit kring 12, efter vi hade stigit upp och gjort oss iårdning och allt. Fick med mig ett par jeansleggings som jag la undan igår, la undan ett linne också. Men köpte det inte, för jag måste spara mina pengar tills sommaren kommer.
Känner också att det blev lite sent igår, somnade kring halv 6. Varför, det förstår jag inte, vi hade nog för mycket att prata om, sen kom vi ju hem kring 2. 
    Igår for jag till Frida, vi ''fixade'' oss hos henne, sen for vi till ica och träffa Elin och köpte gott. Sen stannade vi och snackade med några där, sen for jag, frida och elin till ett stort lan där en massa var. Där satt vi och såg på bio osv, sen for Elin hem. Då var det bara jag och Frida kvar, vi gick mest omkring och sen spelade vi kort medans killarna lanade, då dom lanat klar gick vi alla till big boy och åt, sen for jag och frida hem till mig och sov.


Men nu ska jag äta mina mackor och se på one tree hill.

jeans leggings - HM

everywhere

2010-03-12

Sitter ny duschan och inte mätt i mage, har inte ätit middag än.... Men snart, då jävlar! Då ska magen få i sig mat! Har även packat min väska, för snart bär det av till FRID4!

PUSS

jag, frida och didrik


shake it

2010-03-12
Kom nyss hem från stan, skulle fixa ett bankkort. Men man var tvungen ha en massa saker, så de blev tjorvigt. Men de ska vi fixa nån annan dag, måste också fixa ett id-kort. Men var inte redo för att ta kort, så de ska vi ta imorrn.
Köpte ingenting, men la undan ett sött linne och ett par jenasleggings som vi ska in och köpa imorgon, blir great! Men fikade också, blev daimkaka med vaniljvisp, grymt gott!

Ska ta och hoppa i duschen snart, sen blir det att dra sig mot Frida, sen får vi se vart kvällen tar oss!

learn to fly

2010-03-12
Nyss lagt mig i sängen med kvällsfika, var grymt hungrig!
Ikväll har jag först varit med frida, sen gick vi till öbergs. Jag och frida ville se dedär Bella & Tyra show, men det lagga som fan, så vi orkade inge mer. Jag gick hem kring 10 i 12, men som tur är har vi ju sovmorgon imorrn till 10 över 10, grymt chill!

Men nu ska jag se klart de jag hade kvar av filmen onskan.

godnatt, sovgott!

grymt gott, mackor med skinka och sallads krydda, sen multivitamins dryck till de!

keep waiting

2010-03-11
Städade nyss rummet, känner mig duktig. Men var ju tvungen, ska ju få finbesök av självaste Frida Olofsson! Sen bär det nog av till Öbergs, får se vad vi hittar på där.
   Idag gjorde vi ingenting speciellt på skolan, gympa osv. Sen på musiken försöker jag lära mig river flows in you, grymt vacker låt. Men den är grymt svår, får se om jag klarar av det.
  

Sydde in mina jeans nu, som jag sydde om förr. Men sydde då på fel sida, men nu är det rätt, kan äntligen börja använda dom igen. Nog för att jag är mer en människa som tycker om leggings, mycket bekvämare än jeans!

dagens inköp på willys

FÖRE. Orkade inte ta en bild på hur dom såg ut rätt väg, men som ni ser är som gode utsvängda.

EFTER. Sydde så dom blev stuprör, hatar jeans som är stora där nera!

De svarta trådarna som sticker ut är från förra gången jag sydde, orkade inte ta bort dom.

00:20

2010-03-11
Varför i hela helvette är jag vaken nu, VARFÖR?! Jag brode sova, för jag ska upp just före 7, blir fan sur på mig själv, jag som vill ha sömn. Men it fan får jag de, nejnej.
Okej, nu ska jag sluta svära och skärpa mig, puss va.

Idag var de ju somsagt skola, sen då jag skulle hem så var jag tvungen att gå. Men träffa amanda på vägen, så jag fick skjuts hem. Sen satte jag mig vid datorn och började se en film, onskan heter den, en svensk. Vet inte om den är bra eller dålig, men hemsk är den. Sen for jag till martin, vi såg film, dator, kort och åt popcorn och chokladbollar, mums.

Men nu ska jag sova, puss på er!

denna film såg vi

can't feel the pain

2010-03-10

Kom nyss hem från skolan, somnade typ på sista lektionen. Lutade mig mot bänken och halvsov, sen då jag ställde mig upp hade jag ett stort rött märke på ena kinden. Dock har lektionerna idag varit grymt chill, satt med hanna och felice i grupprummet hela dagen typ, gjorde massa lejda saker.
   Sov ju hos felice inatt, vi såg Step up tills vi somnade, såg aldrig klart den så jag ska ladda hem den sen.

