jumper

2010-02-28

Såg precis klart en film, det blev jumper, gode så bra film ändå! Bad ju pappa köpa en b&j till mig, ville ha en chocolate fudge brownie, men fick en nånting monkey. Åt lite av den, men den var it nå nog så Sebbe fick ta de.
   Funderar på om de ska bli en tidig kväll i kväll, gick och la mig vid 3 igår och blev väckt halv 10, känner att jag börjar bli trött. Vi får hoppas på bättre väder imorrn, orkar inte sitta inne hela dagen. Tror även jag ska dra och träna då.

i brist på bilder


-

2010-02-28

Min mobil är borta, undra om mobiler har ben, dom kanske får de då man tittar bort. Sånt vet man aldrig, kanske därför dom alltid försvinner. Måste vara så!!!!!!!! nej men nu ska jag locka på min mobil med en kaka.

puss på er


countdown

2010-02-28
räknar ner tills de blir simpsons, har inget annat att göra. Men måste göra min lunch innan också, kanske dags att göra den, innan de börjar. Hoppas bara de inte är ett program man redan sett, då är det nära att jag tar fram rakbladet!

13.11

2010-02-28

det är skit väder ute och jag vill fara till strömlida, så det går inte så bra. Vad kan man göra en dyster söndag så de snöar och snöar och då man tittar ut ser att ut som om de vore dött.

JO, man kan sova

godnatt


nytt i garderoben

2010-02-28

2 par skor och 10 par sockar

t-shirt - hm divided

t-shirt - Monki

tröja - HM divided

armband - HM divided, Jacqueline - mamma

sen tog batteriet slut på kameran, så de fick bli en webcambild, allt för er! Skinnjacka - carlings

sen ville jackie vara med på ett hörn


jippi

2010-02-28
Vaknade för en liten stund sen av att jackie och mamma kom in i mitt rum, jackie skulle se film på min dator med mig tydligen. Men nu gick det inte att se film i min dator, så hon måste se där uppe, vilket betyder att jag också måste göra det. Så det blev en tidig morgon här med, jag som ville sova länge, men it fan gick de.

goodnight

2010-02-28
Ska bara skriva ett snabb inlägg, kände för det. Bara för att vara snäll med mina läsare, nog för att dom flesta kommer se det imorgon. Tror ingen är vaken just nu, eller vem vet, kanske nån enstaka. aja, nog om det!
 
Dagen har innehållt mycket idag kan jag säga, först blev det en sista minuten resa till luleå. Jag, mamma och jackie kom på det kl 11, eller kanske inte jackie, och bussen gick 10 i 12 och vi satt i morgonrock. Så det var bara att kuta och ta på sig kläder osv. Vi blev klara 25 över 11, så vi halv sprang från svartudden mot busstation. Men sen insåg vi att vi aldrig skulle hinna, så vi kom till pizzeria viking och ringde efter taxi till busstation. Sen då vi kom fram till bussen fanns det två platser kvar, så vi tog dom.
   Då vi kom fram gick vi omkring, jag fick med mig ganska mycket hem känner jag. Men det får ni se imorgon, orkar inte gå och fota det nu.
   Sen då vi kom hem så gick jag mamma och jackie och åt på challange, maten var svingod, rekomenderar det verkligen. Sen efter det for vi hem, då fick jag främmande, vi for till ica och handlade chirre och sen for vi hem till mig och såg på film och myste, vi såg Disturbia och Mr and Mrs Smith, båda var bra.

Sen felice, såg att du skrev på msn. Men har inte suttit vid datorn nå idag, men varit inloggad, så jag har inte märkt de. Men förlåt, ville så gärna prata med dig. Du får ta och logga in nån mer gång under veckan! puss på dig!♥


work it

2010-02-27
Vaknade för en liten stund sen av att jackie skrek, inte kul att vakna av. Men nu verkar hon ha tystnat, så de är nog fritt fram nu. Borde ta och äta frulle, blev hungrig.
 
Vet inte än vad dagen kommer att innehålla, de får blir ett mysteruim.

nu då?

2010-02-27
Kom nyss hem, är grymt trött, sliten och allt man kan komma på.
Dagen har varit skojj, fört for vi till phb. Frida kom och hämtare upp mig vid halv 2, tror jag klockan var. Sen får vi dit och mötte upp resten. Vi badade till 5 tror jag, inte riktigt säker, kanske var klockan halv 6 - 6, kommer inte riktigt ihåg. Sen for jag, frida och maria hem till mig och väntade på att grabbarna skulle blir klara, sen for vi till korpen. Där tränade vi, eller ja.. vi flickor testade bara lite saker osv. Sen då vi blev klara åkte vi till svartudden och spelade poker och såg film. Men jag spelade inte poker, för kan de inte, hee hee.
  Sen gick jag hem och nu är jag supertrött, kommer somna snart.

fin bild på mig och frida

perfect gentleman

2010-02-26
Vaknade av att jag typ inte kunde prata, inte mysigt. Så jag gick upp och tog världens äckligaste host medicin, var tvungen, för den andra är typ slut. SUGER! Kul att man blir sjuk första dan på lovet, kan inte bli bättre.
Men det är bara att härda!

