skyltsöndag

2008-11-30
Hej, sitter nu och lyssnar på musik och väntar på Felice. Vi ska fara och kika på skyltsöndag, så jag får väl se om jag hittar ngt jag önskar mig, vilket jag tror kommer hända. Men nu ska jag fortsätta lyssna på musik, ha de bra! :)



kram/ s

mamma mia

2008-11-29

Hej, sitter nu och smaskar på min marabou mjölkchoklad. Har sett filmen mamma mia, rätt så bra. Men sitter också och väntar på att stjänor på is ska börja om, elr de kanske redan gar gjort det. Får väl gå upp och titta, ha de bra 1 :)





puss&kram/ s

you are a part of my life

2008-11-29
Hey, sitter nu och funderar på att tända några ljus, har just städat mitt rum. Tdag så vaknade jag kring 10, då steg jag upp och åt frukost. Sen hoppade jag i duschen och sen gjorde mig iårdning. Efter det så for jag med mamma, pappa och Jackie till stan. Till mig köpte vi lite saker, men jag ska få dom i julklapp iställer för nu. Jag köpte också en dip påse, eftersom jag har chips kvar från igår så ska jag göra dippen senare. Men nu ska jag dra mig, ha de så bra allihopa ! :)


inte så värst bra skärpa ;P


puss&kram/ s

kallt'kallt

2008-11-29

dålig updatering jag vet, men jag har lixom inte haft tid att skriva. I torsdags gjorde jag väl inget speciellt, bara skola.
 
Just nu kom jag hemifrån Lucia, va har ätit middag och sett film osv. Riktigt mysigt vare, men då vi såg pirates of the caribbean som gick på femman va jag så jävla trött att jag somnade just i slutet och vaknade då texten var över.

Tidigare idag så vare skola, en normal fregag. Vi fick se en dokumentär film som handlade om world trade center, det var en helt vanlig kille som filmade det. Han filmade om en kompis som just hade blivit brandman, sen filmade han och filmade. Sen kom det till den 11 september då dom for ut på en vanlig utryckning, då dom hörde ett plan flyga över dom, han filmade planet och precis då störtade det in i World Trade Center, fatta hemskt det var ! usch.. aja, nu ska jag gå och sova, om jag kan. Låg igår kväll och försökte sova i över en och en halv timma, men det gick inte.
Men nu ska jag gå och försöka, Godnatt! :)



ja, man kan då inte säga att vi har tråkigt på rasterna :) haha

:):)

puss&kram/ s

vi är smarta, elr så inte :)

2008-11-26
sitter nu och lyssnar på musik och ska snart dra mig till sängen och se klart en film. Då jag skulle gämta USB-sladden sprang jag runt och letade den, hittade en efter ett tag så då gick jag och satte min skönt i soffan och la datorn i famnen, sen så kopplade jag i USB;n, men då märkte jag att något fattades, kom inte på det på en gång( det tog ca 5 sek), men sen foll polletten ner jag hade glömt telefonen, riktigt smart!
Idag så hade strömmen i stora delar av skolan gått, så då vi skulle äta så fick vi äta från pappers tallrikar och plast gaffel och mugg, de var blodpudding, USCH! man fick bara ta det man orkade för dom hade typ inge mer mat. Men jag blev typ proppmätt efter jag hade ätit 3/4 av maten. Men sen fick vi veta att dom som gick och åt halv 12 fick gå hem för det fanns inge mer mat och våran klass och några andra klasser åt kvart över elva, fatta sura vissa blev, jag ville ju hem! menmen, nu ska gå, sängen väntar ;)


mums,... not!


puss&kram/ s

booooooort

2008-11-26
Hej, kom just hem från Hanna. For dit efter skola, lr ja vi gick hem till henne, gode kallt. Sen satt vi och åt mackor med skinka och smält ost, göttit. Sen skulle vi egentligen vi egentligen fara på stan, men jag kunde inte, har ridning. menmen, det får bli en annan dag. Efter ridningen ska jag plugga lite, har egn till imorrn. Kom också på att tänka på en sak som vi snackade mkt om idag, det är att jag vill fara utomlans, bort från allt kallt och bara ligga och chilla på stande, fyfan så skönt, men nu ska jag dra, hejdå med er ! :)





