The Fray - Heartbeat

2012-03-31

some new things

2012-03-31

Bilder på gårsdagens inköp!

Mina svarta byxor som jag köpte för ett tag sen gick sönder i sömmen(?), så igår gick jag och böt dom mot ett par nya. Jag köpte även en ögonbrynspenles plus skugga, dock köpte jag en vanlig ögonskugga och det funkade precis lika bra som en ögonbrynsskugga!


cosyyyy

2012-03-31
Har haft en riktigt mysig kväll med brudarna, vi har ätit tacos, fika, myst, sett film och pratat! En riktigt bra kväll med andra ord. Dock kommer morgondagen bli lite jobbig, för jag har planerat in pluggning och träning. Eller träningen ser jag fram emot, men inte pluggning.. Men what to do?
Nu ska jag gå och lägga mig och sova, visar imorgon vad jag har införskaffat från stan idag! Nattii

soon

2012-03-30
åååh vad jag längtar!!! :D:D:D


sweet dreams

2012-03-29

Såg nyss ett dubbel avsnitt av 90210 och det var jätte bra! Fick även en sjuuuk längtan till sommaren, gal1!

Imorgon efter skolan så kanske det blir attt fara och köpa glass, men får se. Hittills ska det vara -2 grader och det kanske inte är så frestande att äta glass då! haha Men jag ska iallafall in till stan och testa storlekar till converse efetersom jag ska beställa ett par imorgon :D

Men nu ska jag gå och lägga mig i min nybäddade säng och drömma mig bort! puss godnatt mina trogna läsare :D

 


city of angels

2012-03-29

Såg nyss ett avsnitt av The fabulous life of Ana Gina och i det avsnittet var hon i LA, fan va avundsjuk jag blev! Jag vill också bo i LA.. Hade inte varit illa att flytta till USA, men vem vet. kanskeeee.

Hade planerat på att dra ut och springa, men nä himlen bestämmde sig för att det skulle börja snöa.. och jag ids inte dra till korpen, så jag tror jag kör lite hemma träning!

 

 

 

 

 

 

 


torsdag, 1730

2012-03-29

Har just nu tagit en paus från pluggandet, har kemi prov på onsdag. Dock längtar jag till jag får göra bort det, för efter jag har gjort provet så är det looooooooooooooooooov!!! Sjukt nice!!!

 

Jag är även så sjukt sugen på att köpa en samsung galaxy SII, så om nån är sugen på att sälja så är det bara att höra av er :D hehehehe

Men nu ska jag fortsätta med mitt pluggande, puss

 


keep going

2012-03-28

Nu har jag äntligen pluggat klart för idag!! Så nu ska jag ta mig i kragen och dra ut på en springrunda, eller får se hur mycket jag springer, hihihi. Har även fört in ny musik i iPoden, så nu jävlar!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 


who run the world

2012-03-28
Hade tänkt dra ut och springa nu direkt efter skolan, men tror nog att jag far och springer på korpen ikväll istället eftersom det vart lite smått mulet! menmen, nu ska jag lägga mig och plugga mitt älskade kemi <3<3<33<3<..............

dh

2012-03-27

Hade eegntligen tänk packa och fara till min pappa imorgon eftersom jag nog med tid, men jag fick tid efter gymmet, så nu är jag här hos min far :D

Sitter i soffan och ska se på DH som börjar nu, pussssss!


train

2012-03-27
Sitter i datasalen och har foto a, fast jag har nyss gjort klart allt vi skulle göra. Så just nu sitter jag och lyssnar på musik och drömmer mig bort till sommaren, men nu är det inte länge kvar(endast 71 dagar :D:D).
Har även varit och lämnat in CV, så förhoppningsvis så får jag ett bra sommarjobb och tjäna lite cash!
Dessa låtar ger mig vår/sommar känslor! :D




pll

2012-03-26
Såg nyss klart säsongs avslutningen av pretty little liars, men fan så bra det var!! Vill börja se säsong 3 nuuuu, men tyvärr så måste jag vänta i 69 dagar. Menmen, thats life!
Så nu ska jag trösta mig med att se säsongs avslutningen fav moder family säsong 2, mycket säsongs avslutningar nu för tiden. Men värst av allt är SERIE avslutningen av OTH om två veckor... DET är inte kul!!

back in business

2012-03-26
Känner att jag har varit borta liiite för länge, men har tyvärr så har bloggen fått legat lite åt sidan. Har haft mycket plugg osv. Men ska försöka göra en liten omstart nu!