Nu ska jag gå och ta något att äta!
 
 
var tvungen att skölja ner med nått

usch..

pretty damn good

2010-02-25
Fan så glad jag är just nu! Slipper gå men Jacqueline till dagis imorrn, YESSSSSSSSSSS! Perfekt avslut på kvällen, var inte ett dugg taggad att gå upp kring 7, bara för att gå med henne till dagiset.
   Kvällen tillbringades hos alexandra med hon och elin och en fruktsallad, men avslutades tidigt. Efter som pappa kunde bara komma och hämta mig då, annars hade jag varit tvungen att gå hem i jacka och tights...

Ska fan lägga mig tidigt ikväll, är helt död efter skolveckan. Eller den var ju inte speciellt lång, men ändå.
Grymt skönt och sova, längtar fan!





puss va

look up to the sky

2010-02-25
Kom nyss hem från stan, shoppade mig en bikini. Min ena är hos frida och den andra är trasig, kännde att de var dags för en ny, behövde även en för att jag ska till phb imorrn.
  Sa också hejdå till felice, kommer sakna henne. Trist att hon skulle fara just då de var lov, menmen.
Är grymt avis!



the dress

2010-02-25

Fick ju ta med klänningen jag har gjort på slöjden idag, blev riktigt nöjd med den. Men vet dock inte när jag ska använda den, men de är en annan femma.

snyggare irl!


knockin' on heaven's door

2010-02-25
Känner att det var ett tag sen jag uppdaterade, förlåt! Men har inte orkat, de har hänt så mycket, både bara och dåliga saker. Men det orkar jag inte ta upp i bloggen, privat.

Idag blev de ju föfan lov, sate vad jag har längtat! ÄNTLIGEN KAN MAN LEVA LIVET!
Guns 'n' roses - Knockin' on heaven's door, har blivit lite småkär i låten, tycker den är skön.

Igår var jag och sloade med felice och alexandra, eller jag solade faktiskt inte. Följde bara med flikorna då dom skulle göra de, orkade inte lägga ner pengar på de. Eller snarare så hade jag inte några pengar med mig, hehee.
Ska spara mina pengar, ska få ett sånt där bankkort, eller vad de nu heter. Där man tar ut pegar, så slipper dom ligga lösa i plånkan.
   Ikväll blir det nog att vara med elin och alexandra, tror jag iaf. Sen far pappa och mina bröder till matsdal, så jag, mamma och jackie orkade inte följa. Så vi får ha huset för oss själva, grymt skönt!

Imorrn far ju min Felice till Gran Canaria, kommer vara borta i en HEL vecka. Kommer sakna henne grymt mycket, hoppas resan går bra och att du ha kul där borta! LOVE YA♥




grymt fint väder ute, vad gör jag inne nu?

Har ju glömt och visa de jag shoppade, men nu får ni se!

Jeans jacka - MQ

armband - BikBok

Jeans - BikBok

tröja - BikBok

värmeskydd - Lindex

Sen fick jag en kofta av felice, som hon aldrig använder.


PUSSSS





2010-18-02

2010-02-18
För att min kära vän felice vill, så ska jag uppdatera min blogg. 
  Igår har jag inte gjort så mkt, på so lektionen hade vi 3 världskriget, alla var jävligt sura och allt barkade. F-Y-F-A-N, säger jag bara!
Sen for jag och tränade på kropen, var grymt jobbigt. Sen for jag hem och inte gjorde så mycket. Spelde bubble trouble, får fan hets av de!

Idag så har de varit skola, hade prov. Det gick ganska bra, får se betyget senare, hee hee. Sen for jag hem och letade fram kläder till imorrn. Sen for jag och solade med kära felice, var grymt skönt! Var ett tag sen jag gjore de.

Nu är jag hemma och får se vad kvällen har att komma med, säkert ingenting!

PUSS PÅ ER!


hjärtevän!

