dead and gone

2009-04-29
kom precis hem från hanna, har varit med henne hela dagen. Vi slutade 10 äver 11 för er som ville veta! Vi har pluggat och gjort en massa annat.

Men nu måste jag packa mina saker, sen cykla till mamma. Kommer inte skriva nå mer idag, så ha de bra! ;)

godnatt

2009-04-28
nu ska jag gå och sova, godnatt!

ork it me alla jävla rubriker!

2009-04-28
nu har jag pluggat klart för dagen, orkar inte göra de nå mer. Fast jag slutade plugga gör lite mer än en timma sen, hhihih. Blir nog att chilla resten av kvällen, ska iaf se house på ca 20 min.

Imorrn ska jag till hanna efter skolan och plugga och plugga och plugga. Jag vill inte ha so-prov imorrn, fast egentligen tänk så skönt att få gjort bort de.

men nu måste jag dra mig och dricka lite vatten, blev grymt törstig! haha hadt, kram!



stay the night

2009-04-28
har precis ätit och ska till och plugga igen, ska läsa ca 55 sidor och har läst typ 9 st. Skit kul, jo verkligen!
Men vi har iaf gjort klart no ''provet'', de gick väl ganska bra. Sen måste jag göra en tvätt läxa och sist So provet som är på torsdag.

På valborg ska då jag ooh felice till rosvik, ska med pappa och jonte på middag. Sen får vi se jag och fellan hittar på, vet ju inte precis vad man kan hitta på där borta, så de är bara och ringa om ni vill hitta på nått, haha !

men nu måste jag plugga, hadt!



done!

2009-04-27

Nu har jag gjort klart både spanskan och no;n, fan så skönt! men imorrn och på ons så måste jag göra so... men efter so-provet så slutar vi ju halvdag och sen är vi lediga fredag. Har även sett att de ska bli bra väder på fredag, 16+ och klar sol, hoppas de inte kommer att ändras. Klicka här för att de vädret.

Men nu ska jag hoppa i duschen, hadt!


-

2009-04-27
sitter och dricker varm choklad och äter mackor. Har pluggat no, men helt plötsligt så somnade jag och vaknade av att telen ringde och boken låg på golvet. Var så jäkla trött då jag låg i soffan och läste, men de behövdes nog. Har inte fått så mkt sömn i helgen.

Resten av dagen blir nog att fortsätta plugga, haha!

läxor

2009-04-27
måste ta och plugga no, gjorde lite igår. Men eftersom ''provet'' är imorrn, så måste jag göra mer, fast de var ganska lätt.
Sitter nu och äter nudlar, riktigt gott! haha Skolan idag har väl varit som vanligt.

sista inlägget

2009-04-26
de här blir sista inlägget för idag, ska gå och plugga(har inte gjort de än) sen gå och lägga mig tidigt. De är ju skola imorren på ons och tors är de halvdag och på fredag är vi lediga, fan så skönt! får se vad man hittar på i helgen, men nu ska jag dra mig, hadt! kram


hahaha ;)

mhmm

2009-04-26
kom hem från träningen för ett tag sen, har hunnit äta lunch.
Måste plugga idag, men jag vill inte! har verkligen inte taggen till de... men jag måste, har ju no läxförhör på tisdag som jag inte fattar! måste plugga till de...

menmen, nu ska jag sluta klaga och göra nå nytta. KRAM!

söndag, 11:17

2009-04-26
Har precis tagit på mig tränings kläderna och ska till korpen med Sebbe. Har inte varit och tränat på ett tag, så känner att jag måste de. Senare idag så ska jag väl mest plugga och chilla, för de är skola imorrn och jag måste lägga mig tidigt.


Två videos från igår, en då jackie börja skrika i biltvätten och en då alla kidsen dansade på scenen igår på 40 årsfesten.
kanske inte världens bästa kvalla, men lite ser man iaf!
haha ;)

nattinatti

2009-04-26

Har precis tagit bort sminket, har kommit hem från Rosvik för ett tag sen.
Jag, pappa, jonte och jackie for dit kring 6 tiden, då vi kom dit så åt vi mat. Sen gick alla småttingar och vi lite äldre, eller ja vi var två st, men om vik ränkar med jonte som också var nått år äldre än dom andra, så var vi 3 ''äldre'', in i en stor hall och hade kul osv. Sen hittade dom 2 svarta tusch pennor, så jag blev lite svart i ansiktet. haha! Sen for vi hem 20 i 1.

