2011042918:22

2011-04-29
Mimmi for nyss, vi spelade lite kinect och kollade på kläder till imorgon, vettefan vad jag ska ha på mig. Men det får vi lösa då, nu ska jag nog lägga mig och se på tv. Ikväll ska jag vara med martin, får se vad vi hittar på. Eller så tar jag en pn istället för tv, harinte riktigt bestämt mig än.

you can count on me, cause that's what friends are supposed to do

2011-04-29





Är på riktigt bra humör idag, varför vet jag inte. Vaknade väl på rätt sida antar jag, hehe. Var iaf ute och gick med felice och sen en sväng förbi solariet och sen gick vi tillbaka. Försöker bli nyttig osv, hittills har det faktiskt gått rätt bra! Får försöka hålla det, men först och främst ska jag sluta äta chips och godis och sånna onödiga saker, kommer bli svårt, men vafan, beach 11!!


friday morning

2011-04-29
Det blev ingen solning för mig del, tyckte det var lite för kallt, så jag stanna inne och såg lite Modern Family. Ska ta och göra nå lunch snart, sen ska jag och fellan gå till solariumet och ta en solare. Ska dock inte sola så länge, ca 12 min tror jag.

1004

2011-04-29
vaknade av att solen sken in i mitt rum, vi får hoppas att den inte luras och det är svin kallt ute, för isånnafall kan jag inte lägga mig ute och sola som jag tänkte...

finns det en så finns det flera

2011-04-29
Har fan haft en bra dag idag! Började med martin och slutade med felice. Saknar våra sena kvällar men go kvällsfika hos dig, hehe. Under kvällen for vi somsagt till tjejkvällen på stan, det var jag felice och sophie, jag hittade lite saker. Visar bilder nedan, sen for jag och felice hem till henne och åt kvällsfika, var fan nyttig, åt all bran och te på det, men vi tog oss också lite kex och brierost, nom nom.
Sen färgade vi fellans hår, hoppas det blir fint, annars får jag väl avsluta min karriär som hårfärgare, haha.
Då jag körde hem fick jag en lite rolig körtur, eller rolig och rolig, vet inte riktigt vad jag ska kalla det. Men det började med att jag körde och var rädd att jag skulle möta en mördare, peddo eller nått i den stilen. Men istället mötte jag en katt som hoppa jätte fult över diket, sen höll jag på¨att köra av vägen då en råttjävlel sprang över vägen, sen körde jag in i en fjäril, eller så var det den som körde in i mig, haha. Intressant, jag vet. Men kännde att jag ville berätta det för er, haha. Men nu ska jag sova och säger godnatt till er som orkat läsa igenom hela texten, GODNATT!





Skrynklig hand? och ovårdage naglar, ska ta hand om det imorrn

1229

2011-04-28
Är hos martin, vi vaknade nyss. Ska gå och göra nå frukost nu, sen får jag se vad vi hittar på. Ska nog fara och packa mina väskor, för far till min far idag. Sen ska jag på tjejkvällen med fellan mimmi och bea kanske.

NEW SHIT

2011-04-27

Är sjukt nöjd över den, kommer att användas flitigt i sommar!

Redemption song

2011-04-27
Ligger och ser på The other woman och ska ta en pn, har även hunnit redigera lite bilder och tagit kort på en snygg sak jag köpte igår, men den kommer i ett tidsintällt inlägg om en stund.
Igår var jag med martin och några och såg bb, sen for vi till gurra och såg The Rite eller nå sånt, minns inte riktigt vad den hette. Men äckliug var den allt. Idag så var jag också med martin, vi chillade, sen for jag ut och gick med maria, sen for jag tillbaka till martin och käka lunch.
Vad kvällen kommer innehålla återstår att se.











Bilder från i måndags!

summer feelings

2011-04-25
Väntar på att brudarna ska komma, ikväll blir det grillat och bad i jacuzzin! Är grymt hungrig och ska börja med att äta nyttigt. Skulle börja idag, men jag fick damp och tog en billys istället. Men nu har humöret lugnat sig och kör mest troligt på mycke sallad till maten, om ni nu ville veta :D haha

April 25, 2011

2011-04-25
Drog till Jäckvik under påsken med martins familj och en till familj. Vi åkteskoter, grillade och mös. Solade och åkte på magsjuka, haha. Men var fit for rights till påskafton, käkade grymt god mat. Men som synd var så orkade jag inte äta så mycket. Har osckså tryckt lite godis och spelat en massa kort.
Just nu sitter jag och funderar om jag ska köpa en ny dator, det behövs eftersom den jag har är som ett element, värmer upp hela rummet. Så om det är nån som fryser och inte får igång sitt element så kan ni mer än gärna låna den en dag eller två!











helgen i bilder!

2011-04-17

Mys hos lotta med henne alexandra och jessica!