-

2010-02-17
marcus är bäst! :D *host*

d-a-m-p

2010-02-16
Spela just ett spel på hamsterpaj, grymt beroende farmkallande! Blir fan galen! Men nu har jag stängt av det, får inte sitta och spela hela kvällen. 
  Som ni ser har fellangirl_94, (och jag älskar dig med, puss!) varit här i farten, vi har letat kläder för att sy om. Men hittade inge mer, sen åt vi smaskiga semlor, hemmagjorda!


bild snodd från felice blogg.

2010-02-16

2010-02-16


HEI ALLA SOFIAS BLOGGLÄSARE! fellan här

jag och sofia letar bland massa gamla kläder och ser om vi kan hitta något som vi kan sy om till något fint :)
vi har det mysigt och bra trallalaaa!

sofia är frän, hon e verkligen bäst!! i love her :D <3

/feliceohman.blogg.se


great escape

2010-02-16
Sitter och syr lite på en klänning jag håller på att göra, skulle visa före och efter bild. Men glömde ta före bild, men ni ska få se efter bilden en annan gång, då jag är helt helt klar med den.
  På fredag ska vi och se på maskinen på fredag, får se om vi stannar ett tag efter. Det är alltså ett såkallt disco, tycker det låter lite små kul att säga disco, de sa man ju typ i 5an, men det finns nog ingen annt namn på de, så vi får stå ut med de. Letar lite andra kläder om jag inte ska ha klänningen, vet inte än.


hell yeah

2010-02-15
Kom just hem från korpen, körde ett tränings pass. Känndes att de behövdes, har inte tränat på en vecka. Men skönt var det! Ska försöka så jag tränan minst två ggr på vardagarna och en gång på helgen. Får se hur det går.
   Ska hoppa i duschen nu, sen ska jag plugga no. Sen blir det nog att se film för jag har varit så duktig!

skönhetssömn

2010-02-14
Borde ta och sova snart, men orkar inte. För då jag vaknar vet jag att det är skola och det vill jag inte att det ska bli, menmen. Ute bandy imorrn, hoppas den blir lika kul som förra gången, för annars suger det!

PUSS NATTI!


världens sötaste lillasyster, bilden tagen för 2½ år sen.

jävlar å

2010-02-14

MIN DATOR KAN DÖÖÖ!
 
Sitter och ser på urban legends, lite små, vet inte vad jag ska säga, små udda. Men det finns inte så mycket mer att se på, men de får jag ta och leva med.
 Dagen har varit grymt onödig, har inte gjort ett skit. Längtar till sportlovet som är om 2 veckor, kommer bli grymt skönt!


fridzzzor


os- kraschen

2010-02-14
Som dom flesta kanske redan vet så dog det ju en man i os igår, eller fredag natt. Han åkte rodel och då han kom till en kurva tappade han kontrollen och slungades i ca 135 km/h rakt in i en betongvägg. Så gymt jävla tragiskt!
  För att se videon, klicka här.

alla ♥ dag

2010-02-14
Sitter och ser på reprisen på melodifestivalen och en av ledarna, Christine Meltzer, man vet som inte om hon spelar sådär eller som om verkligen ser ut och beter sig som hon gör. Men nog allt är hon småkul, haha.
 
Sen så är det ju alla hjärtans dag idag och lika fint väder som igår, men vet inte riktigt om jag orkar gå ut och promenera, för jag har jätte mycket att göra.

fick även en massa fina örhängen av mamma i alla hjärtans present!

en sång

2010-02-14

La mig just i sängen redo för att sova, eller på ett tag iaf. Ska nog se klart filmen jag började se idag innan jag somnar.
   Jag for till elin ikv, där även sofia, hans, erik, henke och marcus var. Vi satt och såg melodifestivalen, eller slutet iaf. Sen såg vi sommaren med göran, fan kul film! Sen ett tag efter filmen så skjutsade sofia hem mig med sin moppebil, den är grymt söt, likar en köttbulle!


puss på de va

2010-02-13

Platta just håret, var en grej jag störde mig som fan. Alltså om man her håre bakom örat så blir håret man hade bakom örat , vet inte hur man ska förklara, men det blir som ett veck iaf. Grymt irriterende!
  
Ikv blir det iaf att vara med sofia och elin, men vi vet inte vars vi ska göra eller vars vi ska ta vägen! Men någonstans iaf!


-

2010-02-13

hur kan jag vara så dum och sumpa allt då jag hade det i mina händer?

