sweet dreams!

2009-05-31
ligger i sängen med datorn och ska gå och duscha snart, sen ska jag sova. är grymt trött.
Då jag kom till mamma så satte jag mig direkt och pluggade no.... inte kul -.-
men men , se de positivt de är ju sommar lov snart!!!!!! ;D


I will

2009-05-31
har precis ätit lunch och ska gå och plugga snart. Men jag vill inte, för de är så härligt väder ute. Men man får väl sitta ute och plugga. Ska nog ta en madrass eller nått och ta med mig lite fika och lägga mig på gräsmattan, så kan jag plugga där.


varma mackor till lunch.

grymt fint väder ute!

blöööööööt

2009-05-31
kom precis hem från mimmi, va har vart och kört vattenskoter. hade bara shorts, linne och kofta. Det blåste som faan, sen stänkte de vatten och man kan säga att vi blev blöta, + var vattnet kallt, hahah. Så de var bara hem och byta kläder och sen ska vi ut en sväng med moppen.


I can see you

2009-05-31
kom precis hem, har varit på lite olika ställen. Började att jag, mimmi och hennes familj och några mer for och åt på sjöbodan. Sen mötte vi upp nåra i stan, sen gick vi till djupviken. Sen for vi till rosvik och sen for vi tillbaka till djupviken, där vi var ett tag. Sen for vi till svartudden där vi är nu, ska bara hämta några saker sen ska jag tillbaka till mimmi, för jag ska sova där ikv.


hannas ficka var mysig ;)

chilla hos mimmi :)

losing you

2009-05-30

har precis ätit, blev pappas hemgjorda thai mat, gode gått, men sarkt. Ska med mimmi till sjöbodan för hon ska äta, skulle egentligen vara med hanna och elin också, men dom skulle fara bort. Har ju också fixat mig för ett tag sen, men de komme rju såklart förstöras då vi ska åka vattenskoter... menmen, sånt får man leva med. Jag har också lusten att fara och köra moppppepeeppepe igen!




maten

så här såg man då ut idag, fast har bytt till jeans.

moppeppepe

2009-05-30
kom just in och har varit och kört moppe för första gången, men de gick bra! ska ut igen en sväng medans jag väntar på mimmi som kör vattenskoter. Ikv vet jag inte vad som händer, ska iaf vara med mimmi, elin och hanna, får se vad vi hittar på.

men nu ska jag ut, de är så jävla varmt inne. PUSS!

moppen

j*vla internet

2009-05-28
internet funkar inte på min dator, där alla bilder är osv. inte kul! men ska fixa de, har varit en slappvecka i veckan, har inte orkat fixat mig eller nå faktiskt, men får se om jag orkar göra de imorrn. de är ju trots allt fredag och man brukar gå på stan efter de, hehe. Får nog ta och se en film innan jag går och lägger mig, för jag har inget annat för mig, eller så får de bli en tifig kväll, får de.

mitt humör har inte heller varit på topp, hoppas de blir bättre imorrn, puss!

sweeeeet

2009-05-28
kom just hem, fick skjuts av felice hem på moppen. Hade bara 2 lektioner idag, + lunch fast jag åt inte, hehehehhe. sen hade vi gympa, 2 varv runt spåret.... sen no, då fick vi veta lite saker innan provet på tisdag.
Senare ska jag plugga som faan, ska ju skriva uppsatsen imorrn, sen no-provet på tisdag.

har inga bilder på datorn ;/

japps

2009-05-27
sitter ute på balkongen och myser, ska lägga mig snart i think. har sjukt ont i halsen och hostar nästa hela tiden, DE är inte mysigt.

ikväll var vi på kill-kväll, hittade ingting att köpa. Men vi gick en stund sen mötte vi upp en massa folk och gick omkring och hade de trevligt, men mindre trevligt blev de i slutet. Men de ska vi inte ta upp, lite privata saker.

men nu ids jag inte skriva nå mer, vi hörs! puss :)

hos mamma

2009-05-27
kom precis till mamma, blev en tvär packning eftersom brosan sa de och skjutsen skulle komma ca. 5 min efter, så jag kuta ner och packa. Eftersom pappa är borta till imorrn, så ska vi sova här.
har inga bilder på den här datan ;(

home

2009-05-27
kom hen för typ en halvtimma sen, slutade halvdag. Men de visste jag it om så då jag fråga när vi sluta sa alla att vi sluta efter lunch, fatta gla jag ber. + att vi börjar kl 12 imorrn!! skönt som fan!

