GODNATT.....

2012-01-31
..... och sov gott mina fina och trogna bloggläsare!! ♥

20:09

2012-01-31
Yäää fett galen tjej spänner sig framför kameran! haha fast ne, kom nyss hem från gymmet och ska hoppa i duschen nu och chilla framför tv:n! En helt vanlig tisdagskväll!

tisdag!

2012-01-31

Har lite bildbrist just nu, men tänkte bara slänga iväg ett litet inlägg! Kom precis till pappa, har varit och hämtat plastpåsar nu och ska börja sälja dom och jag taggar inte! haha Men nu ska jag iväg till gymmet så jag slipper komma hem så sent!

 

 

 

 


13:14

2012-01-31

Sitter på skolan och har tråkigt, just nu har vi lunchrast till kvart i 2 och sen har vi matte och fysik... Sen slutar jag 10 i 4, så jag får härda i nån timma till! Efter skolan så kommer det bli lite segt med uppdateringar, eftersom jag ska hem, packa och sen fara till pappa och förhoppningsvis få övningsköra litegranna och jag ska hinna med att träna också :D













thirty/ one

2012-01-30

Var nyss på gymmet och var hurtig, sprang på bandet och körde i själva gymmet ett tag. Åt också precis innan och det skulle jag inte ha gjort!! Kännde att det var påväg upp hela tiden när jag tog i, haha! Då vet ni!

Men nu ska jag göra lite fika och lägga mig och se hart of dixie!!

 

 

 

 

 

 


plugg....

2012-01-30
Kom nyss hem från skolan och ska börja plugga lite fysik, för jag har prov nästa vecka och jag längtar inte! Fast det tror jag inte någon gör!!









sunday.

2012-01-29

Ligger och ser en shopaholics bekännelsen och äter lite kaka.

dagen har spenderats hos martin, vi har mest bara chillat, som man brukar göra på söndagar. Men nu ska jag fortsätta se filmen, ville bara uppdatera så ni vet att jag lever :D haha

 

 

 

 

 

 


--------------.------------...--------------------------.

2012-01-29
Ligger och chillar och äter gogge i älsklings säng, men han är inte här.. Men han kommer nog hem om ett tag, jag kommer dock hinna somna innan dess, men han får väcka mig ;D
Ikväll så har jag varit med frida, vi möttes vid solariumet och solade en stund. Det var grymt skönt! Brukar alltid ha med mig iPoden, eftersom radio-ljudet i solariumet suger. Sen gick vi hem till mig och såg film, breaking dawn. Men vi hann bara se halva, för då kom oscar och hämtade upp oss och vi for hem till dem och då såg jag och frida klart filmen.
Men nu är jag ensam här och ska försöka att inte somna :D

paradise.

2012-01-28

RIX FM har ovanligt bra musik idag, kanske för att det är lördag. Men lita impad är jag, haha. Brukar annars aldrig lyssna på radion eftersom musiken brukar suga för dom spelar låtarna om och om och om igen...

Annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra idag, blir iaf att vara med martin ett tag. Men vad som händer ikväll vet jag inte :D

Dessa är mina nya älsklingar, känner att jag har blivit lite besatt av skor. Det är det enda jag sitter och kollar på när jag sitter vid datorn, hihih.









 

 


godnatt.

2012-01-28

For med mamma och åt after work med mamma på nodo, det var väldigt gott!! Efter det så for jag och elin till sofia och chillade där. Vi bakade och såg på film, kan då lova er att jag hatar(inte alltid..) elektronik. Den jävlas alltid!!! Vi såg iaf the green mile, men var riktigt bra, lite sorglig..

Hade även på mig mina nya skor idag och nu kom jag på att jag inte har visat dem för er än, men det får bli imorgon istället:D orkar inte gå och ta kort nu, hihi! Men nu ska jag lägga mig och sova, nattinatti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


home alone

2012-01-27

Såg nyss lite tv och sitter nu och leker rolig i webcam, har vilodag idag från gymmet och känner att jag har lite för mycket energi för att sitta stilla.. Menmen får tvinga mig själv att lägga mig ner, elller så gör jag som alla(okej.. nästan) tjejer gör när dom hat tråkigt, TESTAR KLÄDER.

eller så lägger jag mig och ser ett avsnitt av revenge.