Nu går jag och ser de tre vännerna och jerry som tidsfördrift.


night air

2010-02-13
Såg just klart glamourama på tv 3 play och åt min frukost/ lunch.
  Ska börja göra mig klar för att gå ner till stan och möta alexandra, ska gå omkring och kika på lite saker. Får se om jag hittar någonting. Men ska nog försöka spara mina penar. Sen ska vi kanske en sväng förbi henne och grilla lite korv.

och nej, mackan är inte bränd, den blir mörkare eftersom det är fullkorn.

these walls

2010-02-13
Fan va fint väder de var ute, jävlat säkert att jag ska ut på promenad! Kommer stanna ute till det blir mörkt, men just nu önskar jag att jag har en skoter som jag kan fara ut och brumma med!

såhär ser det ut på våran infart just nu, fint va?

WHY?

2010-02-13
Varför kan jag aldrig sova längre än 10?! Jag vill, men det går fan inte..
Aja, får väl försöka dra mig upp och göra nå frukost, sen kanske jag drar ut på en promenad. Verkar vara fint väder, ser iaf ut som det genom min gardin.

we build then we break

2010-02-13
Kom hem från fotbollen för ett tag sen, vet inte vem som vann eller nått sånt. Satt mest bara och pratade med massa trevliga människor. Det slutade ganska sent faktiskt, halv 12. Då de sluta ringde vi efter skjuts och for hem, ganska skönt och fara hem och bara chilla. Man är ganska död efter en hel skolvecka!
   Då jag kom hem gick jag direkt och tvätta bort sminket och borsta tänderna, sen gick jag och böt om och la mig i en kall säng, finns fan inge bättre än kalla sängen, grymt skönt! Och nu ligger jag här, funderar på att sova snart, är grymt trött!

Men ska gå och leta mitt läppsyl, har varit utan det i en hel dag, HELT GALET! Sen ska jag sova, så säger väl godnatt nu. Godnatt alla kära läsare!♥

he he

2010-02-12

1. Ta fram din mobil.

2. Bläddra igenom din inkorg.

3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.

4. Gör likadant på varje fråga.


1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
det finns sushi i vinkylen till er två.


2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
jaha okej, ska jag köpa godis innan eller vill alla å köpa?


3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
vrf de? de som är så gott!


4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Du måste inte ;)


5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
De är ett tag kvar tills dess :)


6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
och allt är ditt fel! ;)


7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
okej, puss puss sov gott :)


8. Vad vill du höra mest av allt?
nej dom har inte släppt nya säsongen än...


9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
haha, jo eller så kommer jag dö i skatt!


10. Din romantiska replik?
tönt du är! ;*


11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
haha stumpan ;) vad ser ni?


F**K YOU

2010-02-12

okej, mitt finger ser ju ganska normalt ut.

talk you down

2010-02-12
Sate vad jag har uppdaterat idag och med bilder till och med. Inte vanligt för att vara mig, men så kan det vara ibland.
   Sitter nu och målar mina naglar, rosa, och väntar på att klockan ska blir kring halv 8, för då far vi nog och ser på dommarcupen. Fått för mig att den slutar vid halv 12, men vad vet jag, nej ingenting.

En liten kul sak som hände då vi satt och åt var att Jacqueline skulle sträcka sig efter nånting och råka luta sig för mycket så hon for med foten mellan stolarna och föll, men jag hann ta fast henne och hennes smörkniv som hon höll i handen flög och fastnade i bestickkorgen, såg grymt kul ut! haha

smörkniven.

middagen.

nagellacket.

normalt

2010-02-12


och ja, jag skrev den själv. Men nog fan är vi gode normala!


fill it with love

2010-02-12
Som tidsfördrift sitter jag och fotar lite smått i webben, väntar nämligen på att det ska bli middag. Grymt hungrig, bara ätit 4 hårdbrödsmackor sammanlagt till lunch och middag. Fyskämms! 


just to be with you

2010-02-12

Har just gjort klart glass och skurit apelsiner. Apelsin och glass kan nu vara javla gott, ni som inte testat. GÖR DET!

         


keep me alive

2010-02-12
Kom nyss hem från stan, shoppade lite granna. Böt även in ett armband som hade gått sönder till ett likadant.
Sitter nu och lyssnar på lite musik, det som spelas är nu the script - I'm yours. 
  Kvällen vet jag inte riktigt vars den ska spenderas, men med alexandra och några fler iaf.


kör på en dagens. T-shirt - BikBok. Sammetsleggings - BikBik där också. Halsband och
skor - Skorett.

armband - skorett.

silvriga - HM. svarta- Ur & Penn.

i will come back

2010-02-11
ska nog lägga mig och se one tree hill nu, eller om ett tag iaf. Ska även försöka fixa skjuts imorgon, jag-vill-inte-GÅ!

i feel good

2010-02-11

SOVMORGON IMORRN!
Fan så skoeeet, längtat som fan! Men det dåliga är att jag måste gå till skolan.. Suger som fan att jag inte har någon skjuts. Vi har 2 lektioner, sen hem. Eller ja, till stan. Men ändå! Orkar fan inte!
okej, känner för att det där blev lite för mycket svordommar. FÖRLÅT GUD, JAG VILL INTE HAMNA I HELVETET. SNÄLLA!