Sen ska jag plugga so, inte kul! sen ska jag med mimmi och elin på ''kill-kväll'' som är ikv på stan, sen ska vi ut och gå våran runda, haha.

men nu ska jag börja plugga, hadt! puss! :)

hihih

2009-05-26
kunde inte motstå ett inlägg till, hehehe! Har sett house osv och nu ska jag sova så jag orkar upp imorrn.
Vi hörs imorrn, puss godnatt ! :)



fråga mig inte, men de är mimmi som är poeten! ;)

konfamöte avklarat

2009-05-26
nu har jag varit på konfamöte, dom berätta om göteborg-lägret och vi fick testa kåpor. Sen fick vi fara hem, men jag ska plugga lite mer, sen ska jag se house. Sen blire att sova, direkt efter house, för jag ska inte försova mig imorrn, de har jag bestämmt! haha

det här är nog sista inlägget för ikv, så vi hörs imorgon. Puss!



wow

2009-05-26
har precis pluggat so, ska ju skriva en uppsats om franska revolutionen. Ska ha 10 stödord och sen ska vi skriva en hel lektion, alltså 1 timma.
Snart så ska jag på konfamöte(..), Elin kommer och hämtar mig på 10 min. så jag måste skynda mig.

Dagen har varit som vanligt, seeeeg! ;)

skönt!

2009-05-25
kom just genom dörren, jag och mimmi har gått våran runda för ikv. De blev som igår, först strandvägen, sen till mamma en snabbis, sen gick mimmi och köpte flingor på ica, sen gick vi genom klubbgärdet och sist genom strömnäs. Ändå rätt chill, men imorrn ska vi också ut och gå, haha.

nej men nu ska jag gå och göra annat, vi hörs!
 

-

2009-05-25
ligger i soffan med datorn i knät och väntar på att mimmi ska ringa, vi ska ut och gå en promenad, haha. Men vi ska börja springa snart också.

Idag så har de varit vanlig skola, slutade 10 i 3. Sen åkte jag bussen hem, då jag kom hem gjorde jag inte så värst mkt, chillade osv. Skulle egentligen plugga, men smart som man är glömmer man ju böckerna i skåpet på skolan...


innan vi åkte vattenskoter i torsdags.

åsså

2009-05-24

stör mig på att mimmi har börjat få mig att säga åsså ist för också. Menmen, som man säger; man blir som dom man är med, hahaha x)

Jag har iaf kommit hem från en cykeltur med mimmi, vi gick till mamma för att hämta min cykel. Då åt jag även lite, sen for vi ut och cykla, genom klubbgärdet och sen gemon srömnäs. Kanske inte så långt, men imorrn ska vi gå den sträckan, sen ska vi börja springa.

men nu ska jag gå och ducha, sen se film. pussssssssss


dålig uppdatering(IGEN)

2009-05-24
Fan vad jag har blivit dålig på att uppdatera, men de blir så på helgerna. Man sitter lixom aldrig vid datorn, haha! men kan berätta vad jag gjort dom senaste 2 dagarna.

torsdag for vi till nrf, vi satt i fjörn och grillade osv. jag och mimmi fick även grönska hela byxorna + att byxorna var ljusa. haha vi kom hem efter 12, då gick jag och mimmi in t husvagnen och pratade och sen somnade vi vid halv 3? haha

Freadag så for jag mimmi hans och måns med mopparna och köpte glass i stan, sen for jag och mimmi hem till mig och fixade oss, sen for vi till nrf och var med nåra hos macke. Sen gick vi omkring, tillsist for vi hem vid 12. Då vi kom hem så fick vi sällskap igen, vi satt ute och inne och snacka osv. Sen vid halv 4 kom en pratglad kille. haha men just före 5 for dom iväg och jag och mimmi fick sova.

