17:33

2011-08-26
Åt nyss gomat bestående av kött potatisgratäng och sallade, det var mööms. Snart blir det efterrätt och DH, sen nodo med fina tjejjor.
Har inte så mycket mer att skriva, har slut på  fantasi, nog för att min blogg inte är så fantasifull, haha!





to cold outside

2011-08-25
Skolan idag har varit helt okej, gillar faktiskt vårat schema. Få men långa lektioner, det känns bättre än korta och många! Annars har jag inte gjort så mycket när jag har kommit hem, sett tv och väntat på maten!
Ikväll blir det nog att ta ett bad med ansiktsmask och ljus, sen blir det att mysa med martin!

Vill inte att sommaren ska vara slut...




on the edge

2011-08-24
Tråkig dag, dock nice att vi fick sluta tidigt. Men hittills har dagen varit tråkig och dryg. Kommer väl fortsätta samma ikväll, så kanske far ut och övningskör istället och hoppas på en bättre kväll. Kanske tar ett bad och lägger mig tidigt!

tisdag, 20:22

2011-08-23


Helt slut efter ett body pump pass, mina ben skakar och jag väntar på träningsvärken ska komma. Annars ser jag 90210 som går på TV11, blir även att lägga sig tidigt ikväll. Börjar 8.10 imorgon...

08:44

2011-08-23
Sitter och ser vakna med the voice och äter frulle, flingor, hårdbrömackor och vatten. Ska snart cykla till skolan och det första jag ser då jag kollar ut ör att det spöregnar!! och då menar jag verkligen spöregnar! Det öser fan ner!!!!! fyfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

22-08-2011

2011-08-22
Var på korpen idag med mimmi, blir nog body pump imorgon också! Annars ligger jag och ser she's the man, ska snart gå och lägga mig. Börjar 9.20 imorgon, fett med skönt asso. Men nu ska jag fortsätta se film.


-

2011-08-22
Tror jag ska ta och baka någonting, har gode så tråkigt och det finns inte så mycket att göra. SÅÅÅ bakning på g!

13:00

2011-08-22
Japp då var första skoldagen över, gick dock bara till 10.10 typ. Efter skolan gick jag elin och sofia till stan och kollade runt, jag hittade ett par ljusa jeans, har bara ett par svarta, så jag tyckte att det var dags att utöka antale jeans i min garderob från 1 till 2, hehe.
Jag har också börjat prenumenera(?) på solo, favorit tidningen!!! yee. NU ska jag värma en billys, ta på mjukisar och se DH!!


MONDAY, 00:07

2011-08-22
Kvällen har bestått av mys hos martin, vi såg film och åt chips och gogge. Vå såg filmen Trust, det var faktiskt bra, dock hemsk, men sevärd!
Taggar till skolan imorrn just nu, fast nä. Vet inte ens vars vi ska samlas förutom att vi börjar klockan nio. Men ska kolla lite på internet, sen är det jävlat godnatt. PÖSS


dagen före skolan...

2011-08-21
Dagen har bestått av DH, och bara tagit det lugnt. Skolan börjar imorgon och jag längtar inte. För nu inser jag att jag inte får sova nå länge på dagarna.... Menmen, går inte att göra så mycket åt, får vänta tills nästa lov!!!!!!!!!!
Men nu ska jag se The Hills och vänta tills det är kväll.







LÖRDAG!!

2011-08-20
Kom nyss hem från en dag i boden, har varit och sett pilla sela handboll!! + att dom vann, GRATTIS!
Nu ska jag hoppa i duschen och sen bege mig till pentryt med fina tjejor!!!

NEWSSS

2011-08-19

Från skorette!!


20110819

2011-08-19
Sitter och ser tv, ska snart gå på toa för er som vill veta!
Var på stan idag och kollade på en skinnjacka, men vet inte riktigt om den satt som jag ville att den skulle, så jag letar vidare. Köpte annars ett par skor som jag kommer visa senare.
Men nu ska jag köra mig redo för att börja fara till elin för spakväll om ett tag.