PUSSSS



-

2010-02-11
Det är inte lätt när det är svårt.

svar

2010-02-11
Priset angånende tröjan jag lagt upp lite längre ner vet jag inte riktigt, men skulle tippa på ca 150-200 kr.

fly fresh

2010-02-11
SATE vad min dator är seg, jag jävlat hatar den så jävla mycket att jag vill slänga den ut hur fönstret och in i snön. Den känslan skulle vara obeskrivligt underbar!
 
Nog om min underbara(..) dator, så hade jag ju nationella i 3 timmar. Skulle skriva om nå skit, hade svenska nationella, om ni undra. Gjorde klart den ganska snabbt, så jag fick sitta om pilla tånaglarna resten av lektionen. Känndes ganska drygt, men grymt skönt att det är över nu!

Imorgon ska jag in till stan och lämna igen ett armband som har gått sönder, sen ska jag nog mest troligt köpa underkläder. På kvällen ska jag nog vara med Alexandra +co. Men vet inte riktigt säkert än, får se!

the worlds greatest

2010-02-10
Såg just klart one tree hill, har börjat på 7 säsongen nu. Kan inget annat än att säga att det finns fan inget bättre än one tree hill. Love it!
 

vill ha

2010-02-10


grymt sygg tröja från MONKI, om ni tittar noga ser ni att det är en djup rygg som är av spets!


the best of you

2010-02-10
Ska snart hoppa i duschen, sen blir det väl se nått på tv. Sen ska jag nog sova, känner inte för att vara helt död på mornarna, vilket jag alltid brukar vara.. menmen
 
Imorrn har vi 3 timmars nationella, skrev det i inlägget nedanför. Är fan lite små nervös, men det kommer säkert gå bra. Det går ju inte att plugga till, vilket är ganska skönt, men samtidigt inte.

Men nu väntar duschen, kram på er alla!

2010-02-10

2010-02-10
Fick nyss ett sms av mig käre far där det stod att han hade gjort sushi och mig och min bror, så det blir det till middag idag. Grymt sugen!
 
Idag hade vi friaval hela dagen, på morgonen hade jag syslöjd. Då höll jag på att sy på min klänning, den är mest troligt klar nästa syslöjds lektion. Vi har en imorgon egentligen, men den är inställd för vi har 3 timmars nationella prov, är inte ett dugg taggad på det! fyyyy

Borde städa mitt rum, känner att jag gör det nästan varje dag. Men det slängs kläder på golvet hela tiden, så jag får skylla mig själv!

Nu har pappa tagit tillbaka mobilen jag använde för att föra över bilder, så jag kan inte ladda upp från mobilen. Så ni får stå ut tills jag fixar en USB-sladd.


movie time

2010-02-09
i brist på annat och göra så lägger jag mig och ser film, det blir post grad.

för alla dom

2010-02-08
Sitten med mitt täcke runt om mig, är grymt kallt i mitt rum! *burrrrrrrRRRR*
Skolan idag har varit dryg, finns absolut inget kul med måndagar, eller skolan rättare sagt. Men på utebandyn så gjorde jag ett antal mål, känner mig stolt! haha
  Imorrn är det nationella i svenska, får se hur det går. Man får ju ta med sig godis eller nått sånt, men jag ska ta med mig en baugett(en liten) och en pucko dricka. mommmma!

It feels good

2010-02-07

Filmen var grymt bra och Joel Kinnaman är s-n-y-g-g. Har hört att det ska kommer en uppföljare, så då är det bara att vänta.
Men nu ska jag sova, skola imorrn ju. I veckan har jag 2 nationella, längtar inte ett dugg. Men det är sånt man får leva med.


duktigt

2010-02-07

kul att jag åt en turkisk peppar(peber som de står på förpackningen) och inte har nått drickbart i munnen! Min tunka brinnneeeeeeeeer!

(?)


YEYEYE

2010-02-07
kul att mitt spotiy funkar... är ledsen över det, jätte ledsen.. *snyft*


17:30

2010-02-07
Håller på att fixa en ny header, men just nu får den de ut som den gör. Orkar inte göra nånting med den nu, får blir då jag tagit bilder eller så.