Köpte gotta på max med Sofia, där satt vi och chillade och väntade på att martin skulle träna klart.
Sen for vi och såg på innebandy med martin och fler, ser for vi hem till john och såg tv.
Idag så chillade jag och martin hos han och sen for vi och så bandy igen! haha

16:26

2011-04-16
Har varit riktigt duktig idag, hunnit med att gått ut och gått med maria och varit på gymmet. Sen har jag städat rummet, dammsugit, dammtorkat och putsat fönstret. Nu har jag bara att duscha kvar och sen blir det tacos!!

sleepyhead

2011-04-16
Kvällen var planerad att spenderas på nodo med några tjejjor, men eftersom det var fullt där så gick jag lotta alle och jessica hem till lotta och gjorde fruktsallad och mös på. Får se vad morgondagen innehåller, ska iallafall sova ut och sen göra världens godaste lunch, om det finns alla indgrienser till det.
Men nu ska jag lägga mig och se tv, godnatt mina fina läsare!!!


FRIDAY

2011-04-15
Kom precis hem från max, käkade så mycket att min mage sprack. Okej, kanske inte men nästan. Ska ta och se lite tv nu, den drar jag till nodo. PUSSSSSSSS

om du aldrig provat, hur kan du då va säker

2011-04-15
Sov hos martin igår, men han var ledig så jag skjutasde frida med moppen till skolan haha. Nu är jag bara hemma från skolan, ork it äta själv eftersom resten har språk så lika bra att käka hemma. Men måste börja dra tillbaka till skolan nu, för snart börjar mitt språk.
Ska mest troligt fara på nodo ikväll med några bruttor, tänkte bara så ni vet om jag glömmer bort att skriva senare!

Genom eld - Oskar Linnros


genom eld

2011-04-14
Eftersom internet har barkat hela jävla dan så har jag skitit att blogga, men iallafall så har jag hunnit med mycket idag. Har hunnit vara på stan och köpt en ring, sen hem och skrivit klart min uppsats som var 2½ sida då jag började och 9 då jag slutade, duktigt dära! Sen har jag varit ute och gått med felice och njutit av solen, vi hann också med en tripp på solariet. Nu väntar jag på att martin ska träöna klart så ska vi fara till han och sova!


science and faith

2011-04-13
Har spenderat dagen på skolan och med martin, nu ska jag hoppa i duschen, eller ska nog skriva förs på min uppsats. Sen duscha och se film! Men först av allt så måste jag gå och dricka!

Gjorde en asgo lunch idag, stekte kyckling filéer med olika kryddor, en kall sås med turkisk yhogurt med honung och curry i med lite isbergssallad, MUMS

2011-03-12

2011-04-12
Köpte ju en ring för nån vecka sen som började tappa färgen, gick sen in till gina för att se om de fanns nå att göra åt de. Men dom hade inte kvar ringen, så jag fick välja merllan pengarna tillbaka eller välja nå annat i samma prisklass, så jag gick hem och funderade på det. Men nu kom jag på värsta bra idéen, så jag måla svart på den iställer med svart nagellack!



Life can be as sweet as you make it

2011-04-12
Packar ihop mina väskor för att fara till mamma, mem först käk och tv-tittande. Dom har ju börjar visa 90210 på TV 11! Sen då jag kommer till mamma ska jah möblera om och plugga lite.

morning

2011-04-12
Gör min lunch nu, eftersom det serveras ostgratinerad falukorv på skolan och det är inte ätbart! Så jag tar min en billys istället.

- Dear John

2011-04-11
Såg nyss klart Dear John, så sjukt fin film! Ni som inte sett den, se den.
Nu ska jag nog ta mig nå fika och he på en annan film, eller se big brother som börjar nu. Sen gå och lägga mig, börjar 10 imorgon, sjukt skönt!

16:46

2011-04-11
Sitter och ser på Jerry Springer, så sjukt program. Fattar inte vad de går ut på, dom bråkar ju fan om allt möjligt och det verkar inte blir nån skillnad. Om det nu är meningen att det ska bli nån skillnad, hmm.
Egentligen borde jag ta och plugga, men jag har USB-minnet hos mamma och jag behöver det för att göra historia arbetet. Så he blir inge plugg, skönt ändå!
men nu äre käk!

superhuman

2011-04-10
Lite dålig uppdatering, men har haft fullt upp i helgen. Men nu är jag tillbax!
I fredags så var jag med fina brudar och laga middag, kvällen slutade med övernattning med martin.
Vi vaknade kring 11-12 och chillade, till middag käkade vi på viking och på kvällen var vi med lite folk. Imorse så for martin tidigt till luleå och jag låg kvar hos han och såg tv. Kom hem kring 11 idag. Men nu ska jag ta en huvudvärkstablett och lägga mig och vila!

finisar !

gotta



Det jag köpte i torsdags

telling the world

2011-04-07
Första gången jag sätter mig framför datorn idag, har haft fullt upp. Började med skola, direkt efter skolan så for jag till luleå med mamma och shoppade. Sen då jag kom hem så satte jag mig och spelade xbox. Har stoppat in ett i mitt rum nu, haha. Har kinect också, det är grymt kul!
Men nu ska jag fara till min gullunge och sova, visar vad jag köte imorrn!

vet att jag nyss la in bilden, men bättre med en använd än ingen :D haha

21:53

2011-04-06
Sitter och ser Min stora kärlek på 6:an, ska nog gå och göra lite te och hämta en filt, för jag fryser grymt mycket!
For och solade med felice tidigare, sjukt skönt! Nästan som att vara utomlans, okej kanske inte!