20120126.

2012-01-26
Har pluggat hela kvällen och nu känner jag mig duktigt! Ska också skicka in min kemirapport och då kommer jag känna mig ännu duktigare! haha

Annars for jag och tränade idag, for dock själv eftersom sofia inte kunde följa.. Men det gick bra ändå, körde lite ben och rumpaaa, så är helt slut i dessa kroppsdelar just nu!

 

Sitter nu och väntar på att martin ska träna klart, ska sova hos honom ikväll! Men nu ska jag sätta mig och se tv för att fördriva tiden lite.

 

Tycker att det är grymt snyggt att ha en sånhär tatuering!!!







7.51

2012-01-26
Börjar tycka att det ska vara helg NU, men nä det är två skoldagar kvar. Börjar bli lite less att sitta och lyssna på genomgångar!! VILL.HA.HELG. 

Far till gymmet direkt efter skolan med sofia, som alla andra torsdagar. Det är skönt att vara dit tidigt, när det inte är så proppat!!

 

 

 

 


what to do.

2012-01-25

Ligger och funderar lite över hur jag ska göra med mitt hår, vill färga det mörkare än vad jag har nu! Är fett sugen och jag tror det kommer bli av, planerar på att göra det under februari! Så vi får se om jag vågar :D

 


the top

2012-01-25
Det var den hör toppen jag pratade om i något tidigare inlägg, den kommer vara grymt snygg till en transparent skjorta och till ett bar höga shorts till sommaren! LÖVE IT!

















marabou digistive

2012-01-25
Fick denna av min mor, så nu kommer jag mest troligt sluka hela. Var gode länge sen jag åt en marabou !!










tisdag.

2012-01-25

Kom hem från korpen för ett tag sen och jag åt precis klart min middag som bestod av en lax toast med sallad, den var grymt god!! Nu ska jag hoppa i duschen och sen lägga mig och se nått avsnitt av 90210.

 

 

 

 

 

 


korp1

2012-01-25
Drar iväg till gymmet med min rosa vattenflaska! och med maria då :D










voy a estudiar.

2012-01-25

Kom nyss hem från skolan och har hunnit plockat undan i mitt rum, ska börja skriva min labbrapport nu som jag fortfarande inte har börjat på. Men min plan är att göra klart den idag, så jag slipper stressa imorgon! Men nu ska jag börja, önska min lycka till!!!





morning.

2012-01-25

Sitter och ser vakna med the voice och äter två lingongrova m. skinka och ett glas blåbär och hallon yoghurt. Detta gör jag varje morgon, haha då vet ni :D

 

 

 

 

 

 


22:51

2012-01-24
Vart grymt sugen på att köpa dessa!













mystisdag.

2012-01-24

Kände för att tända lite ljus i mitt rum ikväll, brukar nästan aldrig göra det. Så jag tyckte att det var dags! Ska snart gå och göra lite kvällsfika och sen slå på en film, vilken det blir vet jag inte än!

 

 

 

 

 

 


twenty:thirtyone

2012-01-24

Skulle egentligen ha pluggat idag, men smart som jag är så glömmer jag ju såklat böckerna på skolan... Så jag gick en sväng till stan med mamma. Fick en tröja och ett par shorts av henne, sen la jag undan en top som jag ska gå in och köpa imorgon(mest troligt).

Sen gick jag på korpen och tränade armar, men mina armar orkade nästan ingenting... så det blev inte ett så långt pass. Men nu känner jag mig duktig ändå! :D

 

 

 

 

 


you got me dreaming like a fool.

2012-01-23

the unknown

2012-01-23

ligger och chillar i sängen, såg nyss klart hart of dixie och det var awesome som vanligt! Har sovmorgon till 9.20, så får sova liiite längre än vanligt, ska även redovisa imorgon, så vi får hoppas att det går bra!