Men nu ska jag sova, pussgodnatt! :)




dock är bilden tagen lite underifrån ;)

down town

2009-04-25

Kom precis hem från stan, men köpte inget för jag är pank eller ja mamma har alla min pengar, menmen. Hittade inte heler nått, fast jag fick en glass av farsan.

Senare ikv ska jag till rosvik på 40 årsfest.

men nu vill jag inte sitta inne längre, de är ju så fint väder ute. SMSA, puss!




DISCO

2009-04-25
Kom hem till mimmi för ett tag sen, ska sova här. Är grymt trott, efter discot! Men kvällen var gode så kul. Ska nog lägga ut bilder då/om dom kommer ut på pix.

Men nu órkar jag inte skriva nå mer, är trött som fan. Men smsa! PUSS

lonley

2009-04-24
ligger på mimmis golv och ska skriva ett inlägg. Jag,mimmi och elin ska till pentan och käka, sen till mimmi och fixa oss. sen bäre av till hortlax! fan va kul he ska bli.

nej men nu måste jag kuta, hadt!


..

2009-04-23
nu ska jag ta och sova, puss och godnatt på er alla! ;D



jag vill ha sommar NU!

the other side

2009-04-23

har testat discokläderna som jag ska ha imorrn, blir en svart snygg klänning som jag fick låna av elin och ett par tpets tights som jag köpte idag. Jag köpte också ett vitt tublinne från gina, jag fick också en söt rosa klänning av mamma som hon har köpt från VILA.

Idag var de då skola, sen for jag och Felice in till stan och gick omkring, köpte en fanta och de som står ovanför. Härligt väder vad de också.

Imorrn ska vi in till stan och gå omkring, sen gå och äta ute. Sen hem till mimmi och fixa oss inför discot, de komme rbli grymt kul!
Men nu ids jag inte skriva nå mer, ska plugga so. puss och kram!


school

2009-04-23
sitter och väntar på mimmi och hennes syrra ska komma och hämta mig. Vaknade tidigt, men jag orkade inte göra nått så jag stoppa upp håret i en snodd. Sen har jag inte gjort nå, bara suttit vid datorn, fikat och tagit fram gympa kläder. Får se vad som händer idag, måste faktiskt plugga so.

nej men nu måste jag gå och ta på mig jackan och skorna, för dom komme rnär som helts!



disco imorrn(fredag), vilka ska dit? ;)

now you're gone

2009-04-22

har precis tagit bort sminket och ska hoppa i duchen strax.
Idag hade de då vart skola, sen for jag och många fler in till stan, kikade omkring. Köpte Björn Borg trosor och svart halsband fråm MQ. Sen for jag till lägenheten och skötte jackie, sen for jag hem och då kom mimmi. Sen kom simon och wille och hämtade upp oss, sen for vi ut med bilen i ca 20 min. Sen bar de av hemmåt och ska gåoch lägga mig strax. Längtar fan till sängen! är grymt trött.

nej men hörrenini nu ska jag dra mig, kram!


KALLT

2009-04-21

tänkte för ett tag sen, fan va skönt att hoppa i duschen. Sen gick jag då in i duschen, ställde mig under duschen och var beredd på en skön dusch. MEN då jag skruvade på gärnet, vad tror ni händer då? JO, vattnet är is kallt!!! helvette! varmvattnet hade pajjat IGEN, så då fick jag stå där och plågas. Verkligen inte kul!

Aja, nu ska jag äta upp mitt kvällsfika, puss och kram!


I miss you

2009-04-21
Sitter i sängen medans Jacqueline kutar omkring som en idiot! Jag och brosorna ska sköta henne till 8, sen måste jag plugga jävla SO! vill inte vill inte vill inte! Aja,
Skolan idag har varit som vanligt, hade acrobatik(stavning) på gympan, ganska så kul! haha sen efter skolan följde jag med Elin Foorest(skoog) och kikade på disco kläder till hortlax-discot och hittade en svart skitsnygg klänning, men den får ni se på fredag eller på lördag. Då jag har lagt in bilderna!

Men nu ska jag kuta efter jackie, puss på er!



huvudsaken

2009-04-20

ligger i sängen och chillar, ska nog ta och sova snart. Är grymt trött också är de ju skola imorrn, INTE KUL! Aja livet är hårt. Idag så har jag då varit på skolan, slutade tidigare eftersom vi inte hade nån bild. Men på spancka lektionen hade vi gode kul, hihi. Sen efter skolan for vi in till stan och kikade omkring, hittade ett eventuellt disco linne. För er som inte vet är de ju Hortlax-discot på fredag! Men får se om de blir de, mimmi hade iaf köpt en snygg klänning från JC.

