just a little to late

2009-07-31
har duschat och packat klart nu, ska bara leta min väska så är jag redo att fara. De var grymt länge sen jag var på LK, så vet inte hur de är, men vi får hoppas på de bästa.

nu ska jag börja leta, vi hörs! kram

we don't care

2009-07-31
Har just ätit och ska börja packa, ska ju till LK och sen sova i luleå. Men jag vettefan vad jag ska ha på mig, måste  springa och leta.

Det blev en sen kväll och tidig morron, tror du man är nå trött, ohja! Men måste piggna till för de lär bli en sen kväll ikv också, menmen.

nu ska jag sluta sega och börja leta, puss!



20;33

2009-07-30
nu är vi klara och Felice står och väljer kläder, men hon verkar vara klar nu. Finns inte nå mer att skriva, puss på er!

keep you much longer

2009-07-30
är hos felice och väntar på att hon ska äta klart. Sen ska vi fixa oss och sen får vi se vad som händer. SMSA! :)



 


17.25

2009-07-30
har just duschat, ska föna håret, sen fixa mig. Vet inte exakt vilken tid jag ska vara med Felice, men snart I hope.
nej men nu ska jag sluta sega och börja föna, puss!

down town

2009-07-30
nu är jag hemma från en lång tur i skogen, eller lång och lång. En och en halv dag, ehehhe. Vi fiskade, badade(!) körde moppe och fyrhjuling.
Ikväll ska jag då vara med fellis, får se vad vi hittar på!

känner att jag ska byta blogg design. Min börjar bli lite gamal...


snart bäre av

2009-07-29
har lagt fram alla kläder som jag ska ha med imorrn, ska ju till stugan tidigt. Kom också gode nyss hem har varit och sett film och åkt bil med Felice och nåra.

men nu håller jag på att dö av trötthet, så ska sova nu. Men ni kan ju alltid höra av er, mobilen är ju på. Pussss!

mmm...marabou

2009-07-28
sitter och spanar in min marabou digistive, den ser frestande ut, men ska den ska icke in i munnen! Jag och fellis ska snart ut med gula faran(<3).

Imorrn tidigt ska jag till stugan i kikkijaur, 1 tim från arvidsjaur. Sen ska jag till LK.


men nu ska vi dra oss, pusssss!


solen är framme!

2009-07-28
De är bra vader oh jag är glad, kan de bli bättre?hahahha
nu ska jag på stan, hejdå :D

cool flicka

2009-07-28

har just dushat, så nu är jag ren och fräsh. Ska ''fixa'' mig, sen ska jag Fellis på stan en stund oh ränna omkring.




inte illa, inte illa

error error

2009-07-28
Kom till mamma för en liten stund sen, ska hoppa i dushen sen ska jag fara till Felice. Vi ska nog in till stan, sen vet jag inte. SMSA! :)

hahhaha

2009-07-28
sitter på erics dator, och frida och jens drog nyss. Vi såg en lite udda film som hette Van Wilder, men den var ändå kul. Men jag också frida satt mest och gjorde videobloggar, hahah. Väntar på att eric och mimmi ska komma, sen ska vi nog börja våran vandring mot svartudden. Imorrn ska jag vara med fellis, får se vad vi hittar på.

ska till stugan till veckan, får se om felice ska med. På fredan ska vi iaf till LK( lule kalaset), har inte varit på de på flera år.

Nej men nu ska jag inte skriva nå mer, vi hörs! PUSSS


och på exakt en vecka fyller jag år! 15 bast föfan ;)

where the story ends

2009-07-27
sitter på pappas dator väntar på att mimmi ska komma, hon ska nämligen vara här under kvällens gång så inte alla små ungar tar kol på mig.

nej men nu ropar pappa ut mig för att fota, för er som inte visste är jag pressfotograf. kram!



de var de värsta!

crazy

2009-07-27

kom just hem från stan och har köpt present till pappa, sitter nu och försöker få tyst på jacqueline som springer runt och säger; FANfanFanfanfan! hon är snart 3 år och svär, ojojoj.
nej men nu ska jag gå och duscha, kram!




måndag

2009-07-27
nu har vi vaknat under protest, är så jävla trött så jag ska sova halva dagen. Men de kan jag inte, ska ju hjälpa pappa. Vi somnade kring  igår, låg uppe och satt vid datorn.
Men nu ska vi klä på oss och dra till mimmi, puss på er!

harry potta..

2009-07-27
har nu sett bio;n, och jag fattade inte vad den handlade om. Den var lite udda, okej förlåt inte bara lite. Nu ligger mimmi i sängen och jag sitter på golvet med en kudde, mysigt värre. imorrn ska jag hjälpa pappa på sin 40års fest, jag ska nämligen vara pressfotograf, önska mig lycka till.

nu ska jag dra mig, puss på er!

i can walk on water, i can fly

2009-07-26
har just duschat och blåst håret, mimmi står och fixar sig vilket jag också ska göra. Men just nu håller jag på att måla naglarna ljusrosa, men jag ska säga en sak, jag och nagellack går inte ihop.

aja, nu ska jag fortsätta så jag blir klar nån gång, sen ska vi ju dra och se Harry PottA, pusssss




coola gänget vet hur man posar ;)

slut..

2009-07-26
nu är PDOL slut, fan så trist. Igår kom vi till området kring kvart över 8 och vi gick direkt och såg Erik Hassle, sen gick vi omrking, sen såg vi promoe. Vi träffa jätte mkt folk, dansa på discot och hade skit kul.