21:53

2011-04-06
Sitter och ser Min stora kärlek på 6:an, ska nog gå och göra lite te och hämta en filt, för jag fryser grymt mycket!
For och solade med felice tidigare, sjukt skönt! Nästan som att vara utomlans, okej kanske inte!

2011-04-06

2011-04-06
Hemma från skolan och jag är sjukt hungrig, har ätit gode så dåligt idag. Just nu ser jag på OC och väntar på att maten ska bli klar. Ikväll ska jag nog också och sola med fellan!



my song to you all

2011-04-06
Blev en tidig morgon idag, gick upp halv 7!!! Fast det var bara för att jag inte gick och duschade innan jag gick och la mig igår. haha. Men det var dock skönt att gå upp tidigt. Har hunnit se ett tv-program, druckit te och ätit mackor.


bad boy

2011-04-05
Såg nyss klar Modern Family, ska nog göra te och mackor. Har även bakat till imorgon, kommer bli riktigt samrrigt. Snart börjar desperate housewifes, så jag och pilla sitter bänkade framför tv;n. Efter det är det även en dokumentär om Charlie Sheen som jag ska se.


HEY SOUL SISTER - TRAIN

2011-04-05


Får vårkänslor av den här låten! SNART SOMMAR!!!

15:48

2011-04-05
Äntligen hemma efter en lång, eller rättare sagt kort skol dag. Började 10 och slutade 10 i tre. Gick ner en sväng på stan, är ute efter en skinnjacka helt biker-modellen, men hittar ingen alls förutom dom kostan 2000 :- och de är liiiite för dyrt!





give a little bit

2011-04-04
Kom nyss hem från martin, nu ska jag kanske ta och baka nått eller lägga mig och sova. ELLLER så ska jag börja skriva på mitt historia arbete, går åt fan med de och jag som egentligen inte skulle ha plugg i veckan, men kom på nu att jag kanske ska sätta igång med det. F.A.N


jää soffan äger på kort naaaaaaat

the voice

2011-04-04

Detta är då min frulle, ska slänga i mig den sen hoppa på min cykel och brumma iväg
till skolan och efter skolan far jag och är med martin!



23.10

2011-04-03
Såg nyss klart Harry Potter and the Deathly Hallows och nu ska jag ta en snabb dusch, sen lägga min och sova. Längtar till sängen, så grymt skönt att sova, så nu säger jag GODNATTTT!

world spins madly on

2011-04-03
Känner att jag har varit duktig på att uppdatera, men just nu har jag tråkigt så jag fick ett ryck att slänga iväg ett tråkigt inlägg! hehehe Just nu sitter jag och ser Hellcats, det är faktiskt bra. Har även skrivit klart min kemi uppsats så nu är jag free from plugg resten av veckan! Så lär nog blir mer uppdaterinag, så håll utkik!


16.10

2011-04-03


Svar: Tackar, dom är från lindex! kostade kring 200 :-

2011-04-03

2011-04-03
Nu har vi ätit sushi och jag är sjukt mätt, lämnade lite också och det är inte likt mig, brukar alltid vara så att jag nästan fin slickar tallriken. Men nu ska jag inte sitta här längre, måste skriva en diskussion till uppsatsen sen är jag klar! åååh vad jag längtar, men jag vet inte vad jag ska skriva....


sleeping to dream

2011-04-03
Vaknade hyfsat tidigt, krin 9 kanske. Men försökte somna om hela tiden, men he gick it. Så det var bara att stiga upp och börja på kemifan! Men är snart klar och nu ska jag och frida fara och köpa sushi och plugga hemme hos mig, det kommer bli trevligt!!

fall for anything

2011-04-03
Var nära på att bli en ensam hemmakväll ikväll, men det blev ändrade planer. For istället och var med sofia, jessica och kikan hos sofia. Vi såg tv och åt gotta, jag som egentligen skulle avstå från sånt dendär ihelgen.. men det blev ändrade planer! Avslutade kvällen med att jag sofia och jessica såg på the last song.
Men nu är det godnatt, ska upp tidigt imorrn och göra american pancakes och skriva klar min kemirapport/uppsats som ska vara inne imorrn senast 23:59..

bloglovin

2011-04-02



answers

2011-04-02


Svar: Den är från Gina Tricot, dom hade just kommit in! :)




peace in the valley

2011-04-02
Gårkvällen spenderades med martin, for sen till han och sov. Idag har vi inte gjort någonting speciellt, sett tv suttit vid datorn och tagit det lungt. For även på stan med felice i fredags, köpte hem lite fina saker också, grymt nöjd!
Funderar nu på va jag ska ta och hitta på ikväll, hade varit skönt att sitta hemma och se film, eller oth! Men nä, nya avsnitt av oth kommer inte ut förän 19 april..........
senaste inköp



-

2011-04-02
" Never apologize for what you feel, It's like
saying sorry for being real"

- lil wayne

19:07

2011-04-01
ombyggnation på g!