-

2011-03-31
HAHAH, lätt bästa big brother hittills! Så jävla kul och gurkan, HAHAHA





time to live

2011-03-31
Kanske är det dags att fixa en ny, lite roligare design och börja uppdatera lite mer, JA!
Idag så slutade jag 10 i 1, for hem och började skriva min kemirapport. Sen for jag och var med martin.
Men nu ska jag se big brother, sen tagga upp för morgondagen, HELG FAN!

4





rolling in the deep

2011-03-25
TJENARE MÄNNEN(kvinnorna, ungarna, tanterna, flickorna, pojkarna?) lite seg uppdatering, men ni får ursäkta mig. Idag var det skola som vanligt, hade dock prov i biologi, som dom som kanske läst min blogg redan fattat, hehe. Det gick väl hyfsat, men vissa frågor var helt konstiga!
Pirate bay ligger nere och jag har ingenting att göra, så jag lägger mig i soffan och sover ikväll för där står tv;n!(min säng har också gått så det är lika bra, ena benet har gått av)







17:56

2011-03-24
Nu ska jag äta pizza och se klart Coyote Ugly, som jag började se igår, det tycket jag att jag är värd. Med tankte på så mycket som jag har puggat! Så sjukt less, men imorrn är provet. Får 2 lediga pluggdagar efter det, sen är de bara att sätta igång igen.. Men nog om skola.
Ivkäll ska jag en sväng på nodo med mina fina vänner, sen så kommer martin och sover hos mig, kommer bli mys!

-

2011-03-23
Elina om agains the city lights:
Vart gjorde du naglarna och vad kostade det? Mste man inte gå dit igen efter ett tag och fixa dem annars blir det väl fult när det växer ut?

Svar:
Jag gjorde dom hos en tjej i stan som heter Ann-Louise, hittade henne här. Det kostade 499:- men det var bara ett erbjudande och jag tror det kostan 599:- nu, men är inte riktigt säker. Ja, om du vill fortsätta ha gelenaglar då dom börjar växa ut, så måste du fara och göra om dom :)






did you sail across the sun

2011-03-23
Kom nyss hem från umo som det så fint kallas, grymt soft dag har det varit iaf. Den började klockan 9 för vi hade föreläsning vi skulle på då, så vi slapp historian och matten. Sen var båda mentorerna borta, så vi slapp mentortimmen. Så vi hade 2½ timmas hål, så jag gick hem och såg tv och käka lunch. Sen hade jag spanska då jag kom tillbaka och eftersom jag skulle till umo, så slapp jag kemin.
Men nu måste jag plugga biologi för har prov på fredag och jag började igår, duktigt!


så jävla skönt att våren pörjar komma och att sommaren snart är här!












agains the city lights

2011-03-22
Dagen har bestått av plugg plugg och åter plugg, jätte kul. Nej verkligen inte, vill slänga ut allt som har med skola att göra, så en fet lastbil får köra över det, backa och köra över det igen. Nä, nu ska vi inte låta sådär, tänk på barnen i afrika som längtar till skolan. Får be dom ge lite av derar kärlek till skolan så jag får någonting gjort!


nya sockar





15:59

2011-03-21
Hade somsagt planerat på att plugga, men det gick inte så bra eftersom jag har pappret på skolan där det står allt vi ska plugga på, duktigt sofia!
Men då får jag väl hitta på något annat att göra, vad sägs som att sova, jo så blir de!



wiseman

2011-03-21
Stanade hemma från skolan idag, kännde mig inte helt riktigt frisk idag. Men det får ta och gå över, hoppas jag!
Morgonen spenderades med lite tv tittande, men nu börjar allvaret, ska nämligen börja plugga biologi för vi har prov på fredag!

21:18

2011-03-20
Gladiator, så sjukt bra film. Ni som inte sett den, se den!!




2011-03-20

2011-03-20
Martin for nyss och jag ska snart käka upp min B&J och se klart filmen Gladiator.
Igår for jag till mimmi efter middagen, sen lite senare mot kvällen då martin kom hem så for jag och var med han. Vi chillade ett tag, sen kom lite folk. Dom spelade poker och jag såg på, fattar fortfarande ingenting, haha. Var sjukt trött, så när alla hade varit så satte jag mig i sängen och såg tv och somnade i omgångar, blev väck av marre flera gånger. Men kring 3-4 så bäddade vi ner oss i sängen!