puss&kram/ s

winter is here

2008-11-25
kom just hem från skolan, som tur var fick vi skjuts av mamma, för jag hade inte tänkt gå. Snart ska jag äta och sen plugga. Senare så ska kanske fara och se Ubly Betty och Desperate Housewives hos mimmi, men nu ska jag dra, ha de bra :)





puss&kram/ s

why not

2008-11-24
sitter och ser på tv, har just pluggat HK. Idag så vare skolan, höll på att frysa ihjäl då vi skulle gå till bussen. Burrr* Senare efter skolan så har jag inte gjort så mkt, suttit och sett på tv, osv. Men nu har jag inte så mkt mer att skriva, så ha de så bra ! :)

bild från datorn


puss&kram/ s

What do you live for?

2008-11-23

Dålig uppdatering, jag vet. Men jag hade inte riktigt tid att skriva igår. Dagen började med att jag blev väckt av mamma halv 9, hon frågade om jag ville följa med till luleå, men det ville jag inte. Så senare på dagen for jag med mimmi till Zeus, efter det så fork jag hem och duschade och så. Senare på kvällen for jag med mamma och pappa till Lorentz och Eva, där var också Lucia så jag var med henne. Vid 8 for jag med Hanna, Sofie och Mimmi och såg Twilight på bio. Jag tycker att den var riktigt bra och vill se den igen! :) Efter bion for jag till lucia och sov över där. Nu 9idag har vi sett tv, sen for jag hem. Men nu ska juag inte skriva något mer, så ni får ha det så bra! :)




:):)



puss&kram/ s

kul som fan

2008-11-22
kom just hem efter en lång kväll. Men kul vare! Kvällen började med att jag for till frida och gjorde oss iårdning för SDOL. Sen kom Felice och hämtade oss, vi kom dit kring 20.40. Det var jävligt roligt må jag säga, men har ont som fan i fötterna och lite i ryggen, men underligt vi dansade i typ 3 och en halv timma. Då får man väl hoppas att det kommer fler discon som det här! :D men nu jag jag lägga mig och sova, ha de bra! :)


kanske inte blev så bra, men jag tog bara ett kort ;)


puss&kram/ s

SDOL

2008-11-21
Tjeeeenare, kom just hem från stan med Alexandra. Slutade kring 1, på stan gick vi mest omkring och tittade och jag köpte en Fanta på subland. Senare ska jag till Frida med Felice, vi ska gör oss iårdning till SDOL! :) men nu ska jag gå och duscha, ha de så bra ! :)

what hurts the most

2008-11-20
Kom just hem efter träningen, riktigt skönt faktiskt. Ibörjan tänkte jag ta de lite lungt, men vafan tänkte jag nu ska jag plåga mig själv. Och plågad blev jag, riktigt jobbit. Men då vi skulle stretcha kändes det som om jag hade kommit till himlen! Nu sa jag gå och duscha sen lägga mig och se film. Om ni undrar varför jag ser film varje kväll så är det för jag orkar aldrig se hela filmen så jag ser typ 20 min åt gången, men nu har jag bara 35 min kvar av den. Men nu ska jag dra, ha det bra! :)



puss&kram/ s

soon

2008-11-20
sitter nu och har jävligt tråigt. Slutade skolan 15.10 och kom hem typ kvart över 4. Väntade på skolan till tjugo i 4 och då började jag och mimmi traska till pappas jobb. Då vi kom hem satte jag mig och började plugga matte och spanska. Snart så ska jag och träna på korpen. Men nu ska jag fortsätta och ha tråkigt. Ha de så roligt ni andra ! :)

right

2008-11-19
Hej, ska snart hoppa i duschen, sen se film. Idag på skolan såg vi en timmas lång film som hette Love Boggie, elr nått i den stilen minns inte precis. Men den var lite smått töntig men ändå bra. Har hittat 2 filmer jag vill se, )den ena har premiär på fredag och den andra nästa år ! hihi, men nu ska jag hoppa i duschen, ha de så bra ! :) Twilight:

17 again, men snyggngen Zac Efron!