Lördag så vaknade vi just före 10 för vi skulle ta bussen till luleå 10 i 12. Men de blev helt cp, så vi for aldrig till lule. Men mamma skulle till skellefte, så då följde jag och mimmi. men vi hittade inget. Då vi kom hem så fixade vi oss, sen åkte jag, mimmi och matilda och hämta macke, sen drog åkte vi med pappa till nrf för han skulle till rosvik. Men vi hann vara i nrf i typ 5 min(?) sen ringde vi pappa så fick han komma och hämta oss och skjutsa oss till rosvik. Sen släppte pappa av oss i rosvik, då gick vi till en grillplats där de var folk. VI åkte hem vid halv 11, då vi kom hem satt vi i husvagen och pratade och så.

Idag så har vi inte gjort så mkt, jag och mimmi ska försöka ta oss ut och cykla en sväng.






fin samling, eller vad tycker ni ? ;)

haha ;)


i skellefteå, såg grerts och robbans promenad genom srevige.

såhär kan de se ut då man väntar på skjuts hem från skeå.

torsdag, 10.50

2009-05-21

vaknade för ca 40 min sen, har inte hunnit göra så mkt. Fikat osv, men ska snart ner till stan en snabbis och kika på examens kläder. Senare ikv ska mimmi sova, sen får vi se hur de blir med resten.


burrrr

2009-05-21

kom precis hem till lägenheten, har varit ute och åkt moppe osv m. mimmi, elin, jim och linus.
Filmen var ganska så bra ändå, lite seg i början, men den blev bättre. Efter bion gick vi till mamma för att vänta på att elin skulle komma, sen drog vi till Linus ett tag, sen får vi till svartudden och så film.

men nu ska jag då och sova, är gryyymt trött ;) pussgodnatt och sov gottt!


halv-dag

2009-05-20
idag så slutade vi 11.15, eftersom de var halvdag. På hk,n gjorde vi paj, de var mums men jag blev mätt efter 2 bitar, hihi! Efter skolan for jag hem till mamma och ''fixade'' mig, sen gick jag och mötte upp elin, didde, hanna, sofie, sofia och lotta. Jag köpte mig ett linne från cubus, fin sommar linne, haha! sen skulle jag egentligen ut och åka vattenskoter med mimmi, med de blev inte.
Senare ikv, eller ja 18.15 ska jag, mimmi och elin på bio och se på änglar och demoner.

men nu ska jag äta, puss!


lite bilder

vi var lite busiga i hotellets lekrum!







det börjas tidigt! hahah

hk;n

hej dålig kvalla. linnet jag köpte

vattenskoter

2009-05-19
Kom just hem från en liten färd med vattenskotern, vi kom oss iväg just efter halv och for och mötte upp några vid sjöbodan, där vi satt och snackade ett litet tag. Sen då dom drog så for vi till munksund och prata lite grann med mimmis kusin viktor. Sen åkte vi för att tanka och därifrån så gick jag hem till mamma.

Men nu ska jag äta och se house som börjar på 45 min, pusss!

FÖRLÅT

2009-05-19

Fan vilken seg uppdatering jag har haft! men kan betätta lite kort om vad haf har gjort i helgen och igår.

i fredags var jag ju hos frida på prinsesskalas, vi såg tv och hade kul. Hände också lite saker med de fixade sig. Sen for jag och fellan hem till henne och jag sov över där.

På lördag så for vi till luleå, men vi försov oss, vaknade 20 i 9 och vi skulle fara kl 9. Så vi for med mamma senare ist med vi blev förjävligt stressade. Men då vi kom dit så gick vi omkring, sen träffade vi nåra lulegrabbas som vi gick omkring med tills vi skulle fara till hotellet. Jag fick med mig ett hårspray, hittade inge mer. Då vi kom till hotellet så satt vi och såg melofifestivalen coh var ute och chillade på en super mysig brygga vi hittade.