FRIDAY again

2011-08-19
Du e också fin fellan!
Låg i sängen igår och hörde steg mot min dörr, tänkte vemfan kan det vara. Så jag satte mig upp och såg ingen. Sen la jag mig igen och hörde ett maju oxh där vid sängkanten stod ivar. Så han fick sova med mig inatt, trodde inte katter kunde ligga och sova brevid en en hel natt, men he kan ivar, för han är ingen vanligt katt. haha!
Nu sitter jag framför tv i martin tjocktröja, myyys. Ska ta och göra nå frukost och se lite DH!!

-endless power

2011-08-18
Kom nyss hem från sofia, vi var där med brudarna och åt surströmming och
kollade lite film. Tog med kameran för att ta kort, men tror ni att det blev
nå kort? Icket.... bättre lycka nästa gång!
Nu ska jag gå och ta bort mitt smink och se lite DH, sen sovaaaaaaaaa

Torsdag, 11.57

2011-08-18
Sitter och kollar på resor, är så sjukt sugen på att resa iväg. Antingen för shopping, eller värme. Vill dock as mycket till New York, men det är så dyrt att flyga dit......
NU ska jag ta och göra mina belgiska våfflor som jag aldrig gjorde igår, eftersom vi inte hade nå margarin. Så jag tror/hoppas att pappa har köpt det nu.


ONSDAG

2011-08-17
Ser på The Ellen show och smaskar i mig det lilla som fanns kvar av min äppelpaj som jag bakade igår halv 12 då alla sov förutom jag och sebbe. Hur fan kan kakan redan varit slut, men så går det om man bor många i huset.
Men nu ska jag göra lite lunch och se klart fjärde säsongen av DH.

19:48

2011-08-16


Kom hem från min boyfriend för ett tag sen, ska se 90210 snart. Sen ikväll blir det väl inte att göra så mycket, kanske gör amerian pancakes och se film eller något i den stilen.

-look at me now

2011-08-16
FAN VA SUR JAG BLIR, skrev ett helt jävla inlägg och sen försvinner allt, ALLT.......
aja, håller på att packa väskan, ska fara till pappa idag. Sen måste jag dammsuga mitt rum, får se om jag orkar. Sen måste jag göra lunch och sköta jackie med jonte. Men får lära henne se DH, för det har jag tänkt göra.
MEN NU - LUNCH!

(blid snodd från google, min kamera är nedpackad)

Köpte jeans(leggings) igår, hur sköna som helst!! Världens bästa!


goodnight stories

2011-08-14
Filmen var faktiskt ganska bra, var väl lite överdrivna saker med. Men det får man väl räkna med. Nu ska jag gå och ta bort mitt smink, koka te och lägga mig och se DH som vanligt. Har börjat på fjärde säsongen.
Tycker också lite synd om martin som måste gå upp halv 6 imorgon, men jag ska tänka på dig när jag ligger och sover så gott heheheh puss
MEN NU: DHHH!


BIO

2011-08-14
Det blir att se bio ikväll med martin och några fler, vi ska se Captain America: The First Avenger. Hoppas den är bra så det inte är 110 spänn åt helvete, men nu måste jag dra. CIAOOOOOOO


SUNDAYYYYYYYYYYY

2011-08-14
Lite dålig uppdatering i helgen.
I Fredags var jag med mina fina brudar, vi gjorde pizza och såg scream 4. Den var ändå sevärd jämfört med var skräckisar brukar vara, kanske och för att dett var med skådisar om man känner igen. Sen när alla hade farit så for jag och var med martin och hans kompisar, sen for vi hem till han och sov.
Igår var jag också med martin, vi for till hortlax och hade det trevligt med en massa folk.
Idag så har jag och martin varit hos han mormor och morfar, vi åt middag och chillade.
Nu ser jag oth och sen pretty little liars, sen kanske det blir bio ikväll. Annars ska jag nog se Sagan om ringen eller någon annan film.

Känner att det blev lite för mycket i punktform, men vafan. Har inte helller några bilder att visa, men ska önska mig en kompaktkamera i julklapp, vet att det än länge kvar!!! eheheheh

FRIDAY

2011-08-12
Nu blir det att käka lite kycklingpaj och se ett avsnitt DH(som vanligt) och sen dra till korpen med maria.
Ikväll vankas middagsmys med tjejorna!!