En rolig sak som hände inatt:

Felice klappar mig på huvudet.
(jag) -M
mmm?
Felice klappar mig på huvudet igen
Vänder mig om
(jag) - Jaa, vad är de?
(felice) -Det var ingenting
Somnar om.

Sen då jag frågar vad hon ville på morgonen, fattade hon ingenting. Alltså så hade hon gjort allt i sömnen, kanske inte låter så kul, men då var de grymt kul!


hahaha, jäää!

always where i need to be

2010-03-09
Sitter nu på felices säng, blir att sova över här ikväll. Vi har bestämmt att vi ska se på Step Up och ta det lugnt, blir nice. 
Fick mina klassmjukisbyxor idag, står mitt efternamn på baken, ville inte ha någon klasströja, eftersom den var så ful, hehe.
Skolan idag var somsagt dryg, vi gjorde inget speciellt. Sen då jag och felice skulle gå hem, så skulle vi gå till sporthallen, för vi skulle få skjuts därifårn. Men vi tog en genväg, som blev en blöt senväg. Vi gick över fotbollsplanen, och där var de djup snö och vi hade tygskor. Så vi sjönk igenom hela tiden och blev grymt blöta, inte mysigt!






bilder från felice blogg

försök överträffa det

2010-03-08
Nu har jag ätit, blev gode så mätt.
Ikväll ska jag mest troligt och träna på korpen, blir skönt. Känner att jag måste börja om att träna, har tränat två gånger under lovet, bra för att vara mig. Brukar aldrig orka göra de under lov, hee hee.
  
 
    Skolan idag har varit dryg, hatar skolan. Det enda bra med den är att man får träffa alla kompisar, men inget annat. På gympan hade vi ländskidor, fyfan! Har dock inte fått något speciellt att plugga i veckan, men ska nog ändå göra nå so och matte. Sen har vi engelska och spanska nationella nästa vecka, längtar inte.

jag och felice på gympan

vi orkade inte skidra upp, så vi gick, sen så ramlade felice på raksträckan, haha!

I'm back!

2010-03-07
Kass uppdatering, jag vet!

Men i fredags var vi somsagt och badade, sen for vi till korpen och träna. Senare bestämde vi oss för att fara till öbergs stuga, vilket vi gjorde också. Så klockan nio for vi och hämtade varmare kläder och senar ar det av till ica där vi köpte massa gott. Då vi kom fram till stugan, tog ca 15 min dit, så fixade vi massa saker, värme, vatten osv. Sen spelade vi kort, såg film och hade det mysigt. Vi vaknade kring halv 12, då åt vi och inte gjorde så mycket. Jag och frida gick ut och solade, var grymt fint väder ute. Sen for vi hem kring halv 3.

I går så var jag med felice, hon har ju kommit hem från Gran Canaria och var asbrun! Vi pratade och mysde och såg på film. Sen hittade vi en back med massa power king, eller vad det nu heter, energi drickan, så vi tog varsin. Sen for vi och var med frida oscar och martin, vi spelade kort och hade roligt! Sen spelade vi ett spel, man skulle dra ett kort, den som fick lägst var tvungen att göra en utmaning. Det blev att dom andra fick blanda en sked med nått på, som den som förlorade var tvungen att äta, eller man var tvungen att ha det i munnen, sen fick man spotta ut. Jag gick hem kring 3 då alla skulle gå och sova.

Idag har jag hunnit göra bort all min läxa, grymt skönt! Så det blir att chilla idag, har kvar min b&j från igår, så det blir nog den och en film senare mot kvällen.

Fredags:


Lördags:



so long goodbye

2010-03-05
Kom nyss hem från badet, vi for dit just före 2, för som öppnade då. haha, de där rimma! Man blev grymt sliten efter att ha badat, dock bade vi inte så länga. Fanns inte så mycket att göra där, för dom har ju inga åksaker som på phb, men vi överlevde. Sen skulle jag och frida basta, men bastun var avstängd. Men vi ska på korpen ikväll, så då får vi basta där ist.

Nu vettefan vad jag ska göra för att fördriva tiden, ska nog gå och se på tv.

0150

2010-03-05

La mig just i sängen och mina sår på benen gör ont, eller mina två sår. Rakade benen idag, och har en skitjävla rakhyvel som suger stenhårt, borde skaffa en ny! Har även använt min nya dag/nattcreme, den funkar galant, eller okej, jag tog på mig en nyss, men de känns som om de ska funka galant!
   