De okända idag var lite små läskigt, fast vet dock inte om jag tror på såntdär. Det känns lite påhittat i vissa fall.

 

 

 

 

 


e.l.f

2012-01-23

Detta fanns i paketet som jag fick av e.l.f, är grymt nöjd !!






 


2040

2012-01-23

Ska snart hoppa i duschen med mitt nya schampo, balsam och tvål som jag fick av mamma. Sen ska jag se det okända, det kommer att handla om ett hus på furunäset, piteå. Så det kommer bli intressant att se.

 

 

 

 


finally

2012-01-23

Äntligen har mitt och Felice paket från e.l.f kommit!! Vad som är i får ni se senare ikväll :D







MONDAY.

2012-01-23

Glömde bort att upptatera bloggen unden mitt lunch-hål, men jag glömde bort det! Hade lixom tagit kort på min asgoda lunch som jag gjorde, den beståd av lax med en sås gjord av grädde + sallad. MUMS.

Kom iaf nyss hem från skolan, det var en lång dag idag. Började 8.10 och sllutade 16.20. Men värsta dagen är avklarad och jag är glad! Måste dock börja på min kemirapport och jag är inte  sugen på det. Men nu ska jag skjuta upp det lite och gå och äta.

 

 

 

 

 

 


SOLO magazine.

2012-01-22

Bläddrar lite i SOLO samtidigt som jag ser på mamma mia och jag hittar sjukt snygga saker, speciellt halsbandet på bilden. Hur snyggt är inte det? vill ha det sjukt mycket...!!!!!!!











blue valentine.

2012-01-22

Ser på blue valentine och äter lite banankaka, ska lägga mig tidigt ikväll. Börjar 8.10 imorrn och jag taggar inte! Men nu ska jag fortsätta se filmen!







WANTED.

2012-01-22
Sjukt så mycket snyggt jag hittade på chicy och dessa klädesplagg fick mig att börja längta ännu mer till sommaren! Längtar tills jag får börja införskaffa mig en helt ny sommar-garderob :D:D

sushi time.

2012-01-22

Sitter och trycker banankaka med choklad bitar i medans jag väntar på att riset ska koka klar, jag och min bror ska nämligen göra sushi!!!!! Fett gott och jag längtar och är grymt hungrig, har bara ätit en ostfralla idag.. och banankakan då.

Annnars har jag inte gjort så mycket idag, har chillat med martin. Vi plugga även lite körkortsteori, eller han gjorde det. Men nu måste jag springa, riset kokar över!!!

 

 

 


heartbeat.

2012-01-22

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


sweet dream.

2012-01-22
Vi hade det super mysigt hos Hanna, först såg vi gladiatorerna och sen såg vi filmen In Time. Den var faktiskt ganska bra! Fast hade liiiite för höga förväntningar, men den nådde ändå upp ganska så bra.

Fick även ett par lösögonfransar av fin hanna, så ska försöka använda dom någon dag(helg) framöver :)

Men nu ska jag gå och vandra lite i lägenheten, kanske tar en sväng förbi toaletten.

 

 

 

 

 

 

 


tjugoett/ januari.

2012-01-21

 

Sitter och lyssnar på musik, ska snart hoppa i duschen. Blir att vara med hanna och tina ikväll, vi ska nog se film och bara mysa. Annars har jag inte gjort så mycket idag, for och trädade med fellan, sen blev det en 30 min solning med mami och när jag kom hem så såg jag ett avsnitt av ppl. Längtar tills nästa avsnitt kommer ut! haha

Men nu ska jag hoppa i duschen och göra mig klar, blir även en sväng förbi ica för lite gotta.

 

 

 

 

 


mr. brightside

2012-01-21

Vaknade för en stund sen, ska ta och tvätta min fountationborste och min concelerborste. Sen blir det nog en svång till korpen, är också sugen på att gå och sola. Känner min som en blekfis, haha!

Men nu måste jag gå och äta något, min mage skriker!