02:37

2011-08-12
Har sett tre avsnitt av DH nu, funderar om det är värt att se 2 till eller om jag ska sova, har inte riktigt bestämt mig än. Men först ska jag dra ner persienerna(?) och så jag slipper vakna av att solen lyser rätt i mina ögon!!

desperate housewives.

2011-08-12

Var med frida ikväll, vi har ätit äppelpaj, sett film och the hills. Nu väntas temys och lite DH, för imorgon kommer jag ha fullt upp, puss vännoooooooooor.

19:12

2011-08-11

Var på stan idag med frida, jag köpte en rengörings lotion från ACO och torrschampo från BATISTE. Efter stan for jag till martin och var med han ett tag. Men nu kom frida och jag ska göra mat, CIAO :D


12:30

2011-08-11
Det hände en lite udda sak inatt, jag vaknade av att klockan var 13.30 och jag runsade upp för att ta på mig kläder, för jag ville inte sova nå längre. Men när jag gick för att kolla på klockan igen så var den 02.30, fattar inte om jag drömde när jag såg på klockan, eller om jag var allmänt trög. För det är ju kolsvart ute mitt i natten.. haha

Min mobil har också blivit lite konstig, den går inte att ladda och det är jävligt störande. För vad ska jag göra när den är urladdad? Får se om jag går och lämnar in den, eller om jag köper en ny, får se lixxxxom.

let me love you long time

2011-08-11
Kvällen har bestått av filmmys hos lotta med henne elin linnea tina och andrea, vi såg filmen the prestige. Den var bra, men det var en film man va tvungen att tänka och verkligen vara inne i filmen hela tiden, vilket jag inte var.
Men nu ligger jag i min nybäddade säng med ny borstade tänder och ett glas isvatte, de e nice!! NU DH :D


run the world

2011-08-10
Nu har jag nystädat mitt rum, dock får jag damp på alla jävla kablar som ligger överallt och på en säng som ska lämnas tillbaka som står mot väggen. Men förhoppningavis så ska den bort snart!
Nu ska jag fara och lyfta lite vikter(eller snarare nöta på maskinerna) och springa på korpen.


wednesday, 10.8.11

2011-08-10
Hade samma dröm hela natten och det var att jag hade brytit mitt ben, varje gång jag vakaknade och kunde böja på det blev jag överlycklig! haha
Mitt rum ser även ut som ett bombnedslag och jag måste städa, nog för att jag städade för typ två dagar sen. Sen ska jag nog ha en ta-hand-om-mig-dag, sen får jag se vad kvällen har att erbjuda. pusssss.

Formula 10.0.6

2011-08-10

Sjukt bra rengörings serie, har två av produkterna och är fast! + att dom luktar så gott! eller iaf domn jag har :)) Dock är dom lite dyra, 100 :- st. Men ska ändå försöka samla på mig alla.


that should be me

2011-08-10
Känner att alla börjar dampa lite på mig pga dålig uppdatering, heeeeehe.

På senaste tiden har jag besökt festivaler, umgåtts med fina vänner och pojkvän och gjort allt möjligt och fyllt år såklart! Men nu är sommaren mot sitt slut och skolan börjar snart om. JAG LÄNGTAR INTE, fast ändå känns det skönt att få igång dagsrutinerna.
Sen har jag blivit fett sugen att göra en tatuering, funderar på en på undersidan av överarmen. För er som inte fattar vad jag menar så har katy perry en och kenza. om ni inte vet vem det är. GOOGLA. nog för att dom flesta vet nog vem det är...!
Sen vill jag shoppa helvetes mycket och färga mitt hår, funderar på att bli brunett, eller inte sådär jättehelfägad brun. Ljusbrunt med slingor ;D

Men nu ska jag ta en bulla och lägga mig och sova, DH avsnitten pajja, så mitt liv suger. GODNATT guys!

någonting i den där stilen! sjukt fint hår..................