På söndagen så for vi hem och då chillade vi på svartudds bryggan, grymt mysigt! haha, sen så gjorde jag inte så mkt.

I går så var de då skola, helt vanlig skola, då jag kom hem så pluggade jag lite matte.

Idag så var de också vanlig skoldag, på gympan så körde vi brännboll, vårat lag vann! sen var de också matteprov och de gick sådär.




älskar er flickor! :)

fellis och jag på fridas prinsesskalas :)

hihi, diggade bilden :)

ny design

2009-05-14
har just gjort en ny design, blev lite less på den förra. haha

orkar inte skriva nå långt inlägg, dagen har varit som alla torsdagar.
imorrn är de då fredag, shit så skönt!! haha

¨

2009-05-13

Har sett klart en film nyss, '' save the last dance'', och ska gå och sova snart. Imorrn är de då prov, hoppas då de går bra ! haha

Till helgen blire då att fara till lule med fellan och bo på hotell, som jag har skrivit tidigare, och på dan ska vi då in till stan och shoppa, vet redan lite saker jag ska köpa. På fredag ska vik också in till stan, fast i pite då, och köpa en present till en liten söt flicka! haha

nej men nu ska jag gå och lägga mig och sova, puss på er alla och godnatt! ;D;D




nämen titta, sol i piteå! ;D

tisdag, 18:52

2009-05-13
Sitter och gör matte, har lite saker kvar att göra där innan provet.

Skolan idag har varit som vanligt, vi gjorde först palt på hk;n sen på extra hk;n gjorde vi pizza, så man blev gooooode så mätt! haha
Sen då jag kom hem blev de lite dator sittande och plugga matte och engelska, skit kul! haha



asså, vafan?

2009-05-12
haha, har märkt en sak att nästan varje gång jag gå in på datorn så sitter jag typ alltid ca en halv timma och glömmer helt bort att logga in på msn, haha kul för er att veta, menmen, fick bara lusten att skriva de.

Idag så har de varit skönt ute, på rasterna låg den en massa folk ut spridda över skolans '' gräsmatta'' och mådde gott. Hade också spanska prov idag, de gick faktiskt bra ! Så nu är de bara eng prov i veckan som är kvar, riktigt skönt, men då har vik ju matte prov nästa vecka. kulkul! Sen gick jag med Elin på stan och kikade på kläder, hittade lite saker som jag kanske ska köpa i luleå i helgen. Men annara blev de bara subland, riktigt jäkla gott! MUMS!

men nu ska jag gå och plugga ett tag, sen ska jag se house som är kl 9.


sol i piteå!

byggde pappers torn på bilden i måndags

hihi ;)

mmm ;)

grymt jäkla gott! ;D

,

2009-05-11
nu så ska jag sova så jag orkar upp imorrn, godnatt alla!  puss och kram ;D

just live your life

2009-05-11
Sitter i soffan och pluggar samtidigt som jag ser tv och lyssnar på musik, bra kombination sofia!
Aja, har iaf prov imorrn men kan typ allt sen tidigare, hihi. Menmen, måste ändå sätta mig med boken ett tag.
Imorrn är de då tisdag som dom flesta vet, får se vad som händer då.

Idag så vare skola, sen for jag och mamma på stan och jag köpte en svart kofta och ett par gröna solglasögon ! haha bild kommer senare nån gång.

I helgen så ska jag felice, mamma, jonte och jackie fara och bo på hotell i luleå. På dan så ska jag och felice dit och gå på stan och chilla, blir nice! :)

men nu ska jag ta upp boken och plugga liiiiiite mer, pussssssssssss!

^^

2009-05-10
nu ska jag sova, sov gott alla! ;D

ye right!

2009-05-10
sitter framför tv;n och ska äta varam mackor snart. Har hunnit följt pappa och jackie en snabbis på stan. Sen for vi hem då hon börja skrika och då gick jag och plugga en stund och nu sitter jag här. Men nu så ska jag gå och äta, puss&kram!