Ikväll har jag då varit hos frida, med hon, oscar, chrille och martin. Vi spelade poker, har äntligen börjat lära mig, det går framåt iallafall. Sen spelade vi nå annat kort spel, sen gick vi och såg på tv och pratade osv. Sen kom mamma och hämtade oss vid 10 i 1.

Imorgon blir det mest troligt att vi far och badar på öjebyns badhus klockan halv 11 på morgonen, så det blir att stiga upp tidit. Men det kommer säkert sluta med att vi far senare, eller om vi ens far.
Sen kommer ju Felice hem, så då blir det att fara och träffa henne.

Men nu ska jag försöka sova, somsagt, upp tidigt imorgon!

PUSSSNATTI

blonda familjen


varför?!

2010-03-04

Sitter och försöker hitta 7 avsnittet av 7 säsongen på one tree hill, men hittar de fan inte. VARFÖR?! Blir grymt irriterad över att det inte finns, eller det kanske finns, men jag hittar det inte. Jobbigt läge! För jag vill ju inte hoppa över det och se på 8an direkt, då missar jag ju något.


all the right moves

2010-03-04
Kom nyss hem från willys, for dit med mamma en sväng, fick med mig lit nödvändiga saker hem.

 Idag vaknade jag kring 20 över 10 av att alexandra skicka sms och tvingade mig upp ur sängen för att fara till henne och grilla, vilket jag gjorde, eftersom jag hade lovat. Jag for till henne kring halv 12, efter jag hade tagit fram korv och gjort pinnbröd, där alexandra, fanny, vickan och matilda även befann sig, vi grillade och hade de bra. Det var ju grymt skönt ute, älskar/älskade vädret!

Sen bestämde vi oss för att fara ut med skoter, vi for först till strömlida och mötte upp några, vi var ut och körde i nån timma, kanske 1½ eller lite mer, kommer inte riktigt ihåg. Men det var grymt roligt, det är askul att köra skoter, önskar verkligen att vi hade en egen!
Sen for jag och alexandra tillbaka till alle, där sedan mamma kom och hämtade mig.

Nu känner jag att jag ska äta nå middag, har bara ätit lite grillad korv och pinnbröd idag.

grillning:




frän tjej, jomen nanting!

inte fan såg de gott ut, men de var de!


shopping:

hårspray,  rakgel

tops, pads

någon slags dagkräm, älskar den där serien, funkar verkligen. Tveka inte, KÖP!

everybody knows it

2010-03-04

La mig nyss i sängen och ska se på oth med en popcornskål, grymt gott! Är gode trött eftersom jag inte sov så mycket inatt, men får ta igen det nu.
  
Ikväll har jag storstädat mitt rum, imorgon ska ni få se före och efter bild. Sen kom hanna, andre, alexandra och sofie, vi baka kladdkaka och sen gick vi in till stan för att käka. Det blev på max, men de var bara jag och alle som åt, eller vi åt en choklasmousse(stavning) som var svinäcklig, där gick 15 hela kronor åt i onödan. 

Imorgon blir det kanske att fara med alexandra och några ut och grilla, men det beror på om jag orkar. Får se imorgon, kanske, kanske inte.
Men nu ska jag se oth.


PUSS PÅ ER!

jacqueline och alexandra

yeeeah


live high

2010-03-03
Sitter och vätar på att alle ska bli klar, vi spelar biljard. ASFRÄNT! jag vinner...not.. Vi ska snart ut och rasta hennes skoter, blir trevlat.
Men nu kom hon ut från toan, så nu ska vi fortsätta.


PUSSS

p.s jag har fått tillbaka min kamera laddare, så nu laddas den förfullt. Så snart blir det mer foton igen.

11:54

2010-03-03
Vanade för en liten stund sen, eller har vaknat i omgångar. Känner att jag inte fått då mycket sömn, gick hem kring halv 6.
    Först så skulle jag och frida spela the sims, men min dator vägrade installera det, jävla skit dator. Sen skulle vi åka till djupviken, jag och frida satt bak på typ ett flak, med tak osv, svårt att förklara, medans grabbarna satt fram och trängdes. Sen då vi kom fram så spelade vi poker, eller jag spelade fortfarande inte, kan inte... Sen for vi tillbaka till svartudden, då vi kom tillbaka gjorde vi lite av varje, spela spel, såg film osv. Sen rann tiden iväg och alla blev trötta, så då kännde jag att de var dags att vandra hem med min kära plåtburk(dator), men var hur pigg som helst då jag kom hem. Kunde typ inte sova, vakna först vid 9, sen 10 och sen halv 12.
Lägger in nå bilder om frida lägger in dom på sin blogg.

