food

2012-02-29
Sitter och äter potatis och pörjulökssoppa, sjukt gott! Ska snart och träna, har mitt konditionspass idag!

work

2012-02-29
Sitter och kolla på kläder på internet och jag blir sjuuukt shopping sugen, det bara kliar i fingrarna som vill trycka på köpknappen! Men nä, jag ska spara mig, ska farktiskt sätta upp en inköpslista som jag kan lägga upp här i bloggen senare.
Annars har jag skrivit ett CV som jag ska gå och lämna ut lite överallt, vill ha ett sommarjobb som inte kommunalt. Vill hellre ha ett som betalar hysfat bra, suger dock att jag inte har fyllt 18 förän sommaren är slut.. Dom flrsta jobben vill ju ha någon som är 18, men förhoppningsvis får jag ett iaf :D

finish

2012-02-28
Gjorde precis klart fysiken som ska vara inne på fredag och det var grymt skönt, för det betyder att jag har absolut ingenting i veckan som måste göras! Fett skönt!
Nu sitter jag här i soffan och myser med Ivar(for till pappa idag) och väntar på maten, är grymt hungrig.

23:02

2012-02-27

Smash var ändå helt ok, dom sjöng grymt fint! Tänk om man kunde sjunga så, inte illa.

Ska lägga mig och försöka få lite sömn nu, dock blåser det som fan ute och jag önskade att jag hade sällskap av min fina. Menmen jag får vara glad att jag har ''sovmorgon'' imorgon istället!

 


smash

2012-02-27
Ligger i sängen och såg nyss hart of dixie, väntar nu på att den nya serien Smash ska börja. Hoppas den är bra!! Ska även göra lite kvällsfika.

HM

2012-02-27
Dessa vill jag ha!






@home

2012-02-27

Idag har vi börjat med nya individuella val och jag hade foto a, dock hade vi bara en mjukstart och så vi hade en halvtimmas lektion. Så nu har jag hål fram tills 12.10 och det är fett skönt! Ska snart göra en kyckling burgare med äggröra och morötter, fett gott :D

 

Jag vill ha sommar nu, är fett less all snö och alla lager kläder! Vill bara kunna slänga på mig ett par shorts och ett linne och gå ut och njuta av solen!!






H.P

2012-02-26

Hade en jätte kul kväll igår, glömde dock att ta outfit bild.. Men ska se om jag får tag i någon som har tagit bild :D

Annars har jag varit med martin idag, vi har myst och även varit en sväng till strömlida för att åka madrass med några, dock åkte jag ingenting, kännde att jag hade för kalla kläder..

Hade tänkt göra lite fysik, men tror nog att jag skjuter upp den till imorgon och lägger mig och se Harry Potter istället :D hihi


sneak peek

2012-02-25
Vaknade ganska tidigt idag, gick direkt och bänkade framför tv;n och såg Greek med mamma. Jag gjorde även american pancakes med min hemmagjorda glass från igår och det blev super gott! Men nu ska jag börja göra mig klar och gå ner en sväng på stan.
Ikväll blir det party, är bjuden på 20-års fest med mina chicas, kommer blir awesome!
En liten sneak peek på hur jag mest troligt kommer se ut ikväll!





movie night

2012-02-25
Det blev att fara till felice istället, hon hade hyrt film och köpt godis. Så vi hade filmmys, dock var filmen lite udda, men ändå spännande! Tyvärr minns jag inte vad den hette....
Men nu ska jag gå och borsta tänderna och lägga mig och se revenge, missade torsdagens avsnitt.








just chillin'

2012-02-24
Just nu sitter jag och ser en film på tv, The break up tror jag det hette!
Kvällen kommer bestå av chill, chill och åter chill, förhoppningsvis så kommer Felice förbi :D

icecream

2012-02-24

Nu vart jag sugen på glass, så ska ställa mig och göra hemmagjord glass, fettttt gott! :D


15:45

2012-02-24

Har varit i konstant rörelse idag, det började med att jag vakande hos martin och fick skjuts av han till skolan. Sen slutade jag 10 över 10 och då gick jag direkt till korpen för ett konditionspass och efter det så gick jag till solariumet för en 18-minutare.