Ikv ska jag då fara och se snabba cash, hoppas den är bra!

a flag white as snow

2010-02-07

Känner lukten av popcorn, men jag ska inte äta nå sånt. Ska börja blir nyttigare, ska försöka hålla det den här gången. Käkade en kycklingsallad till lunch efter träningen, ikv blir det nog fruktsallad till efterrätt!
 


best of you

2010-02-07

Vaknade nyss, ligger i sängen och funderar om jag ska ner till korpen för ett tränings pass, tror nog det blir så. Så får man känna sig duktig resten av dagen!

Kvällen igår vad riktigt trevlig, avslutade den själv med en film och en popcornskål. Måste nog ta och gå upp med den, så jag inte glömmer bort den.

Men nu går jag och packar träningsväskan


PUSS


i brist på bilder, så får ni se en gamal header som aldrig satte upp på bloggen, hee hee he


what to do?

2010-02-06

Sitter i soffan med elin, sofie och hanna.
Vi har sett melodifestivalen(hehe) eller ja, lite iaf. Kom hem då de var en halvtimmakvar, vi gick till ica och satt där ett tag, för vi gruvade oss för att gå hem, var grymt kallt! Men tillslut tog vi modet att traska ut i kylan. Jag köpte ingenting, hade kvar från igår.
  Men nu ska vi förtsätta se tv, eller vi ska nog sätta på en film


PUSS


iväntan på maten

2010-02-06
Fyra frågor om förhållanden:
Är du singel? -  yess
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - nja, tror inte de
Har du varit kär i någon? - de har jag
Är du kär just nu? - vet inte

Tio frågor om dig själv:
Namn? - Sofia Hedlund
När fyller du år? - 3 augusti
Några piercingar? - öronen
Vad har du på dig just nu? - leggings, vitt linne, röd addidaskofta, skor(?)
Vilken årstid är bäst? - sommaren, lett
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - vakna brevid den man tycker om
Vad tycker du mest om hos dig själv? - ett av mina hårstrån på mitt huvud, de är min homie
Vad är du bra på? - säg nånting jag inte är bra på!
Vem älskar du mest på denna jorden? - familjen och vännerna
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? - beror på


10 frågor om dina vänner:
Vem vet allt om dig? - mest troligt felice
Vem är den roligaste av dina vänner? - haha, många!
Vem är snyggast av dina vänner? - många!
Vem är mest partynisse? - hee hee
Vem är den du helst har filmkväll med? - sprollar ingen rollar
Vem av dina vänner är mest "devil"? - hee hee
Du ska träffa en kille/tjej du tycker om, vem tar du med, om du tar med någon? - felice! 

10 frågor om din familj:
Vem står dig närmast? - alla, men berättar de mesta för min mor
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - jadå.
Vem är farligast i din familj? - jacqueline
Vem ser roligast ut i din familj? - bilen...
Vem är coolast? - jacqueline
Har ni något husdjur? - vilddjuret, jacqie!
Vem har du mest gemensamt med? - hmmm, ingen aning
Vem står för underhållningen? - haha, beror på
Vem sover du oftast med? - mina kuddar
Roligaste kvällen med familjemedlem? - finns många

10 frågor om idag:

Vad har du gjort? - sovit, ute och gått, stan
Har du varit glad idag? - mesta delen
Har du varit ledsen idag? - lite
Har du gjort något bra idag? - slösat pengar!
Vad ska du göra nu? - vänta på maten
Har du gjort något dåligt idag? - slösat pengar!
Vad har du ätit idag? - en macka, en chokladboll, varm choklad, chips
Har du duschat idag? - nej, men ska ! datorn höll mig kvar
Är du trött nu? - inte speciellt
Vad händer imorgon? - slöa

SKOLAN:

Går du i skolan? - japp
Har du varit i skolan idag? - antaglingen, vem går inte skola på en lördag?

ANNAT:
Hur mår du just nu? - KANON!
Har du mer än 2 bh:ar/toppar? - japp
Har du piercat dig? - joo, öronen. Ska pierca nalveln nästa månad

TELEFON/MOBIL:

Vem ringde dig senast? - mimmi
Vem ringde du senast? - sebbe
Vem sms:a till dig senast? - elin å
Vem sms:a du till senast? - elin å

ÖVRIGT:

Är du hungrig nu? - JAAAAA
Vad är klockan just nu? - 17.28
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - facebook, tankafett och blogg

FAMILJ:
Hur länge sen var det du träffa din morsa? - en stund sen
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - en stund sen

ÖVRIGT:
Gillar du punk? - nej?
Har du sminkat dig idag? - joo
Isåfall, vad för smink? - täckstift, puder, lite mascara
Vad har du för bh/topp på dig just nu? - en svart
Hur ser den ut? - förjävlasnygg, snyggaste på länge!

