nattliv

2009-02-28
Hey, sitter halvdöd vid datorn nu och jag och mimmi lanar. hihi pix och msn;) haha nej men vi ska snart se film, men våra sängar är upptagna ;) så de blir nog att sitta här och socialisera sig på msn :)
Men somsagt så for vi ju på rb, dansade lite grann. Men de belv så drygt att vi for hem. MEN! då vi kom till mimmi var alla döda. Fast vi piggnade till efter ett tag och dunkade lite musik. Nej men nu ork jag it skriva nå mer, PUSS! :)

some pic's :)

- jag är en riktig raggare, och med min gamla jänkare glider jag fram ;)

2009-02-27
TJAAAAAAAA, är just nu hos mimmi och har precis fixat oss, ska nämligen förbi rb en sväng. meeeeeen, stannar nog it så länge, får se. Senare ska vi vara hos mimmi, ska också sova över där, blir funn :) Ska lägga in mer bilder senare ikv. men ska dra mig nu, hadt! PUSS

torsdag

2009-02-26
fifan va veckan har gått fort! Kändes som att de var igår de var måndag, iadg så hade vi labbprov och jag var me dirre. De gick ändå rätt bra :) fick ut allt, vi hade bedmington( stavning) på gympan och jag var med fellis. Vann en match och förlorade resten, men en ska ska du veta felice jag tycker om dig iaf. Nog för att allt var typ mitt fel x) hahahaha aja, har pluggat spanska, har prov imorrn. Men de känns som att jag kommer klara de :)



onsdag

2009-02-25
sitter med jackie bervid mig medans hon dunkar hot 'n' cold och poker face, hon är helt galen låtarna fastän hon bara är 2½ år! idag så gjorde vi bullar på hkn, he blev gött :) snart kommer mimmi, då skall vi plugga. Senare ikv ska vi och se hockey.
Johan Badh - Inget med dig är underbart

dead and gone

2009-02-24

sitter på min såkallade scen och har fått jävligt ont i rumpan, fråga mig inte varför jag sitter kvar. Aja, idag så vare ju konfamöte, de gick rätt så fort. Sen skulle jag du direkt till korpen, men pallade inte så jag for hem först och åkte med morsan dit ist :) imorrn äre då onsdag, den blukar på gode fort, vilket är bra! Förutom att jag har 2 prov att plugga till, dotdotdot. Men nu ska jag dra, de här här sista inlägget så jag får nog säga godnatt nu, så GODNATT! :)



Mackan Bryan & KKV - Nattliv


snabb-inlägg

2009-02-24
måste skynda mig och packa de lilla sista i min tränings väska, Elin kommer när som helst och hämtar mig till konfan. Ska direkt till korpen efteråt, måste skynda mig nu, PUSS!

090224

2009-02-24
Sitter och lyssnar på musik och ska snart på konfamöte för jag var inte med på lägret, fifan. Men jag måste för annars måste jag fara en annan gång, ändå tills jag far på ett möte. Efter det så jag ska gå till korpen och träna. Har nästan bestämt att jag ska lägga mig tidigt, somnade krin 12 igår och gick upp halv 7. Jajja, nu ska jag kika omkring på annat :)

 
syskonen Hedlund, föruom mig då. Snodd från sebbes pix och tagen för nästan exakt ett år sen ;)

sweet dreams

2009-02-23

ligger i sängen ich funderar varför jag inte packade min gympa värska. Nu måste jag ju gå upp tidigare bara för att föra det, riktigt smart! Ska nog gå och sova snart, jobbigaste dagen imorrn. Men sånt får man leva med... ;) aja, god natt och sov så gott ;D


får en konstig känsla av det här

2009-02-23
Har precis duschat och pluggar litegrann. Dagen har gått riktigt fort, men imorrn äre skidor på gympan, fyfaaaan! kan vara land de värsta som finns. jaja, ska väl sluta klaga. Ska fortsätta plugga nu och sen se ett avsnitt at oth:)

ÄNTLIGEN

2009-02-23
nu är måndagen avklarad och jag sitter och pluggar. Har labb-prov och spanska läsförståelse imorrn, verrrrrry kul! Har testad mammas nya mobil, men jag får damp att inte Å Ä eller Ö finns! men sebbe sa att de gick att ladda ner, tur! Idag så måste jag då plugga, hinner inte fara och träna. To much läxor, aja måste å och äta nu, PUSS!

trötttttttttttttttttttttttttttt, fast ändå inte!