''

2009-05-10
Vaknade för en stund sen av att pappa, sebbe och jonte hade för högt i tv:n. Måste också gå och plugga snart, har 2 prov i veckan. 1 på tisdag och jag har inte börjat plugga än, hihi sen 1 på torsdag.
 men du ids jag it skriva nå mer, puss och kram!

HOME!

2009-05-10
nu är jag hemma och är trött som fan! kan lägga mig på golvet och somna om jag har lust, men jag ska lägga mig i min varma sköna säng och soooova. Fan så skönt säger jag bara!

Ikv så får vi ju på bio, sen kom mimmi och vi åkte med mackans farsa till norrfjärden. Där ''såg'' vi pistvakt, vi orkade inte se så mkt så vi gick och snackade. Sen gick vi ut och frös och lyssna på musik och höll på, sen sprang vi mest runt i huset och snacka och så. Tog tyvärr inga bilder, fyskäms! haha

EMD

2009-05-09
ska snart på bio med felice och marcus. Sen så ska allihop en sväng till norrfjärden.
Idag så har jag vart och sett EMD i stan med lucia, fick både autograf och komplimanger av pojkarna ;D haha
   Men nu måste jag rusa, hadt!



hihi :)

vars är solen?

2009-05-09

vakna för ungefär en timma sen, kunde fan inte sova längre. Var ju vaken till 3 igår och såg film och åt lite chips och godis, som jag egentligen skulle ha till filmen. Förlåt tjejjor, vi ska gott göra er! :)

Men jag och mimmi for iaf till norrfjärden ett tag. Satt mest vid elden och snackade och så. Just före 12 hade nästan alla dragit, så de var bara jag, mimmi och nåra till kvar. Så sen gick vi ut och gick lite för att vänta på att Therese, sen kom vi hem och då gick jag in i biorummet med ett täcke och såg film.

Får se sen hur dagen kommer att se ut, kanske in till stan ett tag.



nu ska jag lägga ut lite bilder.

hortlax-discot

hahahahaha! fellan! ;D

i rosvik, de var grymt varmt!

jag, fellan och mackan!

crusingen

HG och måns :)

hihi ;)

hanna ;)

jonas på spanskan ;) haha

japp, där sov då jag iaf ;)

köpte den igår, från vero moda m. rolling stones tryck!

köpte dom igår också, men vill it börja använda dom än, får vänta till sommaren ;)

lovar att blir bättre på att ladda upp bilder!

town

2009-05-07

ska gå och se tv snart, får se vad de blir eftersom vi inte har så många kanaler.
Har även vart på stan ik en halvtimma och hittade 4 par trosor, 1 bh, en mascara, en eyeliner och en kam. Så nu klarar jag mig ett tag. Håller mig nog som jag skrev i förra inlägget om vad jag ska göra ikv. De blir nog att ta en skönt bad och lite ''ta-hand-om-mig-själv'' kväll med ansikts mask osv. Sen ta lite fika och se på en film, myysigt.




yess

2009-05-07

har inte kunnat uppdatera pga vi inte hade nå internet, men nu har vi de!

Skolan idag har varit som vanligt, torsdagar går alltid fort. Ändå skönt, för imorrn är de fredag! får se vad som händer då, nått kul hoppas jag iaf, haha. Senare idag ska jag nog plugga, finns inte så mkt mer att göra. Ska väl ta ett skönt bad och se på film ikv.

men nu ska jag göra nå vettigt, puss&kram!

+att jag har fått tillbaka mitt gamla nummer igen! så de är bara att langa sms :)




fin bild, hihi men hanna är snygg som alltid, + så fyller hon 15 idag! grattis gullunge!!!!!! :D <3

faaaaaaaaaan!

2009-05-05
sitter i sängen och har ont i ryggen! Måste också plugga, har hk prov imorrn och jag har inte börjat än. Men mamma måste komma hem med min väska först.

idag har dagen vari normal förutom en sak!