MUSIK:

Lyssnar du på musik just nu? - jarrrå
I så fall, vilken låt för tillfället? - Best of you - Foo Fighters 
Vad gillar du för musik? - olika

KLÄDER:
Har du fler än 4 linnen? - japp
Har du fler än 3 jeans? - jarrå
Har du fler än 5 tröjor? - jopp
Har du resteröds-trosor? - va?
Har du en vit bh/topp? - jepp
Har du en svart bh/topp? - men jaaaaaa

SMINK OCH HÅR:
Använder du mascara? - ja
Använder du Wax? - inte de
Använder du ögonskugga? - neppp
Använder du kajal? - inte ofta
Använder du hårspray? - inte så ofta
Använder du volymspray? - nepppnej
Använder du mousse? - kan ha hänt
Använder du deodorant? - alltid
Använder du skinspray? - de är?
Använder du parfym? - joo
Använder du läppglans/läppstift? - nej, jag och läppstift/läppglans går inte ihop
Använder du brunkräm? - neee
Använder du rouge? - ibland, om jag kommer ihåg det
Uppsatt hår eller hängande? - beror på
Plattar/lockar du håret varje dag? - plattar, ja
Duschar du varje dag? - oftast, men inte alltid
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? - haha, nejnej

KÄRLEK:
Är du kär just nu? - vet inte
Har du kysst någon de senaste 48 timmarna? - nepp
Har du ett förhållande? - nope
När går gränsen vid otrohet? - vad tror du?
Har du sagt till en person att du var kär i henne/honom när du inte varit det? - nej?
Är du romantisk? - haha, idunno
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - nejnej
Är du svårflörtad? - haha, det vet jag faktiskt inte
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - njaa
Vad hette din första flickvän/pojkvän? -, minns inte, var i 2an, hahaha
Hur länge höll det? - över en rast, hahaha!
Har du lekt med någons känslor? - nej, sånt gör man itne
Hur länge var ditt kortaste? - över en rast
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - beror på
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - i 2an, hee hee
Är du en bra pojk/flickvän? - hoppas jag
Hur många har du varit kär i i år? - .
Vem sov du senast bredvid? - hihi:)
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? - ,. 
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhållande med? - nej
När fick du din första kyss? - minns inte
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - 17, 18 tror jag
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - haha, nej
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - nej, det skulle jag inte
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? - dumpat...
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? - ska se normal ut, snygg, svårt att beskriva, lite halft ''fancy'' eller vad man nu säger, men inte överdrivet! 

if you can

2010-02-06

Shinedown - simple man

Nu ska jag hoppa i duschen

PUSS


20100206

2010-02-06

Städa just rummet, låg kläder överallt.
  Idag har jag vart ute och gått på isen i fin vädret, sen drog jag och mamma till stan. Jag fick med mig ett par skor, en mascara och nagellack.
  Vi skulle egentligen äta sushi igår till middag, men de blev inte, så det blir idag ist, grymt gott!

skor från skorett

mascara från HM, nagellack från Cubus.


summer

2010-02-05

never say never - the fray, låter får mig att tänka på sommaren, härliga minnen!


everlong

2010-02-05

Kom just hem från ica, köpte chips och popcorn. Ikv blire att vara med felice och säkert nån mer, vet inte än vad vi ska göra.

efersom bilden redan finns i tidningen och på internet, så varför inte på min blogg?


feel the pain

2010-02-05

Kom nyss hem från skolan, vi gick över 20 min på son för vi såg en film. Men det ska vi få igen nån annan lektion, blir nice.

Får se vad som händer idag, fortfarande ett mysterium.


amazing

2010-02-04
sitter och ser en film på 6an, vet inte vad den heter. Gjorde också fika, de blev 2 rostade med skinka och salladskrydda på och multivitaminsdryck, super gott!
  Skulle ladda upp en film på bloggen från idag, men kunde inte skapa ett konto för min e-post användes redan i ett annat konto, men sen då jag skulle få fram vad jag hette så stod de att min e-post inte fanns på registerad. Blev grymt irriterad, så de blir inga videobloggsar på ett tag... synDD

Börjar 10 över 10 imorrn, men vet inte om jag har någon skjuts, men får se.

Nu ska jag fortsätta se filmen!

PUSSS

coldest winter

2010-02-04

Kom precis hem från skolan/jokkmokk, vi har på jokkmokksmarknaden idag. Grymt tråkigt, men fick klappa en ren! fränt va, joo asfränt...
Försökte sova på bussen påväg hem, men de gick fan inte. Gick inte och ligga skönt, min fot och mitt ben somna hela tiden.
  I jokkmokk gjorde vi inte speciellt mycket, gick omkring osv. Hoppade i snödrivor och allt möjligt. De var typ de enda som var kul. Sen kom en tidning och fotde och filmade oss, men tänker fan inte säga vilken. P-I-N-S-A-M-T!

frulle

marabou<3

bussen gick sönder

töt

ork it vrida!

jag och hanna

fråga inte


spotify reklam..