Den senaste veckan har varit bra förutom allt plugg(..), den har innehållit mys med vänner och pojkvän och lite 18-års fester, grymt kul att alla( dem flesta som jag umgås med) fyller 18 iår, inklusive jag då! hehehe
Jag har även beställt ett var svinsnygga shorts, vilka det är visar jag när jag får dem. Men tyvärr så var leveransen väldigt lång...
Men nu ska jag hoppa i duschen och sen se sista avsnittet av säsong 2 av pretty little liars :D
Bilder snodda från regina och josse :D

svar

2012-03-26
Victoria om bye bye:
Finns levis shortsen kvar?:)

Erika om levis 501 säljes!:
Hej!
Finns shortsen kvar??

Mvh Erika

Svar: Nej tyvärr, har sålt dem på tradera.. :))

break

2012-03-19
Har blivit lite dålig på att blogga nu på seanste, men har absolut noll blogginspiration. Så jag kommer ta en liten bloggpaus nu, får se när jag börjar om :-))

beige

2012-03-13

Ligger och kollar på Happy Endings, men just nu är det paus och då passar jag på att checka in lite skor. Är sugen på att införskaffa mig ett par beiga skor, men jag tror det får vänta tills sommaren. För om jag skulle köpa dem nu så skulle dem bara bli smutsiga av slasket utomhus!

Skulle gärna vela ha alla!!!








sunday

2012-03-11
Har haft det bra i gråträsk med martin och hand familj + en till familj, vi kom hem i fredags klockan 9 ungefär. När vi kom hem så for vi till martin och såg film, det blev Abduction. Igår så for vi och tränade, sen en sväng på stan. Senare på kvällen så for jag till och firade jessica som fyllt 18, det jag grymt kul!
Idag så har jag och martin mest chillat och nu ska jag lägga mig och plugga biologi en stund och sen ska jag och träna med maria!

bye bye

2012-03-07
Nu är jag färdig packad och godis etc. så snart bär det av. Jag kommer hem på fredag, så vi ses då mina fina bloggläsare!!
weheartit.com

packing day

2012-03-07
Vaknade för en stund sen och ska göra frulle, sen ska jag börja packa! Far till Gråträsk med martin och hans familj idag, men nu måste jag börja skynda mig, har exakt 5 h och 10 min på mig att packa och fara omkring stan och hitta allt jag ska ha med mig!
finhanna!





wonderful night

2012-03-06
Kom precis hem från nodo, det var jätte mysigt(vilket det alltid är på nodo!!). Så nu ska jag gå och ta bort sminket och lägga mig och se dom senaste avnittet av DH och Gossip Girl :D

happy b-day

2012-03-06
såg nyss att Rihanna kommer till peace and love!! och jag blev fett sugen på att fara dit, men nej. I sommar ska jag jobba och spara pengar till en resa.. eller någonting i den stilen, men NÄSTA sommar så ska jag tamefan till p&l!
Annars så har jag varit med martin idag en stund, vi skulle egentligen fara ut och grilla. Men vi hittade ingen grillplats, så vi for hem till honom och spelade TV-spel.
Nu så ska jag lägga mig och se lite modern family och senare ikväll blir det att fara till nodo och fira jessica som fyller 18 år! Grattis till dig finis!!!!

monday, 18.10

2012-03-05
Har varit med martin idag och även varit ute och gått med Felice, vi gick till kupan och sen till stan.
Nu ska jag börja göra mig iordning och sen fara och vara med Frida och Ida! pussssss

sunday

2012-03-04
Ser på revenge och äte popcorn, det e fettttttt gott!
Ikväll blir det att vara med martin och felice och några fler, vi ska se bb och sen vet jag inte!

svar

2012-03-04
Sara om spring sunshine:
har du fått ett träningsprogram av nån på korpen eller har du gjort ett sälv? tränar du varje dag?