Sen gick jag till skolan för att åka med martin hem till pappa, dock fick jag ta en liten paus här, så jag såg Eller Degeneres Show. Sen åkte jag hem till mamma och tog på mig kläder och sen gick jag ner på stan en sväng. Där bestämde jag mig för att köpa en skinnjacka, dock ska jag köpa den under lovet! (eller imorgon, hehe)


Men nu ska jag äntligen få andas ut och läsa min nya solo som kom igår och äta mina  hårdbrödmackor :D

 


svar

2012-02-23
lina om denim rivets:
vars köpte du dina nitar? Sjukt snyggt blev det!

Svar: Tack så mycket!! :D jag köpte dom på en liten affär som heter hantverkarna(tror jag) nära golden dragon, om jag inte minns helt fel! i piteå d.v.s

workout

2012-02-22
For och käkade på max idag till middag, jag tog en kycklingsallad och den var jätte god! Nu ska jag börja packa min träningsväska och sen fara till korpen.

annons

2012-02-21
Annonsen om shortsen ligger nu ute på tradera, så för er som tyckte att priset var lite högt, så har ni chansen nu att få en dom billigare ;) Länk till annnonsen här.

fettisdag

2012-02-21

Kom nyss hem från korpen, körde ett konditions pass! Så nu känner jag att jag förtjänar en semla.. haha!


levis 501 säljes!

2012-02-21
Nu säljer jag mina levis 501 för 280 kr eller högstbjudande!
Köparen betalar frakten!!
intresserad? kommentera eller maila, [email protected]

take care

2012-02-21

Har plugga matte sen jag kom hem, har som sagt prov på torsdag och just nu känns det faktiskt ganska bra. Så får se hur det går. Mamma har även bakat semlor eftersom det är fettisdag, så just nu är jag fett sugen, men det får bli efter träningen.


black/white

2012-02-20
Hittade lite smått som inte skulle sitta helt fel i min garderob!

monday.

2012-02-20

Ligger i sängen och såg nyss lite blue mountain state, lite udda program! men det var ändå liite små kul.

Fick sluta lite tidigare idag från skolan, så jag for hem direkt och pluggade matte. Har matte D prov på torsdag och jag är inte ett dugg taggad, fast det brukar jag inte vara inför ett prov! Men efter det är över så har vi ingenting fram tills lovet, FYFAN VA JAG SKA CHILLA DÅ, sjukt!!!!

 


sunny mornings

2012-02-20
Älskar att ha sovmorgon och gå upp ändå hysfat tidigt samtidigt som det är strålande väder, varför vet jag inte riktigt, men jag blir på bra humör av det :D Sitter just nu och äter lite frulle och lyssnar på musik, ska snart gå och göra mig iordning!

summer feelings

2012-02-20

Lyssnar på skön musik och längtar som fan till sommaren, det är sjukt hur mycket jag längtar!!! Sol, bad, sena kvällen, sitta på stranden, se solnedgången, se soluppgången, brun ben, korta shorts, lycka! Fyfan va jag längtar!!

 


nighty

2012-02-19
Av någon konstig anledning så kan jag inte ladda upp några nya foton, så det får bli ett från arkivet istället. Fikade nyss havregryns gröt med äpple och kanel + ett x antal koppar grönt te, mycket gott! Nu ska jag lägga mig och se one tree hill och sen sova, börjar 12.10 imorgon! godnatt alla!
Har blivit lite obsessed med att göra egna shorts! nog för att jag inte har gjort dom på bilden, men tyckte att dom var fett snygga. Men mitt nästa '' shorts projekt'' är att klippa av mig trasiga svarta jeans och sy på en virkad spetskant, kommer bli sjukt snyggt!!





loose

2012-02-19
Är fett sugen på att införskaffa mig en grå loose t-shirt!

20:00

2012-02-19
Kör på en traditionell filmsöndag, eller snarare seriesöndag! Såg nyss klart one upon a time, nu har jag revenge, gossip girl och one tree hill kvar :D

sunday

2012-02-19
Sitter i mitt rum som ser ut som ett bombnedslag, blir att städa efter att jag har varit och tränat.
Igår så var jag med martin, vi gjorde inte så mycket, såg tv och chillade! Vi hade egentligen tänkt dra till stan och göra något kult, men eftersom det blåste som en jag vet it vad och vi hade ingen skjuts, så blev det inte att vi drog dit!

denim rivets

2012-02-18
Såhär blev resultatet, sjukt nöjd!

project

2012-02-18
Projekt på g, visar resultatet senare!!

svar

2012-02-18
E om faux fur:
Ah såå snygg! Var den dyr? (och var kom den från?)