yoyo

2008-11-19
Slutade skolan 11.15, men då var de lunch för dom som ville så jag och Alle satte oss och åt hamburgare. Sen då klockan blev 11.40, började vi bege oss till busshålls platsen, för att vänta på bussen. Det var svin jävla kallt, då klockan blev 12.00 så insåg vi att det inte skulle komma ngn buss, så vi började gå hem. Jag höll jävlat på att frysa tårna av mig, men nu ska jag nudlar och göra varm choklad, yummi ! :)

you make me happy

2008-11-18
kom just hem från skolan. Vi fick sluta 1 timma och 10 min tidigare, för att vi hade ingen NO lektion. Imorgon har vi ingen HK , därför att det är vänskapsdag, men vi slutar efter lunch, chiiiiill! :) Nu ska jag försöka göra om min design, har gjort det några gången förr. Men så puckad som jag är så glömde jag trycka på knappen SPARA! duktigt Sofia, verkligen duktigt... nej men nu ska jag inte skriva nå mer, ha de så bra! :)

one minute

2008-11-17
Kom hem från Piteå Havsbad för ett litet tag sen, var där med mamma, pappa, Jackie och Jonte. Det var gratis för dom som var med i villaägarna, så vi passade på att fara dit. Idag så hade vi skola, en helt vanlit måndag må jag säga. Efter skolan så följde jag med mimmi till sta, hon skulle köpa ett linne till SDOL. Sen for vi hem och då for jag på utvecklingssamtal, det gick väl bra. Men nu ska jag göra min fika och lägga mig och se film. Ha det så bra ! :)






puss&kram/ s

helgen är slut

2008-11-16
Nu så har jag sett klart filmen och ska hoppa i duschen, sen fixa iårdning de sista av sakerna jag ska ha imorrn. Ska på skola, sen utvecklings samtal, sen på piteå havsbad. Men nu ska jag gå i duschen, ha de bra ! :)

yeah sure

2008-11-16
Kom just hem från Ica, har varit och köpt godis med pappa. Nu så ska jag se film, det blir nog Jumper :) nej men nu väntar tv;n , ha de så bra! :)






puss&kram/ s

What's the point of makin' plans, You break all the ones we had

2008-11-16

HEJ! ska snart äta, det blir nog Lax och nått mer. Idag så vaknade jag mellan 8 och 9 för vi skulle på konfa träff och jag kan då säga att jag hade inte lust att fara dit, men hade inget val. Under konfa träffen så gjorde vi massa saker, t.ex såg klipp i Lord of the ring  och sjöng ovs. Sen for jag hem och har inte gjort speciellt mkt, men nu ska jag dra , vi ses så länge ! ;D






puss&kram/ s 

Chester See - God Damn you're beautiful

2008-11-15

I am here for you if you'd only care

2008-11-15
Sövde just Jackie, de tog ett tag. För hon vände sig och höll på ett långt tag, men somnade då jag satte på lugn musik och vaggade vagnen lite lungt. Så nu är det bara och sitta och vänta på att mamma och pappa ska komma hem så jag får gå och lägga min, är jäkligt trött. menmen, nu ska jag se om de är nått på tv, annars så får jag bara sitta och inte göra något. Men ha de så bra! ;D

PUSSSS/ s

I wish that I could tell you something

2008-11-15

Ikv så ska jag sköta Jackie , för mamma och pappa ska bort på konsert. Så vi får se hur det går, för hon är mammasjuk så hon kommer säkert börja skrika osv, men jag ska göra mitt bästa for att få henne att inte göra det.Annars blir väl Barbie-maraton och mkt glass ! :) haha, nej men nu ska jag se barbie med Jackie , ha de så kul ! :)



Jacqueline ser Barbie och äter glass ;)


puss&kram/ s

Don’t even want to talk about it, I know that I can live without it

2008-11-15

Sitter och lyssnar på musik, kom hem från stan för ett tag sen. På stan så köpte jag 2 klänningar, 2 par örhängen, flera snoddar, 3 par strumpbyxor och ett armband. Vi gick också och fikade på nodo. Sen får jag se vad som händer :)



mitt

morsans

och Jaqie :)



puss&kram/ s

Don’t say you love me, I don’t believe it. Don’t say the words, If you don’t mean it.