2009-02-22
ligger och myser i sängn och lyssnar på musik. Borde eggentligen sova, men vill inte de! får nog bli en slappar dag imorrn dvs mjukiskläder. Jag som skulle lägga mig tidigt, skärpning SOFIA! men jag är fakiskt inte trött, men måste nog lägga min snart. har lyssnat igenom min spelnings lista 2 ggr, villket inte är så bra för den är 2 tim.. ojojojojoj, jaja nu ska jag inte skriva nå mer, PUSSPUSSPUSSPUSSPUSSSSSSSS!



snart måndag, betyder snart skola..

2009-02-22
Ligger nu och såg just klart oth och vet inte vad jag ska göra nu, har tråkigt somfan! Imorrn är de skola och jag längtar inte, men de är bara 5 skoldagar kvar tills de är sportlov! fan va jag längar. Idag har jag bara chillat och sett tv, är trött! ska nog lägga mig tidigt ikv, får se om jag ser nån film;) men nu ska jag göra annat, hadt bäst! PUSSSSS:)



chillcill

2009-02-22
har precis duschat och ska nog å och se på tv-serier jag har laddat hem. Har också städat mitt rum och har ont i skallen, mysigt värre! Dagen består nog av tvtittande och pluggande, har prov i veckan. Nästa helg blire lov, fyfan så skönt! :) aja, nu ska jag dra mig, PUSS!



hahaha

2009-02-22
Kom precis hem från elin, fifan va kul vi hade! först gick vi ner till konsum och handla lite, de blåste som fan och alla hade tights, lyckat tjejjor! Då vi kom tillbax blev baknade vi oss farför tv;n och såg melodifestivalen.Senare dunkade vi musik och dansade, sen ko några och alla var typ döda, hängde typ över borden. Sen blev de mer dans och dunk från högtalarna. Hanna och mimmi försökte lära mig en grejj, jag måste fixa de till nästa gång, måste träna hemma för fan! :) sen åkte vi hem då de blev som roligast, typiskt! menmen, vi går fan göra om de tjejjer, puss älskar er! <3

tog inga bilder under kvällen ;(;(

soon

2009-02-21

har precis tagit på mig ytterkläderna och väntar på att hanna ska komma, vi ska till Elin, mimmi och sofie ska också dit :) har testat mammas nya iPhone, riktigt bra, jag vill en ny mobil! hihi
nej men nu har dom  kommit så jag måste skynda mig, PUSS!


då vare lördag igen!

2009-02-21
sitter i mitt rum och lyssnar på musik och tuggar tuggummi ;) Idag så har jag inte gjort speciellt mkt, har varit på stan. Köpt en svart skinnjacka och mamma köpte en vit iPhone, avis! jajja, igår så var jag med Felice, vi åt fruktsallad och såg på film, riktigt mysigt :) men nu ska jag gå upp och ta en macka, är hungrig!:) PUSS!



release me

2009-02-20
Kom precis hem från stan, hittade en ljusblå halsduk, örhängen, hårnålar och nail polish remover. Gick med Felice, Alexandra, Elin, Sofia och Lotta, vi fikade på nodo. Sen gick jag Frida och Felice omkring på stan. Ska städa mitt rum eftersom de ser ut som ett bombnedslag, herregud! Senare kommer felice, vi ska nog mysa se film ochköpa fruktsallad med glass. Vi har nämligen bestämt oss för att inte äta nå mer godis. Beachen 09 ni vet, hahahahahaha nejnej skämtar bara, fast ändå inte;) hihihi nej ska gå och städa nu, hadt! PUSSSSS!