Svar: Tack! Den kommer från hm och kostade 149:- Så det var ett jätte bra pris! :)

faux fur

2012-02-18
Var på stan idag en stund med min bror, jag hittade även lite fynd, bl.a denna as snygga pälskrage som jag la undan igår och jag är grymt nöjd över den. Kommer matcha den till våren med en skinnjacka!

yummy

2012-02-18

Kom hem från Elin för ett tag sen, vi har myst och sett solsidan tillsammans med lite gotta. P.S så var maraboun grymt jävla god, så för er som älskar lakrist, smaka den!!

Man kan väl ungeför säga att jag ska göra det nu, eftersom munstycket i duschen är trasigt, så det sprutar vatten åt alla håll och kanter!!

 

 

 

 


black leather jacket

2012-02-17
Jag har lite beslutångest om vilken av dessa jag ska köpa!!
'

marabou black

2012-02-17
Fick den nya maraboun av mamma idag, har aldrig smakat det förr! Men förhoppningsvis så är det jätte god, eftersom jag älskar saltlakrits.
For på stan idag med frida och hittade en skinnjacka + pälskrage som jag vill köpa, somsagt så hittar jag alltid allt jag vill ha när jag ska spara! haha Men nu ska jag gå och äta middag, det blir tacos :D

svar

2012-02-17
pilla om levis 501:
är storasyster för stor för att köpa dina shorts om du ska sälja dom?? dom var ju sjuuuukt snygga!! :) puss och kram saknar dig!!

Svar: hihi, saknar dig också!!! Det är inte shortsen som är på bilden, men dom är nästan exakt likadana och jag tror du kan ha dom :D



E om crochet:
Sååå snygga spetsshorts, varifrån?

Svar: Dom är från chicy.se! :)

crochet

2012-02-16
Sitter hemma hos martin och chillar, kollar även runt lite på hemsidor och blir sjukt sugen på att shoppa! Varför blir man alltid så sugen på det när man har bestämmt sig för att inte göra det. typiskt.
Men man kan ju alltid drömma lite och nån vacker dag så kanske någon av dessa skönheter ligger fint i min garderob!!
(dock tror jag dom sitter lite finare på)

















levis 501

2012-02-16
Hade inte suttit fel med sommar nu och med ett par fett snygga levis shorts, ska dock sälja min levis 501. Eftersom dom är lite för stora, så om nån är sugen så är det bara att höra av sig/ kommentera.
Annars har pluggat hela tiden sen jag kom hem, dock tagit middags paus, så nu är jag helt slut! Men som tur var så får jag sova med min fina ikväll!!

cup of tea

2012-02-15

Ska mysa ner mig med en king size tekopp och en cupcake som jag bakade igår till alla hjärtansdag, som förövrigt jag spenderade med min fina pojkvän! Men nu ska jag lägga mig och se pll och sova :D

 


wednesday

2012-02-15
Jag tror nog att ni förstår nu vad jag ska försöka göra.. hej så länge!!!

valentines breakfast.

2012-02-14
Lite frukostlyx såhär på alla hjärtan dags morgon, ska sätta mig och plugga lite sen och efter det så drar jag till utbildningsmässan med min bror.

oth.

2012-02-13

Lite dålig uppdatering idag, men det är ju måndag och plugget har dragit igång igen. Jag har kemiprov på fredag och just nu känns det inte som att jag fattar någonting, så vi får hoppas att jag börjar förstå någonting tills dess!

Men nu ska jag lägga mig och se på one tree hill och sova, börjar dock 12 imorrn för vi har utbildningsmässa på nolia!


sunday movie.

