TV-night

2012-05-15
Blev sådär jätte sugen på sushi, vill ha det nuuuuuuu! Får se om jag kanske om jag gör det till helgen :)
Nu sitter jag nyduschad och väntar på att DH ska börja, sen GCB, älskar tisdagar! :D

freaky friday

2012-05-14

Sitter och ser på Freaky Friday som går på tv nu, minns att det var en av mina favorit filmer när jag var mindre!

Har inte gjort någor speciellt idag, pluggat mesta delen. Har även testat en balfrisyr som jag nog ska ha på balen, dock behöver den lite små justeringar! :D


almost summer

2012-05-14
Har varit lite frånvarande på bloggen, men så kan det vara ibland(väldigt ofta för mig). Har foto a just nu, men har gjort klart det jag ska göra, så sitter nu och fördriver tiden, ska nämligen gå till tandis och ett tag. Ska laga en tand.. och taggar inte! Men får helt enkelt skylla mig själv!
Som dom flesta vet så är det ju sommarlov snart, sjukt snart!! Det märker jag själv eftersom alltid när det börjar närma sig sommar, så sitter jag som en narkoman på yr.no och hoppas på att det ska blir varmare hela tiden! Då vet ni!!
Men nu ska jag återgå till att göra ingenting, puss!
Lite blandat från förra sommaren!

instagram

2012-05-08
Hanni om SAMSUNG GALAXY SII:

Fixa instagram då och säg till vad du heter!


Jag har fixat instagram nu, men förstår ingenting! Men jag ska förska, mitt användarnamn är sofiahedluund, fast när man söker på det så kommer mitt förra användarnamn upp shedluund. Ska försöka vara aktiv där :D


SAMSUNG GALAXY SII

2012-05-02
For och köpte denna goding idag, jag är hur jävla sjukt nöjd som helst! ååh, vill bara börja använda den!! Men tyvärr så måste jag plugga, har matte prov och svenska redovisning imorgon..

tisdag

2012-05-01
Te och riskakor till frulle, mums! Efter frukosten så ska jag ut på promenad + gym :)