Nej men nu ska jag ta och sova, får se om jag skriver nå imorrn eftersom vi inte har nå internet i lägenheten. Ni kan nå mig på mobilen iaf. Kika gärna in på pixbox, sofiiaah.
PUSS GODNATT! ;D




söjn mkt plats fick jag då i lördags!

skola imorrn

2009-04-19
skola är de då imorrn och jag längtar inte! är gode less och vill bara ha sommarlov, rigktigt mys. Har även kikat lite på examenskläder, hittade nåra riktigt söta klänningar från nelly. Har inte så mkt att skriva, har hjälp mamma idag, sen bara chillat. Men nu ska jag dra mig, puss!



inge internet

2009-04-19
uppdateringarna har varit som dom har varit, sega! Men de är för att jag håller på att fixa med lägenheter och + att de finns inge internet där. Så kommer vara lite seg med bloggen ett tag, men de kommer att bli bättre snart! PUSS

sen uppdatering

2009-04-18
Idag så ko jag hem från kåddan, har varit där en i onsdags. Då jag tog bussen upp dit, de gick väl bara bra.
Sen då vi var där så körde vi mest skoter, åkte i backen 1 enda åk. Bra gjort sofia.
Sen har vi mest bara chillat.
Idag var jag med Mimmi och Felice, vi for till ica och köpte lite smågodis, sen hem till mig och chillade och pratade, riktigkt skönt faktiskt.

gå in på alexandras sida för att se bilder. Klicka här

i kåbdalis

2009-04-15
Nu måste jag springa och packa de sista, eftersom jag ska fara till kåbdalis iaf. Kommer inte uppdatera någonting, för jag kommer hem på fredag, men vilken tid vet jag inte. Men ni kan nå mig på mobilden, så de är bara att sma och ringa! PUSSSSSSS! :)



00.48

2009-04-15
sitter i sängen och halvsover, är skit trött. Snackar också med Alle om morgondagen, ska fara till kåbban. Men ska nog fara på torsdag ist, ska blir skojj!

Idag så har jag varit på stan med elin och sofia, kikade bara omkring.
Senare mor jag med mimmi och hanna ut i boschen och var med folk. Höll jävlat på att dö av kyla då vi gick en jävligt lång väg, men vars vet jag inte vart vi skulle. Bara förljde med dom andra, men frös som fan för jag hade jeans, tygskor, sockar, tunn T-shirt och en skinnjacka * burrrrr

menmen, nuj ska jag ta och sova, är gryyyymt trött! ;) pussgodnatt!



hahaha ;)

00.07

2009-04-14
sitter med elin och mimmi i soffan, har precis sett film. Är gode så trött, så de blir nog en tidigkväll ikväll, är skit trött!
Nej men nu ska jag vara lite social med dom andra, puss!

SOL UTE

2009-04-13
äntligen äre sol, fyfan vad jag har längtat. Har spenderat mesta av dagen utomhus. Var först med sofia, eftersom hon sov över. Sen då hon for hem så tog har cykeln och for till mimmi. Där vi halv fixade oss, sen for vi till ica och köpte mjukglass. Sen for vi till LF arenan och satt utanför och pratade, efter de for vi och solade. Blev lite skillnad iaf.

men ska gå och duscha nu, puss på er!



fina tjejjor! ;)

right here with me

2009-04-12
sitter och myser framför datorn med lite godis, ska nog sätta på en film. Men egentligen vill jag gå ut och vara ute, men har ingen att gå ut med, så jag är lonley just nu. Men Sofia kommer vid 6 tiden, sen kanske mimpz också kommer.

har precis duschat också, men då jag skulle fixa mig så failade de. Så jag sitter i uppsatt håt, stor T-shirt och hotpants.
Men de är chill också, får se vad vi gör ikv, skiver nog nått inlägg då. PUSS!




oseriöst, för er som inte förstår

brosan i turkiet

sommaren 08, fan vad jag längtar tills de är sommar!

härligt

2009-04-12

Äntligen är de fint väder, solen skiner lite halvt och det är plusgrader ute.
Väntar också på att Lucia och Hanna ska vakna, dom ligger och sover som stockar medans jag gick upp och var pigg, typiskt mig att jämt vakna tidigt!

Får se vad som händer idag, vill gå ut och fota eller nått i den stilen. Jag vill absolut inte sitta inne och ruttna.