I hold on to this moment you know.

2009-02-19

(skrev de här inlägget för ca 2 tim sen, duktigt Sofia!!! )
sitter vid datorn och ''dunkar'' musik ;) de blev tyvärr ingen träning idag, vi skulle först på body pumpen men bestämde oss för att fara på gymmet ist. Gick sen och åt och glömde bort att vi skulle fara förän  10 i 7 och då blev de försent ;b

menmen, har precis duschat/ badat. men de blev inte lyckat! hade tänt ljus hett på musik osv. Sen då jag sku gå i badet så var de ljummet, inte speciellt skönt, så jag satt där ett tag. Sen gå jag skulle gå och duscha så hade jag satt på vattent för att de skulle bli varmt, då de hade spolat ett tag gick jag in, men då var vattnet iskallt!! men jag var tvungen och plåga mig för jag behövde duscha, burrr* lyckad kväll! hehehe ajja, skicka sms vettjag, ni vet nummret ;) pusssss



Kelly Clarkson - My Life Would Suck Without You


I don't want this moment, to ever end,

2009-02-19
Kom hem från skolan och äter nudlar nu ;D heheh ska egentligen göra SO;n men smart som jag är så glömmer jag såklart den! har läxa till imorrn, men jag får göra den på friaval första lektionen. Senare ikv så blire träning. Imorrn ska nog jag och några till på stan.


hahahahaha xd

Big girls don't cry

2009-02-18

Dålig uppdarering, jag vet. Skärpning Sofia!
Igår så satte jag mig och plugga ändå tills klockan blev 8 och gå orkade ja inte mer så jag gick och såg bla. House. Sen orkade jag inte skriva något. Det var gågrdagen.
  Idag så har jag varit med Felice, vi satt och pratade om prao platser men kom in på massa annat haha. Pluggade även engelska, sen for jag på korpen. Nu så lyssnar jag på musik och ska lägga mig och sova, ska först sticka lite på min mössa, den ska li klar innan sportlovet! :)



När ingen tittar är Jacqueline kreativ ;) hahaha , gullunge!

later

2009-02-16

Kom precis hem från träningen, måste plugga HK för annars kommer provet barka. Lyssnar just nu på musik och ska ta på mig myskläder och gå upp och fika kvällsfika.  Ska inte lägga mig så sent ikv för annars komme rjag mig aldrig upp. Men nu ska jag dra mig, de här är nog stista inlägget för ikväll, så GODNATT! :)



SUM 41 - With me

2009-02-16

2009-02-16

Nu är måndagen avklarad, men måste plugga. Har HK prov på onsdag och jag har inte öppnatboken, fy skäms! Får plugga lite nu, vid 5 ska jag fara och träna. Har haft matte och engelska prov idag, dom gick hyfsat bra! nej nu måste jag gå och plugga, hadt!


with you

2009-02-15
har precis dusachat och sitter nu i ansikts mask och lyssnar på musik. Ska bara vänta på att den är klar så ska jag välja morgondagens kläder och sen se film. De här blir nog sista inlägget, så ha det bra ! pusss!

I will be

2009-02-15
Har precis kommit hem från Lorentz och Eva, dår lucia också var. Före det for vi och köpte presenter till lilla Milton som fylle 2 år, de blev nå små bilar osv. Jag köpte två påsar tuggummi, hihi, har också bytt om till en riktigt mysig klänning från gina tricot, köpte den för ett åt sen tror jag. Men nu måste jag hoppa i duschen, ska sen lägga mig och se film.


