gavin degraw - not over you

2011-09-30

 

 

Slutade tjugo över 1 idag, det var fett jävla skönt! Väntar på att klockan ska bli 15.35 för då går bussen till amanda, där vi + sofia och elin ska äta middag och sen fara till pite havsbad och bada litegranna. Kommer bli fett mys, men nu ska jag göra nått annat, HEEEEEEJ!

 

 

 

 

 

 

 


thursday, 22.9.11

2011-09-22
Kom nyss hem från en jätte mysig kväll hos hanna. En tjej som heter Tove, som jobbar för Mary Kay, kom och visade massa produkter från deras sortiment, som man även fick testa. Blev som en lite spakväll, asmysigt!! Känner hur huden blev len som en babystjäärt! Beställde även hem ett mineralpuder + borste, är jätte nöjd.
Men nu ska jag gå och lägga mig och se på sagan om de två tornen, är som inne i ett sagan om ringen beroende! haha


HOW TO LOVE - LIL WAYNE

2011-09-18


fin låt och bra video, värd att se!!
Men nu äre det käk, rotfrukter och kyckling med bea. MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUMS!!

sunday, 1329

2011-09-18

Fick två stycken jätte fina halsband av pilla från när hon kom hem från turkiet imorse.
Ska börja bege mig mot korpen för träningspass med hanna, sen får jag se vad jag gör. Hade velat göra någonting ute, men eftersom alla är så dek på söndagar så blir det väl att ligga hemma och se på tv. Ska iaf se pll och oth. hehe

Igår var jag på nodo med fina brudar, sen for vi hem till hanna och såg på film. Det var asmys, sen har vi även planerat att ha skräckismaraton nån helg framöver. Ovanligt nog så blev jag taggad till det, trots att jag hatar att se skräckfilmer.

he is a sucker with a gun

2011-09-16


Lite nya saker jag har köpt på senaste tiden! Idag är det fredag, som dom flesta redan vet, och jag har längtat som faaaaaaan. Men nu ska jag hoppa i duschen och sen dra och fira maria en stund, sen jag jag vara med martin.
Insåg just att jag har lite brodis, men ha en fett nice fredag alla, CIAOO.

LOVERDOSE

2011-09-09
Dagens inköp, 2 trosor och en parfym.
Var på stan idag med mamma efter skolan, sen åt vi jätte godmat och varit och solat. Riktigt mysig dag, men vad kvällen innehåller är oklart. Vad jag vet att jag ska göra nu är iaf att se klart ett dh svsnitt!!

23:11

2011-09-08
Ligger i sängen och såg nyss på dh, är på sista säsongen 7 och jag längtar inte tills det är över...
Annars ligger jag och kikar på smycken på jfr, är sjukt taggad på att klicka hem.. men ska kolla mer imorgon. För nu ska jag sova, taggar skola imorgon.... Slutar dock tidigt, sen blir det gym med hanna tidigt!!! pussssssss

NEWS

2011-09-07

Köpte dessa godingar idag på stan, är riktigt nöjd. Nu ska jag fara och träna, sen blir det att mysa med martin!

I can only imagine

2011-09-06
Sitter i mitt rum och väntar på att sex and the city filmen ska börja om, annars gör jag inte så mycket. Käka nyss upp min supergoa macka med skinka och ishalvsröra och varm oboy, muuuuuuuuuuuuuums.
Hade sovmorgon till 13.45 imorse, det var uppskattat kan jag lova er. Men nu ska jag återvända till filmen, man vill ju inte missa något!!

for ha chance

2011-09-01
okej.. nu har det varit liiite fööööör dålig uppdatering! Men ska försöka bättra mig, tycker dock inte att det är kul att blogga om jag inte har nå kort, nog för att dom flesta inläggen hade blivit kortlösa men vafan, man dör inte utav det.
Imorgon ska jag till skellefteå med johanna, valde mellan skell och lule, men tog skell för omväxlingens skull. Får se om jag får med mig hem något fint.

Sen har jag tappat bort mina ringar, vettefan vars dom har tagit vägen. Ringar kan ju inte bara försvinna sådär, eller tydligen så kan dom det. Har säkert bara förlagt mig dom, eller så har jag helt enkelt tappat bort dom. Mina tre favvosar :( :( Men nu är det godnatt mina kära fina läsare, PUSSSSS!!!


Har inga andra bildetr på dattan typ, men är fortfarande sugen på att färga så här!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sjukt snygggt