Svar: Jag har gjort mitt träningsprogram själv! Det varierar, jag försöker träna minst 5 ggr i veckan och ibland blir det mer eller mindre :)

spring sunshine

2012-03-04
Det är sjukt fint väder ute och jag vill bara gå ut i med skinnjacka och känna vårsolen, men tyvärr är det för kallt för att börja använda den. Så jag får ta min dunjacka ett tag till.. Är less att ha så mycket kläder på mig, eller snarare sjukt less att ha på mig tjocka jackor! menmen
Är bjuden på mat hos martins mormor och morfar, så vi far snart dit.

svar

2012-03-04
E om modern family:
Du är så mycket finare i mörkt hår! Dina ögon blev ännu finare!

Svar: Tack så jätte mycket! :D

pll

2012-03-04
Jag har varit duktig och pluggat idag, har biologiprov veckan efter vi har börjat om från sportlovet. Så tänkte vara duktig och börja pligga i tid!
Nu ska jag se pretty little liars, blir nog att göra lunch också. Det blir nog något flytande eftersom jag fortfarande har så himla ont när jag öppnar munnen...

oth and b&j

2012-03-04
Kvällen spenderades hos felice, vi såg gladiatorerna och sen en film! Filmen var bra men minns som vanligt inte vad den hette..
Just nu sitter jag och ser på oth och åt nyss upp min B&J Chocolate Fudge Brownie, hur kan glass vara så jävla gott??!?!

in this story

2012-03-03
Blev bjuden på middag hos martin idag, det blev kyckling inlindad i parmesanskinka och kroketter. Det var grymt gott!!
Nu sitter jag och lyssnar på Kings of leon, ska nog vara med Fellan ikväll! Hoppas ni andra får en bra lördagskväll :D

modern family

2012-03-03
Nu ska jag se lite modern family, trots att vädret är jätte fint!

finally

2012-03-03
Kom nyss hem från en mysig sväng på stan med min fina felice, jag köpte min efterlängtade skinnjacka och ett par välbehövliga svarta höga jeans. Allt är från bikbok och jag är super nöjd med mina köp!!

breakfast

2012-03-03
Vaknade hyfsat tidigt idag, men det är bra! Började med att se Greek som gick på tv och gjorde gofrukost, nu ska jag färga mitt hår och se gå på stan :D

17:12

2012-03-02
Rakade av brorsans hår för ett tag sen och det blev riktigt bra. Han måste ju börja göra sig militärredo eftersom han blev antagen till GMU idag, så grattis till honom!

FRIDAY

2012-03-02
Äntligen är det sportlov, som om jag har längtat!!!
Kom hem från ica för ett tag sen, sitter nu och kollar på kläder på internet som vanligt. Man har blivit så sjuuuuuuuuukt shopping sugen på senaste, kan vara för att jag inte har köpt nått på länge. menmen.
Senare ikväll så ska jag vara med mina chicas, vi ska till strömlida och grilla och bara mysa!
Lite av det jag vill ha, men först på listan är en skinnjacka!






torsdag

2012-03-01
Ser på den nya serien Ringer och äter yoghurt med flingor, har dock ont i min käke och det är inte skönt att öppna munnen för att äta. Då vet ni det, hehe.
Ikväll ska jag sova hos martin och imorgon får vi lov, så jag klagar inte!!

17:49

2012-03-01
Funderar om jag ska gå ut och gå eller om jag ska fara på korpen och köra mitt benpass. Jag var dock mer sugen på att gå ut och gå, men vet ingen som vill följa med.. Har inga pengar på mobilen så jag kan inte ringa och fråga, så just nu lutar det mer mot korpen.