2008-11-15
Heyy, v'äntar nu på att mamma ska bli klar, sen ska vi fara på stan och köpa kläder till SDOL. Seare idag så vet jag inte vad som händer, men nu ska jag dra, ha de bra ! :)
men ni kan ju smsa ; 0706088890

I think I could understand

2008-11-14
Åt just klart, de blev makkisar och köttbullar! göttit :) Idag så fick vi tillbaka vårat SO-prov, de gick bra, jag blev nöjd :) Vi slutade 1 och då for jag Alexandra och Elin till stan, de börjar bli som en tradition nu, 3 fredagen i rad vi far till stan, haha :) men kul vare iaf, speciellt då vi skulle hoppa in i Alexandras mammas sport bil, HAHA fyfan så kul ! x) sen gick vi runt och titta efter kläder till SDOL, Alle hittade 2 klänningar som var skit snygga, men hon ska kanske lämna igen en av dom. Sen gick vi till normalmia och väntade på skjuts hem. Men nu ska jag fara bort, ha de så bra 1 :)

There's Somebody else that feels the same somewhere

2008-11-13

lyssnar nu på musik och ska snart äta. Idag så vare skola, då fick vi tillbaka våran eng uppsats, de gick väl ganska så bra. Sen hade vi step på gympan, jobbigt! På No;n så skulle vi göra klart våran el-motot, då jag skulle testa den, s¨å snurrade den som fan, ovanligt ens, den skulle ju göra så ! men nu ska jag titta på pix , men ha de bra ! :)



el-motorn


puss&kram/ s

Are you scared to let them know it's you?

2008-11-12

Har just letat efter några snygga klänningor på internet till SDOL discot, letar efter en speciell, vet inte om den finns i piteå, men får se om jag hittar någon liknande då jag går på stan nästa vecka :) Idag så har de varit slapp dag på skolan. Efter skolan så cyklade jag hem, och satte mig framför datorn, sen for jag på ridningen. Sen så for jag, mamma och Jackie och köpte mat på Big Boy, smaskens :) men nu ska jag hoppa i duschen, sen måste jag plugga lite på Engelskan, men som tur var så pluggade jag de mesta idag på fria val :) haha, men ha de bra allihop !



mat från Big Boy


puss&kram/ s

You're not the person that I once knew

2008-11-12
kom hem från skolan för ett litet tag sen, sitter nu och lyssnar på en väldigt bra låt. Dagen började med att jag vakna, fixade iårdning mig och for till HK;n, Vi bakade pizza, den blev faktiskt god! Fast det som var dåligt är att dom snålar med drickan.. ;P haha. Då vi skulle tillbaka till skolan så åkte jag buss, så vi fick stoppa in cykeln i bussen. Sen då vi hoppa på bussen så visade Lucia skolkatalogen, USCH säger jag bara , inga mer komentarer. SEn fortsatte dagen med friaval, sen slutade vi 5 i 2 .
 Snart ska jag och rida, sen så blire nog plugga lite engelska och tv, sen sova :) men ska inte skriva något mer, ha de bäst!


Några månaders gammal Jacqueline :)


puss&kram/ s

when you look me in the eyes

2008-11-11

Tjaah^ kom just hem från skolan. Idag hade vi SO-prov, de gick väl ganska så bra :) senare idag, så ska jag kanske och träna, men nu ska jag göra annat, ha de bra ! :)




puss&kram/ s

när kommer skolkatalogen ?!

2008-11-10
asså alla har typ fått den, men nej vi på pitholm kommer ju få den sist av alla. Varför kan den inte komma i brevlådan nuuu? aja, skit samma, får väl ta och sitta och vänta. Imorgon är de SO-prov, och jag e nervös, hahah x) nejmen nu väntar sängen så vi höres :)


ungar nu för tiden ;)



puss&kram/ s

Maybe faith brought the two of us close

2008-11-10
Hej, såg just klart lite tv. Idag så hare varit skola, man kan då säga att jag inte tycker om måndagar.... menmen, sen så ska jag sätta mig och plugga, men först ska jag äta. Har SO-prov imorrn, får väl se hur de går, jag har pluggat ganska mkt, sen i lördags. Så jag hoppas på det bästa. Idag så fick vi tillbaka vårat matte prov, det gick ganska bra, jag är nörd iaf :) men nu ska jag äta, ha de bra :)