18.33

2009-04-11
sitter och chillar farför datan som alla kanske fattar, hoppas jag. Hanna kommer och ska sova över, vi ska vara med Lucia men får se vad vi hittar på. Behöver inte slösa nå pengar på godis eller nå idag, fick ju ett påskägg och har kvar hälften av chipsen. menmenmenmen, har hittat min älsklingar(dom nya solglaggarna) , dom låg i kamera väskan som jag inte har vetat vars den har tagit vägen. Men nu är den tillbax! härligthärligt


de går typ it att lägga in bilder och jag får damp -.-

lördag!

2009-04-11
idag är de då lördag för er som undrar, men de känns fan som söndag. Har sovit hos hanna, vi vaknade kring 12 och gick upp och såg på tv osv, åt upp de vi hade från igår.
Kom hem från henne för ett litet tag sen, men ska försöka komma på ngt att göra ikv! HÖR AV ER OM NI VILL HITTA PÅ NGT! :) hihi

men nu ids jag it skriva nå mer, puss!

stop and stare

2009-04-10
Ska snart till hanna, men väntar på skjuts. Vädret idag är val inte speciellt skönt, snöar som fan ! ''vi som trodde att de skulle bli sommar''' menmen, sånt får man leva med..... MEN kan de inte bli sommar snart, är less på vintern/våren!
nej men nu ska jag sluta klaga och göra nå vettigt, puss på er! :)


så här blev det efter klippning och färgningen :)

fredag, 01.27

2009-04-10
ligger i sängen och ska till och sova snart. Är gode trött, men som tur var får man ju sova ut imorrn! fyfan så skönt, äntligen äre lov.

Ikv har jag då varit med Alexandra och Hanna, vi gick omkring på stan och fikade osv. Jag köpte en foundation, eller alla tre gjorde faktiskt de. haha, de rimma! Sen gick vi ut och gick, då vi hade kommit en bit, så vare vi tvunga att vandå om. För dom hade glömt pengar. Vi skulle först på Max, men de blev ica, jag köpte inget. Sen for vi hem till mig och såg film och chillade.

nu äntligen har jag laddat in bilderna, så nu får ni se några!








090409

2009-04-09

har kommit hem från stan för ett tag sen, köpte en foundation. Gick med Alexandra och hanna och nu sitter jag och hanna och väntar på maten.

Skolan idag har varit chill, metor till 10 över 9. Sen vare påskrace, vi kom tyvärr inte till final. Men kom 2 i bästa utklädseln! status på riktigt hög nivå! haha sen vare mentor igen och sen slutade vi vid 11. Dår for vi hem till hanna och softade.



lägger in bilder senare!

If everyone cared

2009-04-08
Ligger i sängen och chillar, ska nog göra en tidig kväll ikväll. Är gryyymt trött!

Dagen har varit chill först HKK, sen skolfoto, vettefan hur jag kommer se ut, sen lunch och friaval. Sen slutade vi och då for jag in till ''stan'' och kikade. 

Imorrn får vi då LOV! fyfan så skönt, jag längtar! haha




ser helt mobbad ut, men jävligt skön soffa/fotölj? ;) haha

poker face

2009-04-07
Kom hem för ett tag sen, har varit och klippt mig. De blev bra och jag blev nöjd!
Efter skolan for jag och frida till stan, där vi gick omkring, åt och frida noppade ögonbrynen, sen gick jag till frissan.
Lägger up bild då jag har tagit en.
  Försöker också komma på vad jag ska ha på mig imorrn, har ju nämligen klassfoto. Men jag vette tusan vad jag ska ha på mig.

Orkar inte skriva nå mer, måste gå och leta, puss! :)

no love

2009-04-06
sitter och slipar på svenskan, ska ju redovisa imorrn. Hanna for hem fö ett while ago, så såg The house bunny och höll på, haha!

men ska lägga mig och smsa eller nått nu, godnatt! :)


Simple plan - No love

bra låt, tips från elin!

mohaha

2009-04-06
Kom hem för ett  tag sen, har suttit och pluggat på min svenska redovisning till imorrn. Ska snacka om praoen, eller ja redovisa om de vi gjorde. 
Imorrn ska jag också klippa mig!! ska nog göra håret lite ljusare så de ser frech ut nu då solen har börjat visa sig, funderar lite grann på hur jag ska klippa resten. Men då är jag ju också ny klippt till klassfotot på ons, real najjs!


plugg, plugg och åter plugg...