*pip*

2009-02-15
söndagar går oerhört sakta, jag har tråkigt och vet inte vad jag ska göra för att fördriva tiden. kom med förslag! Ikväll ska jag då se film, Alex Rider - stormbreaker och nått avsnitt av gossip girl. Det är skola imorrn och jag kan inte precis säga att jag är taggad, längtar somfan till de blir lov! speciellt tills de är sommar lov! hihi

 

gratismakeup.se

2009-02-15
Har blivit medlem på gratismakeup.se. Bli de ni också, man kan samlaihop poäng och få hem presentkort från t.ex kicks, H&M mm. Klicka på bilden och bli medlem:

stop and stare - one republic

2009-02-15
 

SÖNDAG

2009-02-15
Nu är det söndag och jag måste plugga, ska göra bort allt plugg så jag slipper göra det senare. Har nämligen 2 prov imorrn, matte- och engelskaprov. Och ikv ska jag se film och mysa eftersom det är sista dagen på helgen. Nej men nu ska jag gå och fika frukost, puss!



söndag, 00:29

2009-02-15
Ligger i sängen och ska till och sova. Har stickat lite på min mössa, man blir typ... beroende! Ikv har jag då varit med Felice, vi for till ica och köpte godis och såg medodifestivalen och sen Bruce den allsmäktige. Då de hade gått 3/4 av filmen var jag och Felice typ döda! Kunde typ somna på en gång, men sen då jag gick och tog bort sminket då hon hade farit så blev jag pigg igen, typiskt.. aja, nu ska jag nog sova, PUSSGODNATT! :)



alla hjärtans dag!

2009-02-14
Först vill jag hälsa till er alla en glad alla hjärtans dag. Okej, de där lät lite konstigt, men så får de bli :) hihihi Idag har jag varit på korpen och tränat, sen for vi till stan.
Åt lunch med mamma och pappa, sen kom lucia och då gick jag med henne.
Jag köpte ne vit och marinblå randig tuptop, tänkte den kan vara fin till sommaren.
For sedan till lucia och var där ett tag, sen for vi till rosvik och hämtade Jonathan.
Nu ska jag städa det Jacquieline gjorde i morse, inte kul!
Mamma har också gjort iårdning en alla hjärtans middag, har också fått en foundation av mamma i alla-hjärtas present. Ikv ska jag vara med Felice och se melodifesttivalen och mysa och äta godis. Nej men nu sjag jag sätta på musik och börja städa, PUSSS!


tuptoppen, Gina Tricot

nya foundation

såhär kan de se ut på min lillasyrra har varit och lekt i ens rum...........

Fredag den 13;e

2009-02-14
som sagt är de fredag den trettonde, vilket betyder otursdan. Men jag får då ingen otur precis, hehe ;)

Aja, idag har de vart skola, efter skolan for jag, sofia, elin och lotta till stan. Men sofia for med sin syster direkt, så dår gick jag elin och lotta på subland, efter ett tag kom alle och fellan. Jag och lotta satt sammanlagt där i 2 tim ;)

Sen gick vi och fikade på nodo, förutom elin, för hon skulle hem. Senare gick jag och lotta och kikade runt på stan, lotta hittade sig ett par skor. efter det gick vi på MQ dör jag testad en jätte fin klänning och ett par högklackade skor, dom var riktigt höga, fattar inte hur jag kunde gå i dom, men de gick ;) efter de for vi hem.
 Efter ett tag kom Elin, Sofia, Alle och Lotta, vi såg på film osv :) men nu ska jag sova, godnatt ;D 



skolfotot, för ett tag sen ;)

090212

2009-02-12

Har precis läst klart so:n, har muntligt frhör imorrn. Annars har jag varit på träning, de gick bra, lastade mer ann vad jag brykar fr er som vill veta :) hihi sen for jag och mamma och solade, riktigt skönt, de blev lite skillnad också ;D efter det her jag bara varit hemma och ätit och pluggat. Imorrn äre skola, sen vet jag inte, får se vad som händer:) men nu ska jag sova, pusssssss :)