puss&kram/ s

when i grow up

2008-11-09
kom just hem från träningen, lr ja just och just. jag har hunnit ätit och läst lite i so. Och imorgon så är de skola -.- och då måste man gå upp tidigt igen, längtar inte. Men någonting jag längtar till så är det, nästa helg, och SDOL discot och julafton och-lovet :D haha, men nu ska jag gå och plugga lite mer, ha de bra allihop :)






puss&kram/ s

Reach out and touch me, Reach out and hold me

2008-11-09

Nu sitter jag och ser på tv och lyssnar på musik. Idag har jag sovit, sett tv. Vi har också klippt min lugg lite, kanske inte så stor skillnad, men ändå. Då pappa kommer hem så ska vi slinga mitt hår, vi kan inte göra det nu för då kommer Jackie och förstöra de mesta, haha. Jag funderar också att köpa löshår, men vi får se hur det blir med det :) nej men nu ska jag ta och plugga. Ha de bra ! :D



hahaha


puss&kram/ s

Nobody's perfect

2008-11-09
hejhej, ligger i sängen och smaskar lite godis från gårdagen. Idag måste jag plugga so, tråkigt! Sen ska jag och träna på korpen, nu har jag väl inte så mycket mer att skriva, så ha de bra :)


kåbalis :)


puss&kram/ s

Try to hold back but I can’t control it

2008-11-08
heyyy, har just pluggat so och har prov på tisag, känner taggen ! *nooooot, började me det idag så vi får se hu de går. Ikv har jag inte gjort så mkt, fikat osv, har haft mycket främande hemma, eftersom morsan fyller år, så e har sprungit omkrin små barn så det har varit svårt att plugga ;P menmen, nu ska jag nog gå och lägga ansikts mask och sen se nån film och bara mysa.
Men smsa gärna, -0706088890


gullapa :)



puss&kram/ s

You make me laugh, You make me cry, I don't know which side to buy

2008-11-08

YOO :) sitter nu här och laddar in lite bilder från kameran. Idag har jag inte gjort så mkt, tagit kort, pluggat och suttit vid datorn. Senare ikv får jag se vad som händer, de blir väl plugg och chill farmför tv;n :) haha, men men nu ska jag göra annat, ha de bäst! :)



mumsig tårta vi åt :)

gottit

luktar förjävligt gott :)



puss&kram/ s

The seven things I hate about you

2008-11-08
tjosan, sitter nu är och ska skriva ett snabbt inlägg, eftersom jag ska gå och fika. Mamma fyller 39 år ;) dag så vakande jag vid halv 10, då gick jag och duschade, sen gick jag och satte mig vid datorn. Efter de bliv det lunch och efter lunchen så satte jag mig och plugga och nu är jag här:) menmen, nu ska jag och fika, ha de bra ! :)


ser gott ut!


puss/ s

blonde and blonder

2008-11-08
kom just hem från frida, vi såg film, åt godis och tog lite kort :) hihi, vi hade hyrt Blond and Blonder med Pamela Anderson och Denise Richards, och då kom vi på att fridan var en av dom och jag den andra , haha. Idag har jag också städat mitt rum, intressant! men de känns lite roligare att komma in i ett rum som är stadat, än att komma in i ett rum som se ut som att haft jordbävning! haha, menmen, nu ska jag nog gå och se nån film, om jag orkar. Annars blire sängen :) ha de bra^^


frida och jag :)
*
ny städat rum, fast man ser inte så mkt av de, hihih^



puss/ s

trying to apologize

2008-11-07
men hejjjjjj! sitter nu har och har just kollat i backas skolkatalog, eftersom brosan har den :) hihi, Idag hade vi matte prov, gick bättre an vad som var väntat, kan jag säga :) haha intressant, jag vet :D men efter skolan gick jag på stan med alexandra. Sen så mötte vi elin och då gck vi med henne. Sen så skulle hon till busstationen och hämta erik-joel, sen gick vi och fikade på piteå café, jag tror faktskt att dom som var där trodde att vi var nå jävla rönnen som bara satt och skratta, haha :) just nu slår jag vad om att jag har nå stavfel i inlägget, men jag orkar inte bry mig, texten är så lten och jag sitter 2 m, från tv skärmen där datorn är i kopplad :) haha, men nu ska jag gå och städa, hade bra ! ;D






puss / s

take me to your heaven

2008-11-06
här sitter man och pluggar som bara den, har gjort matte läxan och läst igenom inför prover imorrn, har också pluggat spanska. Ska nog gå och städa en sabbis i mitt rum, ser ut som ett bomb ned slag ! haha, nej men nu ska jag dra mig, ha de bra allihop ! :)


muuums :)