Mitt rum, med nya byrån!

naglarna


puss på dig finis







The birth of a song and the death of a dream

2011-03-19
Spenderade gårkvällen med trevligt folk, avslutades kring halv 2-2. Somande hemme kring 3, såg tv, dock fanns det inget bra. Men det roliga är att jackie började gnälla kring 6 så jag vaknade och höll på fram tills nu, så kännde att det var lika bra att jag gick upp. Så har inte fått mycker sömn + att jag har full speckat dag. Ska fara ut och springa nu, för jag orkar inte sitta här och se tv nå mer. Sen klockan tolv ska jag och göra mina gelénaglar och sen hem och käka. Sen ska jag fara och träna på korpen med maria och ikväll ska jag vara med martin! men kanske hinner med en pn där i mellan någonstans.
Men nu ska jag ta och göra nå frukost, städa mitt rum och sen ut och springa.





replay

2011-03-17
Går fortfarande inte att ladda upp bilder, blir galen...
Sitter nu och funderar om jag ska boka tid till gelénaglar eller inte, har aldrig gjort det på salong och det vore kul att testa på, plus att det är så jävla snyggt! Grymt sugen, tror nog att jag ringer och bokar. Annars då, nä det har inte hänt så mycket, ska gå ner på stan snart en snabbis, eller om jag ska göra det så då jag är klar på stan går jag dirr och tränar, får nog bli så.







2011.03.16

2011-03-16
lite dålig uppdatering, men nu är jag här och slänger ett inlägg.
For till mamma igår, sen har jag också varit och tränat. Fast det blev inte så mycket träning, gick i gymmet 10 min typ, haha, sen gick vi och böt om. För maria fick tydligen brottomt och jag orkade inte stanna kvar.
Idag efter skolan så dtädade mitt rum och flytta in en byrå. Äntligen lite mer plats för mina kläder!
Men nu ska jag se film och äta B&J, men först dusch.

Kul att blogg.se vill sammarbeta med mig, noot. Lägger upp bilderna lite senare, eller imorrn, ni får hålla utkik!









21:39

2011-03-14
Kom till martin för ett tag sen, nu blir det fika och bigbrother. Tandläkeren imorrn, WIIHAAA

night of the hunter

2011-03-14
Första skoldan efter lovet, det gick väl bra. Gick dock hem på lunchen och såg på film, sen tillbaks och ha kemi och dubbel biologi, jääätte kul! Och imorrn har jag ju sovmorgon till klockan 10, men nä, då ska jag til tandläkaren klockan 9. Ska snart fara och träna, zumba står på schema och sen kommer martin och sover.










intressanta bildet hell yao, not. Men bättre än ingenting!





for the rest of your life

2011-03-12
Igår var jag med martin, vi chillade och lagade mat. Men senare mot kvällen for jag med maria till sjulnäs och hade myskväll, köpte med massa gotta och sen såg vi film.
Idag har vi hunnit se på en fotbollsmatch och gått på stan. Köpte dock ingenting, hade inga pengar med mig...
Ska nog ta och göra nån lunch snart, är grymt hungrig, men vet inte vad jag ska göra. Får se vad som finns hemma. Men får nog ta och gå och göra nå mat, för ska snart fara och vara med martin!


19:34

2011-03-11
Eftersom hela piteå verkar ha dött, så far jag och har filmmys med maria. Hoppas ni andra har en trevlig kväll!!







15:31

2011-03-11

Sitter här och inte gör ett piss, har sjukt tråkigt och vet inte vad jag ska göra... Dock ska jag fara till korpen på en liten stund, men tiden går så grymt segt och pricken över i:et är att det är snöstorm ute, okej inte rikitigt men nästan! Aja, nu ska jag gå och göra nått med mitt liv, CIAO!


Turn up the lights in here baby, extra bright, I want y'all to see this

2011-03-11
Kanske borde ta och göra min nån lunch, har bara ätit en hårdmacka till frukost och det var inte mättande. Har även hunnit vara en sväng på ica, tänkte köpa en såndär sallad som mat plockar själv, men icket.
Igår varf jag med maria, vi gick ut och gick i 2 timmar och det kan jag säga var grymt skönt. Sen då hon for hem så for jag ut med min bror och ragga runt med bilen. Sen for vi till sjulnäs där pappa och marianne var, tog med mig en ostbågepåse och såg på film, somnade kring 2 och vaknade 9... inte bra.
Ikväll ska jag vara med min pöjk, få se vad vi hittar på.

