20112131

2011-12-31

HEJ mina kära vännor, ligger i sängen och myser och messar med min bf! heeehe ne men har varit med felice och cajsa ikväll, vi har inte gjort så mycket, pratat, skrattat, fikat och färgat cajsas hår! och pratat lite om imorrn, längtar som en grez! Allt kommer bli awesome om det går som jag planerat, har iallafall äntligen fått skjuts till imorgon, som jag har varit i desperat behov av. Så min kära storebror ska ställa upp, tusen tack till han! han gjorde min dag/kväll! :D

 

men nu ska jag lägga mig och se Glee, är beroende, och sen sova. Mycket som ska hinnas med imorgon! PUSS



btw, tagga nyår!!! kommer bli FETT!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 


2011-12-29

2011-12-29
Chillar hos Martin medan han och boysen spelar hockeyspel. Får se vad som händer sen, fast dom lär nog spela ett tag till.. Hehe :D For och tränade tidigt idag, sen gick jag ett tag med Felice på stan. Köpte dock ingenting, blev ju lite pank efter jag köpte min findator :D men det var den värd! Efter stan for jag på 60 årsfest, åt go mat och chillade!

23.59

2011-12-28
Ligger och ser tv, men det går inget bra! Så ska nog se glee ist och göra mackor :D
Ikväll var det planerat att gå på nodo, men det var smock fullt där så vi stannade hemma hos mig och såg film, Water for elephants, den var riktigt bra!

HAPPY

2011-12-28
Chillar hos martin med min ny dator, är fett nöjd med den!!!! Idag har vi inte gjort så mycket, chillat, spelat spel och varit och köpt datorn som sagt, heeehe. Det är en HP pavillion g7 med 17,3" skärm tror jag det är, eller om det är bara 17", nog för att ni kanske inte är så brydda. men vafan :DD
Nu ska jag vara lite social med martin och snart är det käk, fett hungrig!!

very hollywood.

2011-12-26
Kom nyss hem från stan, fort dit kring 1 med Elin. Hittade även lite gosaker, en vit halv transparent skjota, lösögonfransar och en duo ögonskutta från Estée Lauder och Michael Kors! Men nu ska jag para mina pen gar till en dator, sen kan jag börja slösa igen :D hehe
Men nu ska jag fara en stund till rosvik med mamma och fika, sen ikväll får jag se vad som händer. Ska iaf se Victoria secter fashion show, men med vem vet jag inte än !!

Proov

2011-12-21

Sitter och taggar prov.. Snart är det över!!! Jag längtar, men såklart så ska vi dra ut på det, vill bara göra bort det!


0940

2011-12-20

Tror att ni börjar gilla min kemibok! Fast ne... Duktig som jag är så gick jag på kemistugan idag 8.10 på skola , fast jag egentligen börjar 11.35.. Så nu har jag hål i 2 timmar ensam, eller ja jag har ju somsagt min kemibok, fast den är ju inte så trevligt sällskap! Men nu ska jag och boken umgås, puss!




(det skulle vara en bild här på min kemibok, fast den ville inte laddas upp, så ni får föreställa er en kemibok här istället)


22:00

2011-12-19

Nu har vi lagt fram julklapparn och jag började helt plötsligt längta ännu mer!!!!


-

2011-12-19

Uppdatering; vet att det blev lite stavfel i förra inlägget, men vet inte hur man ändrar inläggen iPhonen, men ni kanske förstår vad jag skrev ändå! Hihi puss


2 days left

2011-12-19

Nu är det inte länge kvar tills frihet, vet att det kanske börjar bli lite tjatigt! Men vafan, just nu får man faktiskt upprepa att det är lov snart 27890 ggr om dan utan att bli för jobbig!!
Just ni sitter jag inne på toan, försöker lura mig själv att jag måste gå på toa för att slippa plugga! Så får de hur länge jag sitter här inne, kanske börjar spela tempel run på telefonen.. Eller så intalar jag mig själv att jag måste gå på och plugga!! Eller sån inte.....