Nu ska jag ta på mig kläder och börja vandra till alexandra för att grilla.


PUSS

for you

2010-03-02
Sitter och målan naglaran, de blev rosa. Började att måla dom svarta, men insåg att då blev jag helt emo, för har typ bara svart på mig, eller en grå trjöa, men ändå.
Sen frågar jag mig gång på gång, varför fan jag inte har städar mitt rum, ser förjävligt ut! Nu har en hel klädhög bosatts sig på min smink bänk, undra hur den kom dit?
   Kvällen kommer mest troligt innehålla lan, tror jag iaf, fick veta de nu. Menmen, blir säkert trevligt!
Men nu måste jag gå och äta middag, har inte gjort de än.

shorline

2010-03-02
Kom nyss hem från lule, köpte ingening. Har ju slut pengar, eller ja, lösa pengar. Har ganska mycket hos mamam och pappa som dom ska lägga in på ett konto. Men böt den randiga tröjan, som finns några inlägg nedanför, till en storlek mindre, den var lite stor.
   Sen satt jag och sofia och pratade och mös och fika gott, för mig blev det en smothie(stavning) och en chokladboll.
Nu ska jag ta och vila en stund, blev grymt trött.

smile!

2010-03-02
Blev väckt 9 av att mamma ringde och sa att vi skulle till lule halv 10, min fixa så vi for 10 ist. Annars skulle jag inte hinna och duscha. Fick även med mig sofia, då blir de lite roligare att gå på stan, men vi ska kika på lite annat utanför stan också.
   Men nu ska jag inte sitta här, måste skynda mig litegrann, har inte ätit frukost än.


you said to much

2010-03-02
Kom nyss hem från alexandra, gick därifrån. De var grymt drygt, sen hatar jag att gå i mörker, tycker inte om de. Inbillar mig alltid en massa saker, grymt jobbigt.
    Ikv har jag varit hos alle med hon, hanna och andre. Först gick vi till statiol och köpte gott. För mig blev de en marabou och hjärtan chips. Sen gick vi tillbaka till henne och såg film, filmen hette allt för min syster, tror jag.  Sen kom jag på att jag glömde ta tillbaka min kamera laddare, duktigt sofia, duktigt. Men får väl ta den en annan gån, vi lär träffas mer i veckan.
Funderar om jag ska ta och sova, känner att ögonlocken börjar tynga ner, så säger nog godnatt nu.

GODNATTTT, PUSSSS!


tell me what it takes

2010-03-01
Nu ser mitt rum ut som ett bombnedslag, IGEN! Förstår verkligen inte vad jag gör för att de ska bli såhär, kan vara då jag testar kläder att jag inte orkar he upp det igen. Sen då mamma kommer in med nytvättade kläder, ids jag inte stoppa in dom i garderoben igen. De är så jobbigt, men det ska bli ändringar på de, när jag orkar.

en liten smyg titt över hur det ser ut på en liten del av rummet, projektorn står också kvar från igår, orkar inte ta bort den.

soon enough

2010-03-01
Åt precis middag, belv nån lasange och till efterätt, en bit kaka från igår. Det satt fin i magen, belv mätt och belåten.
  Ikväll blir det att dra till alexandra, där även hanna och andre kommer befinna sig. Vi ska se någon film och mysa på.
Gjorde nyss ett quiz på facebook, för att de hur jag kommer dö, resultatet blev såhär:


får då hoppas att dom inte har rätt!

don't play that game

2010-03-01
Har precis tagit på mig kläder, har suttit i morgonrock fram till nu, känns bra! Har även sytt lite jeans, sydde in dom som var lite för stora. Sen skulle jag sy ett par till stuprör, men råkade sy på fel sida, så de såg helt fel ut. Var tvungen att sprätta allt med en pinsett, tog fan år och fick as ont i nacken. Men nu är de klart, men orkar inte göra om de, får bli en annan gång, då jag känner för de. Kan inte heller ta några bilder, för min kamera laddare är hos alexandra.
   Får se vad som händer idag, just nu vill jag bara ut ur huset, är så jävla less!

godmorgon

2010-03-01
För första gången på hela lovet så har jag inte vaknat klockan 10, utan vakna 11 idag. BRA SOFIA! men samtidigt inte... Borde ta och pallra mig upp från sängen och ta och käka frulle, blev hungrig!