fucking perfect

2011-03-10
Kvällen har spenderats hos finfina felice, vi gick till ica och köpte chokladpudding, eller jag gjorde det, hehhe. Sen gick vi hem till hemma och såg solsidan.
Nu ligger jag i sängen och funderar om jag ska sova eller inte, kanske sätter på en film eller så läser jag en bok(not). Får se vafd morgondagen innehåller, vet bara att jag ska fara och träna. Eller ja, springa är det jag ska göra!

all of the lights

2011-03-09
Gårdagen spenderades somsagt med min pojkvän och folk på phb, sen for vi hem till martin och spelade poker. Dock spelade inte jag, satt och kollade på, för jag fattade ingenting + var jag helt död efter badet.
Men då alla hade farit så tog vi fram chips och dip och la oss i soffan och såg film och mös!
Idag så har jag marre och gurra varit på thaigarden och käkade lunchbuffé, sen har vi inte gjort så mycket. For och handlade, sen for vi till jocke.

Det här är det senaste jag har köpt + en transparent skjorta från gina som det inte fanns bild på.





through heaven and hell

2011-03-08
Kom nyss tillbaka till martin, vi for och snabbtränade efter vi hade käkat. Efter träningen gick jag och köpte en bikini överdel, som ni ska få se på bild sen med det andra jag har köpt.
Ska snart käka och efter det så blire piteå havsbad med martin och co.
Har även 1 år idag med pöjken min!




2011-03-07

2011-03-07
Gårdagen spenderades med fina flickor, vi bakade kladdkake muffins och såg Black Swan. Det var lite små psyk och jag sov ensam hemma i ett stort hus, lite små läskigt var det, haha.
Nu ska jag göra go-frukost och se en film, sen kanske det blir en sväng å stan!

-

2011-03-06
feelllllaalaaanalananalana om want it so badly:'
hejsszzaaann :P, jag har köpt ett såntdär love-linne på weekday men jag vet inte om jag ska ha mitt än. så du kanske kan få köpa det av mig om du vill? :-D kramizz

Svar till fellan:
Ja, det vill jag jätte gärna göra =D du kan ju höra av dig då du bestämt hur du vill göra! kramm, ha så kult nere i söder ;D




closer to the edge

2011-03-06
ligger nere i pappas säng eftersom han och restan av befolkningen i huset är borta i fjälls och jag stannade hemma. Kännde inte för att följa med, en annan gång får det bli!
Igår for jag med martin och såg innebandy, sen for vi och köpte chips och dipp, sen hem till han och såg film. Sen då vi vaknade så såg vi klart filmen och sen gick vi upp till hans pappa och chillade och åt kebabtallrik från viking.
När jag kom hem så kom sofia till mig, vi gick till ica och köpte annanas, mango och chips. Till det så såg vi filmen Clash of Titans, den var ganska så bra.

Nu ska jag lägga mig och se tv och sova, Godnatt mina kära bloggläsare! =D







want it so badly

2011-03-03


klockan är halv 4, solen skiner och sommaren är snart här!





We were the victims of ourselves

2011-03-03

glömde bort min blogg igår, förlåt, hehe.
Kom nyss hem från skolan, var tvungen att gå, eller tvungen och tvungen. Jag trodde inte någon var hemma, så jag gick direkt utan att ringa, sen då jag kom hem så var Marianne hemma. Men det var faktiskt skönt att gå också, dock blåste det som fan!

Nu funderar jag om jag ska ta nått att äta, eller lägga mig och se klart filmen jag började se igår. Ikväll ska jag fara och käka i sjulnäs, senare ska jag vara med martin som kom hem igår!


Så jävla bra, längtar till peace and love!!!!



krjvbnäoelnv lflvrft

2011-03-01

Söt tjej där, fast ne! hade ingen annat att ta kort på än mig själv, heheh.
Solen sken idag då jag gick hem, hade varit skönt med en kång prommis. Men jag var tvungen att gå hem och
packa mina kläder och sen såg jag 90210 och efter middagen for jag till pappa, där jag är nu.
Nu ska jag lägga mig och se tv, på ca 1 timma börjar På smällen som jag ska se, CIAO

2011-03-01

2011-03-01

Lite lyxfrukost såhär på tisdagsmorgonen, ser oth nu och väntar på att jag ska börja, vakande också lite för tidigt.
Snart så kommer sofia förbi och gör mig sällskap!