/ sofia

someone watching over me

2008-11-06
kom just hem från skolan, har väl varit en normal skoldag, vi skrev en uppsats i eng idag, booring :) aja, sen så måste jag plugga, har matte prov och spanska läxa, har inte pulgga på de :) hihi senare ikv blir det nog träning. men nu ska jag inte skriva nå mer, hejs så länge :)

 

say ok

2008-11-05

sitter nu oxh chattar lite på msn, har just pluggat engelska, ska skriva en uppsats imorrn om en bok som vi har läst, very funny.. ;P men nu väntar sängen och en film , ha de så bra :)



i hate this part right here

2008-11-05

åt just och kom hem från ridningen för ett litet tag sen. På ridningen skulle vi rida utan sitgbyglar och jag hade en skumpig häst, inte skönt må jag säga :) sen ska jag plugga och duscha, ska dra hade bäst! :D



förjävligt söt unge i turkiet :) jackiee

sometimes you can't make it on your own

2008-11-05

har inte skrivit något igår, eftersom internet barka, men nu är de tillbax igen! Sitter nu på en dator jag inte använt på ett tag, eftersom den har varit seg, men nu har pappa fixat den. Senare idag blire ridning på PRK, sen så måste jag plugga ;)



tyckte bilden var lite smått söt ;) haha

sometimes it's hard to explain

2008-11-03
Åt just klart, de blev stekt korv och pasta. Sitter nu och funderar när jag ska börja plugga, ska lämna in ett häfte i svenska imorrn och jag kan säg att jag har mycket att göra. Har också matte prov på fredag. Så nu ska jag ta och plugga. syns sen :)






/ S

you're the reason I live, you're the reason i die

2008-11-03
HEJ ! :) kom hem från skolan för ett tag sen, vi slutade 10 i tre sen tog vi bussen hem.
Dagen började med att jag vaknade 5 över halv 7, och steg upp och gick och tog en skål flingor, sen gick jag och satte mig framför mitt sminkbord och gjorde iårdning mig för skolan.
Lektionerna har väl vara normala, tråkiga alltså. Förutom bilden, är alltid lika skojj :)

candy world i haparanda



/ sofia

the time is now

2008-11-02
heyy :) mimmi for just hem, vi såg Starsky and Hutch. Fast jag ska inte se hela, måste lägga mig lite tidigare eftersom det är skola imorrn..
Idag så har jag typ inte gjort nå,  jag och mamma har fixat i mitt rum. Så nu äre klart, lr ja nästan, lite grejer ska ut sen måste jag städa :)
Senare så for jag och mamma på korpen, och tränade.
Sen då jag kom hem så åt jag, se gick i duschen, sen la jag en ansiktsmask, sen så for jag till mimmi och såg Gossip Girl(y) sen for i till mig, men nu ska jag lägga mig och läsa, hade bra ! :D


nästan klart, den vita byron ska ut först :)





/ sofia

if only

2008-11-02
hejj :) just nu håller vi på att göra iårdning mitt rum. Har byggt ihop smink/skriv bordet och stoppat i allt i lådorna, nu så är det bara hyllan spegeln och lampan kvar, sen så måste jag städa. Senare så ska jag på korpen, sen så blire väl och hoppa i duchen och lägga ansiktsmask och se på film. Ska nog se Starsky & Hutch som går på 4 ikv =)







/ sofia

just let it go

2008-11-01
kom just hem, och sitter och kollar omkring på internet. Idag så klev jag upp lite efter 7 och gjorde mig iårdning för att fara till haparanda, där så var vi på IKEA och andra affärer. Före IKEA så var vi över i Finland, i deras nya galleria. Men det var nästan bara samma affärer som här i Piteå. Iaf på IKEA så köpte vi ett smink/skriv bort, två speglar, en lampa och två ljusstakar till mitt rum, längtar tills dett blir klart :D Efter IKEA så for vi till rosvik och var där ett tag, sen for vi hem :)


lite folk, lr vad tycker ni? haha

haha, så söt! =)

jackie i ''luddeland''

liten dricka, eller hur? xp





pusss/ S