111219

2011-12-19
Ska börja dra mig mot skolan nu, är inte taggad! Dock har jag ju sovmorgon till 12.10 och sen tre lektioner, men dom är låååååååånga, slutar 16.20....... Men nu är det inte länge kvar, jag tar ju lov på onsadag! JAG LÄNGTAR!!!
Men nu ska jag gå upp och dricka saft, pusss!

Pluggtime

2011-12-18

Det är nånting med Ivar och när jag ska plugga, han ska alltid komma och lägga sig på mina böcker.. Men nu ska jag skicka iväg han, måste ju få nånting gjort :D


MERRY LITTLE CHRISTMAS

2011-12-16

Har varit på make up rådgivning idag på The body shop, hon var grymt duktig på att sminka och ge tips. Ska även önska mig en dagkräm och ansiktsvatten därifrån!! hihi inte länge kvar nu till julafton, jag längtar!!! och på tal om julafton, nu ska jag dra mig till renön för att fira lillajulafton med mina fina brudar. Så måste gå och ta på mig ytterkläderna, för snart är hanna här! PUSS!!


IDROTT

2011-12-15

Taggar massage på gympan, fast resten av klassen banga så det blev bara vi fyra :D
Lägg märke till att vi alla ser likadana ut , kläder alltså! Haha


NEW MOON

2011-12-14

Ser på new moon med brorsan, har pluggat hela dagen och är förtjänar att ta en paus :D men imorgon fortsätter jag med pluggandet.....


@skolan

2011-12-13

Testar att mobilblogga! Har iaf fysik nu, men slutar om 30 min, sen blire hem och plugga spanska. Men nu ska jag återgå till lektionen. PUSSSS


MONDAY

2011-12-12
FAN jag skrev ett långt inlägg sen råka jag radera allt...... Har varit lite seg med uppdareringen, men har så mycket i skolan... Mattenationella imorrn, + spankaprov i veckan och biologiinlämning och sen kemiprov nästa vecka. Men när allt det är över så ska jag börja blogga mer seriöst med bilder och ny header. Måste dock bara ta nya header bilder först!!! Men nu ska jag fortsätta plugga lite matte, sen så ska jag chilla. + att min bror fyller år idag, så grattis till dig, hela 19 år!!!

BECK

2011-12-04

Ligger i sängen och ser på Beck, den är riktigt bra! Fast det brukar dom vara.
Idag så har jag och Martin varit en sväng till gallerian, sen gick vi till Max och käka burgare, jag tog en kycklingburgare, den var asgod! Fast åt inge mycket av den, för vars äckligt mätt av alla lökringar, hehehe.

Annars har jag haft en awesome helg med massor av fina vänner! Men nu ska jag läsa lite NK innan filmen börjar om :D


DECEMBER, 3

2011-12-03

Vakaknade för en stund sen och snart ska jag fara på stan och lunch med sofia och amanda på röda lyktan. Efter det så blire hem och göra mig iårdning tills ikwell!!

 

inte illa...


DECEMBER, 2

2011-12-02
Kom nyss hem från stan, jag och frida köpte en present till hennes pojkvän och min pojkväns morsa. Vi ska fara och fira henne på hennes 40 års fest imorgon. 

Annars har jag inte gjort så mycket idag, skola.. spanska... det sög... hehe. Men nu sitter jag här i min säng och har ont i mina axlar, så får tigga massage av nån, hoppas du känner dig manad martin!

 


where have you been?

2011-12-01


Nu är jag tillbaka, fast vet dock inte hur länge det kommer vara. Kanske förevigt, en månad eller endast detta inlägg? man vet aldrig, hehehhe. Men tänte bara skriva så ni vet att jag lever, har inte hast tid lust eller inspiration att skriva och det gör att bloggen blir väldigt ointressant och det blir boring att blogga.
 
Men vafan, ska försöka hålla igång ett tag till nu!!! Sitter iaf nu på skolan och har svenska utan lärare, så istället för att jobba så lyssnar jag på rihannas nya album som är awesome! men nu ska jag återgå till musiken och tjilllllalalal. PUSS