 

 

 

 


oth. twentyone/ one.

2012-01-21

Det blev en vääääääääääldigt dålig uppdatering idag/ igår, finns inga ursäkter för det! haha

Efter att skolan hade slutat så gick jag sofia elin och amanda in till stan för att fika på nodo, det blev en white chocolate cheescakeför mig, sjukt god var den!(som vanligt). Sen när alla hade farit hem så gick jag en stund till på stan, gick även och nöp i den där jackan. Men jag kände att jag hellre vill köpa en skinnjacka i biker modell till våren/sommaren istället. Köpte dock en mascara, MAX FAKTOR false lash effect(om det nu stavas så, orkar inte kolla upp det! haha)


Kvällen spenderades hos frida med henne och ida, vi gjorde sushi, såg film, pratade och hade allmänt mysigt! Nu ligger jag i sängen och såg precis klart senaste avsnittet av OTH, det var grymt jävla bra! Älskar det programmet, finns fan inget som slår det!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111oneoneoen

 

Men nu ska jag gå och sova, ny dag och nya tag imorgon! puss godnatt

 

 

 

 

 

 

 

 


happily ever after.

2012-01-19

For och tränade direkt efter skolan med sofia och felice, efter träningen gick jag och felice en stund på stan och hittade en assnygg jacka. Men jag började tveka, men om storleken finns kvar i helgen så ska jag gå och köpa den och om det inte finns kvar så var det inte menat att jag skulle köpa den! :D haha

Detta har även kommit i posten och jag är en grymt lycklig tjej!!!!!!! Så detta ska jag underhålla mig medans jag väntar på att min boyfriend ska komma,  med först ska jag städa i mitt rum och duscha! puss på er finisar!

 

 

 

 

 

 


the goblet of fire.

2012-01-18

Åt nyss en sjukt god saffranskladdkaka som min bror har bakat, så är grymt mätt nu.. Ska ta och se klart harry potter som jag började se på igår, sen blir det nog ett avsnitt av ppl eller gg.

Längtar även till imorgon, för då kanske jag får mitt paket från nelly!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

 

 

 

 

 

 

 


work out. wednesday. eighteen/one.

2012-01-18
Fick sluta lite tidigare idag, fett skönt! Så snart ska jag dra till korpen för att göra ett tidigt pass, sen kan jag chilla resten av dagen. Eller kanske börjar skriva på kemirapporten, så jag inte tar den det sista jag gör. 

Jag har också börjat fundera på vars jag ska ta mitt körkort, antingen på roberts eller på piteå trafikskola. Just nu lutar det mot piteå trafik skola, för dom hade ett bra erbjudande. Mvi ser ju och nu måste jag böerja skynda mig lite granna!

 

 

 

 

 


Breakfast

2012-01-18

Sitter och äter frukost, åt nyss ett morotsbröd med gravad lax och vatten, det var fett gott :D ska snart bege mig till skolan och tråka ihjäl mig! Men först ska jag se klart vakna med the voice :))


18:07

2012-01-16

Försöker komma på nått att skriva på diskussionen min fysikrapport, har alltid svår med just den delen.. inte kult! Men ska försöka skriva ner nått så jag blir klar nån gång. En början kanske är att inte skriva på bloggen och sluta nöta facebook...

Jag beställde även skorna idag, det blev dom med nitar! Men nu är jag sugen på att köpa en VS bikini till sommarn, men det kan jag vänta med. Det är ju ett tag kvar...

 

en av bikinisarna jag kollar på!

 

 

 

 


H.P

2012-01-16

Var nyss på coop med bror, vi köpte gotta för ikväll! För vi ska nämligen se Harry Potter Fången från Askaban, så det blir det med gogge och ishavssallad toas + äggröra.

(skulle uppdateras för nån timma sen, men glömde visst bort att trycka på publicera knappen, hehe! P.S filmen var bra som vanligt och imorgon blir det nog att se nästa film! )








choose shoes

2012-01-15
Sitter och tycker synd om mig själv, slog nyss i kinden på kanten på TVn när jag skulle koppla ur hdmi-sladden och DET var inte skönt kan jag lova er! 