2012-02-12
Har gjort lite kvällsfika och ska sätta mig och se film, får se vilken det blir!!

underneath the snow

2012-02-12
Var ute och gick med linus idag en stund, det var ju så grymt fint väder ute! Hoppas det blir lika bra väder nästa helg, är fett sugen på att sitta ute och grilla pinnbröd och åka madrass :D haha

brownie

2012-02-12

Såhär blev resultatet och jag är hur nöjd som helst!!





svar

2012-02-12
Anonym om use somebody:
Vilken mascara använder du? Är den bra? :-)

Svar: Mascaran på bilden är Lancome Hypnose Drama och jag älskar den! Den ger volym och separerade fransar, rekomenderar den starkt! Använder även Max Factor False Lash Effect till vardags och den är också super bra!!

use somebody

2012-02-11
Kvällens makeup, har även färgat håret nu. Vars jätte nöjd!!! Lägger in en bild sen om jag hinner, men nu måste jag börja göra mig klar, puss!!

it's time.

2012-02-11
Eftersom det inte blev att färga håret igår, så ska jag göra det nu! Har aldrig färgat håret hemma, så vi får hoppas på att det blir bra. Håller tummarna!!

Före


Kings Of Leon - Radioactive

2012-02-11


fried potatoes

2012-02-10
Hemmagjorda chips och guacamole kan ju vara det godaste, nu ska vi njuta ett tag!

revenge

2012-02-10

Såg nyss klart revenge, alltid lika bra, för er som inte har sett det, se det!! 
Nu sitter jag och väntar på att martin ska bli klar, får se vad som händer ikväll!

P.S Det blev ingen färgning ikväll, det blir imorgon istället!





 

 

 

 

 

 


fruits.

2012-02-10
Jag vart helt plötsligt grymt sugen på fruktsallad, synd bara att vi inte har nå frukt hemma..
we♥it

sublime mousse, pure brown.

2012-02-10

 

Nog är det gode så skönt med helg, har längtat som en jag vet inte vad!! Dagen har hittills bestått av skola, sen stan där jag träffade jessica. Vi gick omkring och kikade lite, hittade dock mycket snygg och såklart ska det vara så när man ska spara pengar. Men dock fick jag med mig hårfärg hem, så ikväll blir jag mörkhårig!!!

 

 

 

 

 

 

 


redevelopment.

2012-02-05
just nu ser min blogg ut som en enda jävla röra, får ta och fixa det till vecka, så fram tills dess så kommer bloggen tyvärr ligga nere.

fired at the ones who run

2012-02-03

ska snart dra till renön för middagsmys med sofia och jessica, sen blir det nog att se lite film och bara ha allmänt mysigt :D hihih

Slutade skolan 12.20 idag, sjukt skönt! Så jag drog hem och gjorde nuggets och såg på senaste avsnittet av revengen(ni som inte sett den serien, SE DEN!), sen for jag och tränade med felice. Blev lite kontetion, rumpa och mage. Sen for jag hem och nu sitter jag här, kollade även lite på Elsas värld på tv3 play, lite kul var det faktiskt :D haha

 

 

 

 

 

 


work harder

2012-02-02

Pluggade nyss klart fysik och nu ska jag börja med spanskan, har stor läxa imorgon och jag har inte börjar göra den än, hehe. Kansge dags att ta tag i den dåråååå.. Efter det så ska jag belöna mig själv med ett bad, om jag orkar! Hade egentligen tänk bada igår, men det blev inte! :D

Men nu ska jag fortsätta med pluggandet, hej så länge!!

'









WANTED, NOW.

2012-02-01
Hittade lite gott och blandat från bikbok, gina och JFR som inte skulle sitta helt fel i min garderob! Så det är bara att börja spara pengarna!!!!!

Plugga klart för en stund sen och känner mig riktigt duktig! Ska snart hoppa i duschen och sen blir det väl att lägga sig och se lite film. Hoppas alla ni andra har haft en bra onsdag :D










physics

2012-02-01

Dagen har bestått av skola, träning och övningskörning! Känner att jag måste ta tag i körningen nu, det är ju inte så länge kvar till jag ska ta det, okej nån månad, men ändå!!!!!!!! Sitter också och funderar om jag ska ta och skaffa blogresponse!!

 

Men nu ska jag börja plugga fysik!!!!!!!!


Ni får denna bild igen, orkade inte ta nån ny :D