~

2009-04-05
nu ska jag sova, godnatt! :)

Ron Pope - A drop in the ocean

2009-04-05

underbar låt!

kommer inte på nått att skriva

2009-04-05
fan va de är jobbigt med rubriker, alltid svårt att komma på vad man ska skriva. Dåligt uppdatering, men kan berätta lite om igår.

Först vaknade jag och mimmi, sen vid halv 12 for mimmi till hästen. Sen då klockan var kring 6 for jag till mimmi där vi fikade oss. Sen gick vi i till ica och vi hade tights men som tur var var de inte speciellt kallt! Kom till ica där elin max och luis väntade. Handlade glass och popcorn, sen hyrde vi REC. Äcklig film, jag satt imitten med en kudde i högsta hugg och höll mimmi i handen. Förlåt om du har fått ont i den, men du vet hur jag är. haha, menmen.

Idag så var de konfa, mimmi sov över idag också. Vi gick upp kring 10, eller jag gick upp och ''fixade'' mig. Har ju allt smink och sånt hos alle, men hon får lov att ta med de till skolan imorrn. Då är hon riktigt gullig!
Sen får jag till konfan med elin, där vi också såg bio. Den hette Jesus Christ Superstan. Dom hade jävligt högt ljud och dom sjöng jävlat hela tiden. Så ni fattar om man fick ont i öronen.

Senare idag ska jag nog se film, men ska äta nu. Puss och kram:)



take me away

2009-04-04
Ligger nu i sängen med mimmi på andra sidan. Vi ska ta oss upp och fika strax, men ska skriva klart inlägget först. 
Är typ allderdens död efter gårkvällen, men måste ta och piggna till nu. Men nu ska vi fika, magarna kurrar som ett par tokar. PUSS!

hemma efter en lång kväll/ natt

2009-04-04

For till alle där vi fixade oss och höll på. Sen kring kvart över 9 skjutsade alexandras kusin och han flickvän oss till players night. helt ok kväll, men hemma med ont i fötterna och trasiga strumpbyxor, haha!
Väntar nu på att mimmi ska komma, hon ska sova över. Så vi får se vad vi gör, blir nog se film eller nått i den stilen,

Men nu ska jag gå och byta om, Hoppas ni alla hade en trevlig kväll! PUSS PÅ ER :)

Lägger in bilder då dom har kommit ut på internet! :)


PLAYERS NIGHT

2009-04-03
nu bäre av till alexandra och vi ska fixa oss inför kvällen. Lägger in bilder imorrn, puss och kram!

inga problem

2009-04-03
Kom just hem från skolan och ska ta och packa mina grejjer jag ska ha med till Alexandra. Vet annu inte om jag ska ha på mig linnet, men ska ta med mig olika kläder, så får hon hjälpa mig.
Skolan idag har då varit som vanligt, men den gick jävligt fort. Men vi hade jävligt kul på lunch rasten, ojojo!

TINGELING!

one last breath

2009-04-02

har precis fixat mig och väntar på att mamma ska komma hem och skjutsa mig och alle till stan. Får se hur länge vi blir, men mest troligt till 10. Får se om jag köper nått, ska iaf titta på en brun skinnjacka.

Imorrn så är de skola, slutar kring ett. Får sen om jag far en snabbis på stan, annars hem och göra iordning lite grejjs. Sen vid 6 far ja till Alexandra, sen vid nio var vi till Players night!




TJEJKVÄLL IKVÄLL

2009-04-02

vilka ska till tjejkvällen ikv i stan?

Idag så hade de ju varit skola, hade rätt så kul på gympan! hahahaha dom som hade gjort alla uppgifter i No;n fick sluta och jag hade 3 st kvar. Men var tvungen att vänta på hanna, för annara var jag tvungen att gå hem, vilket jag inte vill. Men No lektionen var ju fan kul, vilket de inte brukar vara. Asså inte sjävla ämnet var kul, men allt de vi gjorde. HAHA

nej men nu ids jag it skriva nå mer, puss på alla som tar åt sig!


One last breath - Creed

;P

2009-04-01
Ska äta snart och byta om, ska nämligen och se på damallsvenskan med alexandra.

Idag så har vi haft HKK, sen skulle jag ha HKK igen. Men vi valde att ha en vanlig friaval lektion, så vi kunde hinna med bussen. Gick sedan på stan ett tag, men köpte inget för de är ju tjejkväll imorrn. Då vi skulle gå hem gick jag och alle för att köpa yhogurt(stavning) och jordgubbar för att göra smoothies. Sen for jag hem kring 4 tror jag de var.

Men nu ska jag dra mig, hadt!