I går så böt jag SIM-kort eftersom jag har bytt abonemang till telia vänner. Så då sa dom att jag skulle få mitt vanliga nummer, vilket jag fick också. Så igår höll jag på att smsa osv, imorse också, MEN! helt plötsligt skulle jag ringa till mamma, men hon svarade inte. Sen ringe hon upp och jag svarade som vanligt

Jag- Hallå?
Mamma- Hej, vilken telefon ringer du från?
Jag- Min ?
Mamma- Nej men de är ett annat nummer
Jag - nej men de är mitt vanliga nummer, jag ringer ju från min mobil
Mamma- Nej, de är ett annat nummer, vänta, numret är 070-23*****
Jag - men, VAFAN!


så då hade tydligen mitt nummer bytts ut till ett annat, bara sådär utan att jag visste om de! fan va sur jag blev, men vi ska gå till the phone house och försöka fixa de.
Men nu ska jag äta, hadt!!

2009-05-04

2009-05-04
dålig uppdaterning, jag vet! men har inte haft tid med datorn, har varit borta så mkt på sista tiden.

Men igår så kom iaf mimmi, vi for ut och cyklade till max, där elin, hans och måns var. Sen for vi till måns och hoppade och chillade på studsmattan. Efter de åkte vi moppe till pirat kiosken och köpte en efterlängtad mjukglass, fyfan så god de var! haha Sen for jag, mimmi, sebbe och pappa till lars i rosvik och åt smörgåstårta. Sen stannade vi i rosvik ett tag.

Idag så har de då varit skola, vi gick till efter lunch och sen åkte jag på hans moppe till strömbacka där alla 8er skulle titta på olika program, osv. Efter de for vi hem till mig och sen kom nåra till och vi gick ut till stan eftersom de fanns inget att göra i lägenheten.

men nu ska jag ta och sova, godnatt och sov gott! :)

hihi

2009-05-03
Förlåt för en dålig uppdatering, men har inte haft tillgång till dator. Men kan berätta hur helgen har sett ut.

Torsdag(valborg)

Jag, Felice, Pappa och jonte for till rosvik. Vi hade blivit bjudna på middag och ett par som pappa känner. Efter vi hade ätit och då ringde några och då kom dom med sina epor och moppar och vi drog till norrfjärden och grilla. Sen for vi ut och åkte epa osv. Sen efter 12 for vi till rosvik och såg film, efter ett tag for jag och felice hem till lars, där pappa var och sov.

Fredag

Då vi vaknade blev vi bjudna på krämbulle tårta, sen låg vi på altanen och stekte för de var ju typ 20 grader ute. Sen gick jag och felice ut och villade omkring för att hitta till Emma, där jonte hade sovit över hos sin kompis Melker, för vi skulle låna en plattång. Då stannade vi och pratade ett tag, sen gick vi tillbaka och duschade och gjorde oss iårdning. Sen åt vi middag och satte oss och chillade ett tag till på altanen. Sen ringde några och då kom dom och hämtade oss i sin epa och vi for till norrfjärden och tog de lungt. Senare mot kvällen kom några mer och vi for och grillade, sen kom en gubbe och började prata och sina döttrar och sen gick ''tomten'' förbi, har var gode läskig för han gick in i sitt hus som typ inte hade nå fönster med sina hundar. Sen åkte jag och felice hem till lars och pappa och sov.

Lördag

Då vaknade vi och gick ut på alanen och fika frukost, sen vi 1 tiden fick vi smörgåstårta för Lars fyllde år. Efter de for vi hem till pite och hämade felices saker och for till mamma och åt och gjorde oss iårdning. Sen gick vi ner med några och såg crusingen, sen for vi till felice och chillade, sen for vi till svartudden och sist tillbaka till mig, men dom andra for för jag var tvungen att gå och sova, men då kom som vanligt hundarna och tog över sängen. Men dom fick gå och lägga sin nån annanstans.

Söndag

Idag så har jag legat och dragit mig i sängen och inte velat göra nånting, men sen gick jag upp och såg tv. Snart så kommer mimmi, får se vad vi gör.

men nu ska jonte ha datorn, bilder får ni under dagen för jag måste fara till pappa och hämta USB sladden.

Hadt bra ! kram!