Tyyp

2009-02-12
Kom just hem, elr ja just och just. Har hunnit packat träningsväskan, ska och träna serane ikv, sen och sola. Men först ska jag och mamma på stan en snabbis. Idag har skolan gått fort, vilket den gör varje torsdag, fastän vi slutar kl 10 ver 3. Efter skolan gick jag och lucia till hennes mammas jobb, drack varm choklad och plugga so. Sen får vi hem, efter de har jag inte hunnit så mkt. På slöjden fick vi ta hem och sticka en mössa, jag valde lila, eller lucia tyckte att jag skulle ta den fägen. Men nu hinner jag inte skoriva nå mer, eller rätta stavfel ;) haha för jag måste sticka till träningen, hadt! :)


på no:n ;)

TRÖTT

2009-02-11
som ni ser har jag ändrat headern, och bytt färg på rubriken. Tyckte faktiskt det blev fint! :)
Har varit och tränat BodyJam på korpen, det är kul och något jag skulle rekomendera till er som tkr om att dansa, men även för dom som vill fara och träna :) hihihih 
Då jag kom hem så värmde jag stuvade makkisar och köttbullar. Asså som ni märkt så har jag ätit mkt makkisar och köttbullar, men de är lixom.. ja.. jag, makkisarna och köttbullarna i ett..lixom! haha, nej men de är gott :) 
Nej men nu ska jag lägga mig och läsa, jag vet att jag går och lägger mig tidigt, men de är för att jag är död annar på morgonen. Menmen, PUSS!


nytt (igen)

2009-02-11
har just gjort om designen(igen), som ni kanske har sett. Jag tyckte det blev ganska så fint, eller vad tyckte ni? :) nej men nu får jag ta mig i kragen och göra lite mer engelska, pussss!

...

2009-02-11

varför kan man inte bara skippa rubrikerna, jobbit att komma på nya hela tiden. Jajja, har pluggat eng en timma nu, har prov imorrn, typ verb-prov, får se hur det går. Senare ikv ska jag och träna, sen vet jag inte. Men nu kommer jag inte på nått mer att skriva, så vi får nöja oss med det här:) 


hihi

2009-02-11
Har halvdag idag, skönt som fan! men, jag måste plugga till eng prov som vi har idag. På HK:n gjorde vi fruktsallad, fast egentligen så skulle vi göra palt. Men de sket sig, för bussen skulle komma halv 10 och vi slutar egentligen kl 10, så vi hann inte. Sen for vi på teater på solander-skolan, den var lite skum men ändå lite kul ;) Men nu måste jag gå och plugga, hadt!:)


just nu blev jag sugen på de där, daimkaka och vaniljsås(grädde?) mums

everyday

2009-02-10

Kom precis hem från träningen, jobbit som fan att gå dit. Men riktigt skönt då träningen är över, man känner sim lixom duktig :) ihihi Imorrn ska vi till solander och se på nån teater. Riktigt chill, först ´har vi HK, sen teatern och sen dom som hade tjejsnack ska få ha halvdag, för att vi såg på bio. Gör görna om de igen :) nej men  nu ska jag gå och fika kvälls fika, hadt PUSSHEJS! :)



träning

2009-02-10
ska bara skriva ett snabb inlägg för jag ska på korpen på 10 min, kommer hem just efter 9. Men nu måste jag sticka, hejdåå :)

home

2009-02-10
Skolan idag har gått halvfort, vaknade kring halv 7 och åkte med mimmis pappa till korsningen ( stavning), därifrån fick vi gå till bussen. På gympan hade vi ute bandy, ganska så kul faktiskt. Sista lektionen hade vi NO prov, de gick mkt bättre än förväntat ;D Senare ikv ska jag och träna, längtar INTE! ;) haha


jag och frida, pusspådig! :)