Vi vakna nyss och de spöregna och vi måste ner och åka upp våra biljetter. Så vi kommer bli gode blöta, haha.

alla vill till himlen, men få vill ju dö

2009-07-25
sitter på mimmsans dator medans hon gick och duscha, vi ska äta sen börja fixa oss. Ikväll är de ju sista PDOL dagen, så ikv ska de röjas! Kommer bli skojj! Vi ska se Erik Hassle, Promoe och Timbuktu. Ska försöka ta mer bilder ikv, har varit dålig på de. Sen har jag ju nåra karusellbiljetter, jag kanske bjuder och nån har riktigt tur, ehehe.

sista PDOL dagen

2009-07-25
nu drar jag till mimmi för att fixa sig till PDOL, sen drar vi in till området och träffar allt folk. Men nu måste jag gå, hadt!:)

snabb inlägg

2009-07-25
nu far jag och mimmi på stan, hejdå! :)

yeah

2009-07-25
har gjort frukost och ska sätta mig och se barbiemaraton men jacueline tills mimmi kommer, så snälla mimmi skynda dig!!!!!!! aja, puss på er !


LÖRDAG

2009-07-25
ligger i sängen och har just vaknat, är gode trött eftersom mimmi ringde halv 8 och höll mig vaken i ca 1½ timma.
Igår var vi ju på PDOL, de var lite segt i början med grymt kul i slutet! Fixade mig hos mimmi och for in dit kring kvart över 8. Vi såg lite av veronica maggio, sen såg vi Dead by april. Och där kan man säga att de var mkt folk, dom var tvungen att sätta dit grinder så de inte skulle komma in mer folk där dom spelade.

På dagen for jag  med mamma på lite affärer, köpte en fet godisburk, hheheeh! Sen for jag till fellan, där vi var ett tag. Sen for vi in till stan och åt kebabtallrik, jag fick med mig en spetsbody.

Ikv är sista kvällen för PDOL, vilket är tråkigt. Tiden gick så jävla fort... menmen De är bara att vänta till nästa år igen.


Bilder får ni då jag har hämtat USB;n

PDOL

2009-07-24
Har precis vaknat och ska försöka dra mig till mimmi och hämta alla mina saker. Sen ska jag nog till stan, vill ju inte sitta i en lägenhet hela dagen.

igår gick jag på stan och med mimmi felice och lotta, jag köpte ett par örhängen, ett par chinos, en kajal, ett nagellack och en ny plattång, för min gick ju sönder.

sen var vi då på pdol, vi fixa oss hos mimmi. Sen dråg vi ner till pdol och träffa alla, de var grymt skojj och få träffa alihop.  Vi såg på lonentz & m.sakarias och maskinen, sen gick vi omkring och snacka med folk och åkte karuseller osv, jag åkte 2 st, breakdance och batman. Sen då jag och felice skulle hem, så gick vi till coop och snackade, sen dom nåra från kiruna fram och snackade, och sen 2 st från skellefteå. Sem kom jag hem och gick och la mig.

har glömt USB;n hos pappa, så jag kan inte ladda upp bilder....

HEMMA!

2009-07-23
äntligen hemma i sverige, i piteå! fan så skönt, gu vad jag har längtat. Efter att ha varit borta i hem hem MÅNAD, så är de jävligt skönt att komma hem. Men nog kommer jag sakna att vara där nere också.

I måndags träffade vi några trevliga göteborgare som som var ute och var med hela kvällen, sen träffade vi dom dagen efter en lite stund efter att ha ätit på en japansk resturang. DE kan jag säga var grymt coolt, för vi satt vid ett bord och farmför var de ett stekbord där kocken lagade maten. Han var skit duktig och då han stekte gjorde han en massa konster, med stekspadarna, knivar och kryddflaskor. Och maten var jätte god! + så lärde jag mig att äta med kinapinnar *stolt* haha jag har en massa videos på de, som kommer upp på bloggen så småning om. Sen en massa bilder, orkar inte ladda upp de nu.

Annars har vi bara gått på stan och sen solat och badat osv, roligt var de! ett minne man aldrig kommer att glömma! :)

PDOL har ju också dragit igång, hann inte in idag. Med ska in hela helgen och ha kul och träffa allihop! LÄNGTAR! :)


nej men nu ska jag ta och fixa en massa saker, så vi syns! PUSS :)

hemma snart!

2009-07-14
sitter i båten som fortfarande ligger i lagos, men snart drar vi till malaga. Därifrån ska vi också flyga hem, fan vad jag längtar alltså. Nog för att de är kul är också, men borta bra och hemma bäst! saknar allihop!

idag har vi vaknart kring 11, sen gick vi till stan. och sen gick vi och bada och solade vid poolen. Sen har vi inte gjort så mkt, ätit och läst böcker och suttit vid datorn. Snackar just nu med Felice, saknar dig som fan gumman! men snart kommer jag hem på ca 1 vecka, precis då pdol börjar! och mamma har/ska köpa en helgbiljett så jag kan gå in alla dagar! hihihi

nej men nu ska jag dra mig, hadt så bra allihop!


GUMMAN! <3

I lagos

2009-07-06
just nu är vi i lagos som ligger längst ner i portugal, vi kom hit igår vid 3 tiden. Då gick jag och mimmi till stranden och badade, sen gick vi på stan och sen gick vi och åt.

vi for från baiona i fredags och seglade i två dagar, men den här gången blev ingen sjösjuk. Men båten lutade som fan där ett tag som jag har video på då jag och mimmi försökte ta oss fram där inne. Vilken orsakade många krascher(stavning) i väggar och golv, mycketmycket skönt..! haha sen då vi låg på däck och solade så kom de helt plötsligt 4 delfiner och tröck mot båten. Riktigt fränt! :)

Nu ska vi ligga här i lagos för de hade hänt nå med båten, så vi ska få bo på hotell tills de är lagat.


men nu ska vi gå och äta, ni får ha de så bra! pussss!