Ska snart bege mig till korpen och vara hurtig än en gång, sen ska jag beställa mina skor. Fast har fått beslutångest, fick ett bra tips av Elin att ta dom jag kan matcha bäst med! Fast eftersom jag jämt är så tråkig när det gäller just kläder, så bär jag jämt enfärgat(mest svart/vitt) och tycker mer om att piffa upp allt med accesoarer, hehe. Så då kanske dom med ''nitar'' passar bättre. (känner att det har blivit lite mycket skor på senaste! haha)

 

 

 

 

 

 

 


lazy song

2012-01-15

Chillar hos martin nu, ska snart bege mig hem för att plugga. Måste skriva klart en fysikrapport och den är inte speciellt lockande, men går man natur så går man natur.... Men har sovmorgon till 12.20 imorgon, så jag hinner skriva den sen! Jag hinner även träna och se nya avsnittet av one tree hill och hart of dixie! ihihihihi!

Har även hittat ett par skor som jag SKA beställa när jag kommer hem, har absolut inga fina skor så det är dags att börja fylla på! haha

 

 

 

 

 

 


vampire diaries.

2012-01-14

Åt nyss tacos och det var asgott!! Kan äta hur mycket som helst, okej knaske inte riktigt, åt bara en ''taco-rulle'' hehe he. Ser nu på vampires diaries på tv, funderar om jag ska börja se den serien. Fast då ha jag ganska många serier på gång, ser just nu Gossip Girl, 90210, Glee, Pretty Little Liars, Desperate Housewives, One Tree Hill, Hart of Dixie, Awkward( fast såg nyss klart det) och sen har jag säkert glömt nån.. hehe.

Men nu ska jag fortsätta se V D och vänta på att martin ska komma.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


1031

2012-01-14

Vaknade för en stund sen, ska gå och göra lite äggröra snart och tagga upp för gym med sofia! Vi ska vara hurtiga och köra armar/bröst och lite mage såklart, beach 2012 här kommer vi!!!!!!!!

 


cry me a river.

2012-01-14

Såg nyss klart once upon a time på tv 6 play, det var ändå helt okej, nog för att sago-serier inte riktigt ör min grej! hehe
Tillbringade kvällen med mina fina brudar, vi såg på The voice sverige, pratade, skrattade och såg även en film. Riktigt trevligt!!! Imorrn blir det upp tidigt och träna med sofia och kanske felice, om jag får med henne. hehe

 

 

 

 


2012, 01, 13, FREDAG!!

2012-01-13

 

 

Skickade nyss iväg ett ''CV'' till ett sommarjobb, så får hoppas på att jag får det. Vore grymt awesome!!  bra jobbtider och bra betalt :D

Ikväll blir det att vara med brudarna, var planerat att dra till nodo. Men det var tydligen fullbokat där.. Så vi ska hitta på nått annat skojj!

 

Leker lite med lillasyster!







biggest loser.

2012-01-13
Kom hem för ett tag sen och åt nyss upp min kycklingburgare, den va veldi dod jajaa. heh.

Sitter och ser på bigges loser, jävlar vad dom går ner i vikt, det är ju galet! Men dom var ju galet tjocka innan också, eller ja, vissa iaf. Dom är grymt duktika som orkar träna som dom gör!

 

 

 

 

 

 


Nelly shoes

2012-01-13

Funderar på att införskaffa mig nån av dessa skönheter! Alla är så grymt snygga, med det lutar nog mer åt första bilden! Enkla, men ändå sjukt snygga!! :D

 


sweat is fat crying

2012-01-12

Försöker plugga, men det går inte så bra... hehe. Nä men jag glömde min miniräknare och formelsamling på skolan och behöver dem för att kunna göra klart min fysik rapport. Men har iaf hunnit skrivit hälften av rapporten och sen har jag även gjort klart inför min ektion(pedagogiskt ledarskap) som jag mest troligt ska hålla på tisdag.
Och nu kom jag på att jag skulle ha läst igenom några sidor i kemiboken tills imorrn, bra där soffan! Menmen.