^^

2009-02-09
Har precis ätit, de blev stekt palt. Ska nog lägga mig tidigt ikväll, eftersom jag är rätt så tött. No;n kan jag nästan allt av, längtar tills onsdag, för då har vi gjort provet, hihihihi, vi som hade tjejsnack har också halv dag. Shit så skönt! :D men eftersom jag aldrig gick och duschade, så ska jag göra de nu, hejsvejs :)

he-he

2009-02-09
Har just sett några oth program, längtar inte tills skolan imorrn + att de är prov ;(
ska plugga lite mer sen (....) skriver kanske nått mer inläg senare :)


blonda familjen ? hahaha

:)

2009-02-09

Nu har jag tråkigt, har just ätit lunch. De blev makkisar och köttbullar! :) mmmm Har även hittat en sida där de står hur länge de är kvar till de är sommarlov. Klicka här för att de sidan :)


I'm yours

2009-02-09

har just sett klart Livet enligt rosa - the movie, var riktigt länge sen jag såg den ;) hhehe Lyssnar nu på I'm yours - Jason Mraz, den låten får mig och tänka på sommaren, längtar som fan till sommaren kommer! men nu ska jag gå och ta undan lite saker :)





sjuk

2009-02-09
Blev sjuk imorse, vaknade med att jag hade ont i magen, mysigt värre! eller så inte. Aja, nu får jag ju lite tid att plugga till provet som är imorn, nej men ju ska jag sluta skriva och läga mig och läsa ;)

(^^)

2009-02-08
Såg just klart Wild Child, den är bra ! :) Idag så har jag pluggat och sett oth. Senare ska hanna komma och då ska vi höra lite mer läxor, riktigt funny ! ...

jajja

2009-02-08
Sitter och småäter lite flingor, ska nog ta mig en skål. Vaknade vid 20 i 10. Idag måste jag plugga, TRIST! men provet är på tisdag. Längtar fan tills de är över ! menmen, senare ikv ska jag på träning, sen kanske se en film :)

<3

2009-02-07
Sa just hejdå till elin som just for, men de kanske ni fattade ;) haha menmen, ikv har jag då varit på thai garden, sen så var jag med Elin, vi såg melodifestivalen och satt vid datorn, skrattade så vi fick ont i magen, osv. hahahha. menmen, nu ska jag gå och se film och sova, är trött som faan! pussgodnatt! ;D

( mmmmm )

:):)

2009-02-07
Kom just hem från stan och har shoppat litegrann, de blev tre par jeans, tops osv. och underkläder. Senare ikv ska fameiljen och två familjer till fara till Thai garden och äta. Idag så jag typ sovit, sen duschat och varit på stan :)

stan

2009-02-07

har precis ätit upp mina nudlar och ska ner på stan med mamma snart. Äter också på min daim som snart är slut ;( jajaj, nu ropar mamma att jag ska sluta skriva, så hejdå! ;D


on and on

2009-02-06
såg just picture this, den var väl ganska bra! lite kånstig ibland , menmen. Ska gå upp och göra mig iårdning för kvällen och lägga mig och se gossip girl, Godnatt! :)

movie time

2009-02-06
Såg just klart Let's dance och ska strax gå och se en film, de blir nog Picture This med Ashley Tisdale. Då jag skulle ta en godis idag märkte jag att de var gode så lite kvar, nån har ätit av del, morrrr ;) h3h3, hehe. Nej men nu ska jag gå och ta på mig mjukis kläder och gå ner och se filmen, ha en bra kväll ! ;D

FREDAG!

2009-02-06
Kom just hem från stan, där jag har varit med Elin och Alexandra. Köpte ingenting, menmen de är var bra att spara också ! Senare ikv ska jag nog bara ta de lungt och chill och se film :)

hahaha

2009-02-05
så just sveriges värsta bilförare, asså seriöst kan man verkligen vara sådär dålig?! haha menmen, ska strax gå ner och börja läsa en bok, It girl - bara en lek. Läste även ut, en bok i samma serie igår som heter på allas läppar. Dom  är riktigt bra ! handlar om Jenny Humphrey som är med i gossip girl, man får följa med henne då hon börjar på en internat skola, osv. men nu ska jag gå och borsta händerna :)




yeah

2009-02-05
Skolan idag har väl varit helt OK ;) sista lektionen var chill, de ända vi gjorde var att plugga. Men ni vet ju hur de gick, haha. Sjölden var också chill , huehue. Ska snart äta, sen gå plugga, sen duscha sen läsa lr nå annat. Imorrn äre fredag, fyfan så skönt. Dom senaste veckorna har ju gått som bara den, först många och hipvips äre fredag ;D men nu ska jag äta middag, hadt!