2010-02-03

.. kan inget annat än att hata den, den kan döööö!
  Aja, har varit på stan med fellis i lule, vi kom dit vid 10 över 1, gick omkring. Men jag köpte inget, hittade inget. Men ska spara, har shoppat ganska mycket på senaste tiden känner jag.

Har ingenting att plugga, så det blir att ta de lugnt.

fin bild... färdgogge!


ta det som det kommer

2010-02-02

såg just paradise finalen och jackie och patrik vannn, vet inte om jag ska vara ledsen eller lycklig. Har liksom inte hejat på någon speciell.

Men nu blire sängen och imorrn slutar vi halvdag, sen far jag och felice till lule. Jag tar mest troligt bussen he, vid 4.


happiness

2010-02-02

Sitter nu och käkar på sugtablett från dentirol fluor, min tandläkare ville att jag skulle köpa sånna. Dom förebygger uppkomsten av karies. Dom är faktiskt ganska goda, smakar smultron, går att köpa på apoteket.

Ska snart hoppa i duschen och sen göra fruktsallad och glass och se på finalen i paradise, undra vem som vinner. Men det får vi se ikv!


alla jagar efter nått

2010-02-02

Sitter nu och längtar till pdol och undrar vilka artister som kommer, hoppas de blir några ungdomsartister!
Dan idag har varit dryg och tråkig, såg en film om första världskriget. Fyfan va hemskt! tänk att allt dedär har hänt! soldater som bor i skyttegravar och kan vi dödad närsomhelst! :(

Efter skolan åkte jag till stan, mötte sen upp mamma och mina 2 syskon. Köpte ingenting, hade inte med mig nå pengar. Men ska kanske till lule imorrn med felice, slutar ju halv 12! Men får se om jag köper nå, ska nog spara.

Har bara en läxa till på fredag, men den är inte så svår. Så det blir att chilla och se film, men ska kanske göra lite matte. Ligger lite långt bak(A)





jodå jodå

känner mig träffad, hee hee!

time to pretend

2010-02-01
ÄRLIGHET:
Ditt äldsta hångel? vet inte riktigt 
Hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär i? hmm
Vad tycker du om kärlek? jadå
När kramade du någon sist? Idag
Saknar du någon speciell person? ja
Har du svårt för att bli kär? beror på
När kysste/hånglade du med någon sist? int så länge sen
Ångrar du det? nej?
Är du singel? jepp 
När fick du senast en komplimang? hihi
Har du hånglat med någon av samma kön? haha, nää

HAR DU NÅGONSIN:

Varit medvetslös: nope
Hånglat med nån riktigt ful: haha, ja
Gjort något riktigt dumt? Ja..
Gjort något du verkligen ångrar? OHJA
Varit nykter på nyårsafton? de har jag
Åkt ambulans? nope
Gjort nåt olagligt? jodå
Blivit polisanmäld? inte de
Fått din mamma att gråta? kan ha hänt
Slagit ner någon? hhaha, nää
Skämts över dina föräldrar? hehee , nja
Skämts över dig själv? haha, ja!
Sagt jag älskar dig och menat det? jodå
Tar du droger? antagligen vem har inte, ska gå och leta tabeltt burken nu
Dricker du? drack vatten nyss
Vilka kläder sover du i? stor t-shirt
Vad hatar du verkligen? dom som ljuger och sviker
Varit kär? jo
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? haha, alex pettyfer<3 
Är du ensam nu? jopp
Vill du gifta dig? ja!
Vill du ha barn? ja, men inte nu

SENASTE PERSONEN SOM:

Sov i din säng? jag?
Såg dig gråta? vet int
Fick dig att gråta? -
Du delade en drink med? mitt gossedjur
Du gick på bio med? fellis
Skällde på dig? mamma

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:

Gråtit? ne
Kramat någon? Ja
pussat någon? nee
köpt någonting? nope
Sjungit? haha, jaa, men int vare fint
Saknat någon? ja

JAG HAR:

Digitalkamera? de har jag
Systemkamera? ohja
Telefon på rummet? mobilen?
Egen dator? jarrå
Könssjukdom? hähä, näjnäj
Husdjur? min lillasyster är ett vilddjur ibland, räknas de?
Bra kompisar? de har jag<3
Tar du receptbelagda mediciner? neppnej
Vem vill du fika med just nu? den som bjuder;) hehehe