For och tränade med sofia idag efter skolan, grymt skönt att träna när det inte är så många i gymmet! Så vi ska göra det till en vana, att alltid fara till gymmet efter skolan på torsdagar, men får se hur länge det håller :D haha

 


jessie j

2012-01-11

jag vill också kunna sjunga.... haha

 

 

 

 


beyoncé and jay z.

2012-01-11

Läste nyss att Beyonce och Jay Z födde sin dotter i lördags, som kommer få namnet Blue Ivy! Grymt kul för dom, var bara tvungen att säga det :D haha det konstateras även i media att dotterns namn Blue Ivy betyder Lucifers dotter, djävulens barn.. Kan media bara ge sig nån gång, av vilken anledning ska dom döpa sin dotter till djävulens barn?? ...

 


a explosion

2012-01-11
Vi for och simmade idag med skolan och jag är rätt slut nu! Får se om jag far och tränar ikväll, känner mig lite lat nu... Fast det lutar nog mot korpen!

Har även städat mitt rum som en tok idag, nog för att det kanske inte tog så jätte länge, men ändå!! Jag plockade undan kläder på golvet, bäddade, dammsög, skura och rengjorde speglarna. Fett duktig sofia, har även före och efter bilder.

Just nu väntar jag på att martin ska komma, vi ska plugga lite och sen äta middag, blir lite fin middag eftersom marianne fyller år, grattis till henne!

Före och efter bild!









22:13

2012-01-10

Gympasset idag var lika jobbigt som igår, mina ben är helt döda och även mina armar! Men det är så det ska vara!!
Ska snart göra lite kvällsfika (yoghurt och bananer) och gå och lägga mig och se pretty little liars och tagga för simmning/badning med klassen imorrn... heheh

 

vart sugen på en såndär, bild snodd från weheartit!




 


Skolan

2012-01-10

Sitter och väntar på att spanskan ska börja, är fett hungrig!! Men nä, såklart så måste jag vänta en hel timma till om it lite längre också! Men men, vad ska man göra..

Taggar tills jag får komma hem, ska lägga mig på soffan och kolla på glee och sen vara hurtig på gymmet :D


Detta var den enda bilden jag hade på iPoden och jag har lovat mig själv att alltid lägga upp minst en bild i varje inlägg!


I will never win this game without you.

2012-01-10
Japp, så var skolan igång. Dock skönt att komma igång med rutiner, som t.ex att se Vakna med the voice på mornarna och att slänga sig i soffan när man kommer hem, fett skoent.
Såg ju som sagt Hart of Dixie igår och det var asbra, kunde nästan inte sluta!!SE DET. Men nu ska jag fortsätta se Vakna med the voice och sen dra till skolan.

hart of dixie

2012-01-09

ska lägga mig och se hart of dixie nu och äta mitt goda kvällsfika! :D skola imorrn och jag taggar inte, dock har lovet varit awesome, så känner mig rätt redo för att börja om nu!

 

 

 


hart of dixie

2012-01-09

ska lägga mig och se hart of dixie nu och äta mitt goda kvällsfika! :D skola imorrn och jag taggar inte, dock har lovet varit awesome, så känner mig rätt redo för att börja om nu!

 

 

 


hart of dixie

2012-01-09

ska lägga mig och se hart of dixie nu och äta mitt goda kvällsfika! :D skola imorrn och jag taggar inte, dock har lovet varit awesome, så känner mig rätt redo för att börja om nu!

 

 

 


153 days, 5 hours and 54 minutes left...

2012-01-09

Kom precis hem från martin, vi har chillat idag och pluggat lite körkorts teori. Nu väntar maten och sen ska jag poch träna, måste fixa ett träningsschema och en träningsdagbok så jag kan börja hålla koll lite bättre  på vad jag gör och äter, beach 2012 snart jue! okej, typ 153 skoldagar kvar, men ändå!!! LÄNGTAR SOM EN JAG VET IT VAD!!!!!!!!!!!