äntligen

2009-02-04

läste igenom no;n och gjorde studie frågor och lyssnar på musik. Ska snart på bio villket jag kanske har skrivit. Just nu känner jag att jag fryser littegrann, burrrr. Men nu måste jag gå och göra lita saker.


halvdag

2009-02-04
Väntar på att vattnet ska börja koka, ska ta och steka köttbullar och koka makkisar. Åt ingen lunch efter som vi slutade halv dag idag och senare ska vi på bio! :) Lyssnar nu också på lite musik, men nu tror jag vattnet har börja koka.

godis (Y)

2009-02-03
kom just hem får coop, var och snabb handlade me mamma. Blev två lypsyl och en påse godis till imorrn då vi ska på bio. Men nu ska jag hoppa i duchen och sedan gå och göra mig klar för sängen :)

hurtful

2009-02-03
Har ätit för ett tag sen och lyssnar nu på musik, skolan har varit tråkig! Men imorrn blire chill, först börjar vi med hk, sen en lektion sen slutar vi! ;D Senare på kvällen ska jag på bio med tjejsncaket, vi ska se i taket lyser stjärnor. Och provet blev upskutet till på tisdan nästa vecka ! ;D;D menmen, gympan idag var rätt kul, faktiskt :) haha
/ sofia


öquist! :)

pluggizzzz

2009-02-02
har inte skrivit nå idag förän nu. Har inte haft tid, har pluggat sen varit och tränat. Men nu ska jag inte skriva nå mer skulle bara bli ett snabb inlägg, för jag ska sätta mig och plugga ännu mer, boooooring! ;)

godnatt

2009-02-01
har sett ett avsnitt av gossip girl och nu ska jag gå upp och borsta tänderna, så godnatt och sov gott! :)

music

2009-02-01

här får ni lite bra musik jag tycker om iaf, love it, hate it just enjoy it ;>



det finns massa mer, men jag måste springa upp och göra lite saker :)

nytt

2009-02-01
Har just fixat bloggens design som ni ser, blev riktigt nöjd! eller vad tkr ni ? ;> Har just ätit, de blev makkisar och köttbullar, köttfärssås. Ikv blire att plugga de sista.

Shit så tråkigt de känns att de är söndag, nog för att söndagar kan vara sköna förutom att de blir måndag = skola dagen efter, dotdotdot menmen, så är livet!

senare kan jag skriva ett inlägg med lite bra musik :)

mhm

2009-02-01

Har just pluggat klar, finns de nå tråkigare än att plugga? tror inte de ;P Sernare ska jag fortsätta med andra kapitlet, men de är inte lika långt! som tur var! hihi, men nu ska jag göra annat, hadt! :)


Wild Child

2009-02-01
Ligger ni i soffan och lyssnar på radion och tittar runt på internet. Idag blire väl mest plugg, plugg och åter plugg. Har Kemi prov på torsdag och jag kan typ ingenting, menemn ;>

Känns tråkigt att sitta inne och plugga på solen skiner som tusan, blir lite frestad att gå ut, men jag måste ju såklart sitta och plugga!! fifan ;P

Igår var jag ju i Luleå och då jag kom hem så gjorde jag inte så mkt, tittade på massa kläder jag vill köpa, sen såg jag också på en film Wild Child , riktigt bra ! rekomenderar den. Alex Pettyfer är en riktig goding! ;D hihih
/ sofia