 

 

 

 

 

 

 


14:44

2012-01-08
Drar på middag hos martins mormor nu med martin!

pixbox.....

2012-01-08

hahaha, loggade in på pixbox nyss och otroligt nog så kom jag ihåg mitt användar namn OCH lösenord. Snacka om längesen man var inne där och gamla egobilder, haha dör lite..! Men nog var det kul att kolla igenom dom och läsa gamla meddelande! lite nostalgi känsla.


11:57

2012-01-08

Ställde klockan på 10 idag, men var för trött för att gå upp, så jag snooza till 11 ist :D Ska sätta mig och se glee nu, har redan hunnit sett ett avsnitt idag och jag kan inte sluta.. haha är typ beroende, fast det blir jag av alla tv-serier jag ser och det är ganska många, så det är typ det enda jag gör när jag är ensam hemma, sitter och nöter tv-serier! kul liv sofia, kul liv! jo ändå...

 


pretty little liars.

2012-01-08

Såg nyss klart det senaste avsnittet av ppl och jag hade nästan glömt bort hur bra det är! Fett nice att det äntligen har börjat om! :D Men nu ska jag lägga mig och sova, ska förska börja vända om dygnet, skolan börjar ju närma sig... puss natti mina kära läsare!

 

 

 

 

 


waiting...

2012-01-07

Väntar på att Linnea och Nathalie ska komma och hämta upp mig, sen drar vi till Felice och ser på gladiatorerna och chillar! När jag kommer hem ska jag börja se en ny serie, Hart of Dixie, så får se om den är nå sevärd1 fast det tror jag :D

bild från i sommras, påväg till stadsfesten i skellefteå!

 


16:10

2012-01-07

Kom nyss hem från martin, sitter nu i soffan och mös med Linus. Men han ville inte mysa med mig längre, så han stack.... Kvällen plander är fortfarande oklara, får se vad som händer, funderar dock på att se Glatiatorerna!

Funderar också på att skaffa blogresponse, men får se om jag orkar :D haha

 


Beyoncé - Love On Top

2012-01-06


6 januari.

2012-01-06
Sitter och ser öpå The Voice Sverige och dricker vatten! Snart kommer jessica och
sen drar vi och är med martin och co.

relax.

2012-01-06

Tyckte att det var ett tag sen jag bastade, så kände att det var dags för det! och skönt var det kan jag säga, så nu sitter jag här helt utvilad. Saknas bara ett kallt glas fanta, mmmm... så gott!

Får se vad som händer ikväll, ska nog vara med min pojkvän. Men nu ska jag lägga mig och se på tv!

 

 

 

 

 

 


can't go another way.

2012-01-06

Blev just grymt sugen på att se 90210, har ett avsnitt som sitter och väntar på mig, så jag tror nog att jag ser den.






get up

2012-01-06

Vaknade för en stund sen, hade egentligen tänkt dra en sväng på stan och chilla, men det snöar som fan och stan känns inte längre så lockande.. Så jag stannar nog hemma och ser på film eller något i den stilen :)

 

 

 

 

 

 

 


01:48

2012-01-04

Typ mitt liv, haha nää... eller? hehe Såg nyss en film, colombiana hette den och den var grymt bra! Men nu ska jag sova, uppp tidigt imorrn, ska nog också en sväng på stan! - godnatt!!!


faithfully.

2012-01-03

Sitter och chillar i min säng, ska snart fara till pappa men först ska jag äta! Känner också att jag har varit lite seg på att uppdatera, men nu blev det bara så :D

Fira iaf nyår med min pojkvän hos en av hans kompisar med en massa trevliga människor, kvällen avslutades hemma hos martin. Hade trevligt och träffade lite nya människor!

Igår så var jag med sofia, vi såg One day och pratade, sen kom även fellan. Vi satt mest och pratade, felice sov även över och idag så for vi till lule och shoppade. Fast jag köpte ingenting, hitta inget sopm föll mig i smaken riktigt...