i baiona

2009-06-29

Nu är vi i baiona efter att ha varit i a coruna i ca 5 dagar, och igår åkte vi båt i en hel dag för att komma hit. Och de kan jag säga var inte kul! De var jävligt stora dyningar(?) så båtan låg och guppa hela tiden och alla ombord blev sjösjuka, inte mysigt..
men nu är vi äntligen framme på land, så man kan gå utan att ramla omkull.

I a coruna var de inte så bra väder så vi gick på stan mesta av delen. Och jag fick med mig 2 par linnen, ett blå/marin randigt, ett vitt med tryck på munnar, en t-shirt med rollingstones tryck på. 2 par skor, ett par vanliga gladiator och ett par högklackade, och ett par jeans, och armband och örhängen. Sen har vi badat och solat litegrann.

Nu ska vi vara i baiona i några dagar sen fortsätter vi neråt, vet inte riktigt vars vi ska då.

men nu ska vi gå och duscha och sen gå ner på stan. Puss och kram på er alla där hemma! saknar er!



File:Vista do porto de Baiona desde Monterreal.JPG
baiona

MEDELHAVET

2009-06-22

har vaknat nu och ska gå in i duschen, sen ska vi fixa oss. Jag måste också titta igenom väskan en gång till så jag inte har glömt nå, för de vore ju inte så bra. Fast man kan ju faktiskt köpa saker där också.
Vi kommer nog komma hem just före PDOL, eller lite tidigare. För att veta mer hur vi ska resa osv, kan ni se de i förra inlägget.

För nu ska jag gå och duscha och göra de sista innan mamma kommer och hämtar oss. Pussssss på er alla! ;D vi syns :)




båten vi kommer segla i! :)

måndag, 02.32

2009-06-22

Har precis tagit bort sminket och ska hjälpa mimmi att packa de hon har kvar. Sen ska vi sova!! är grymt trött och vi ska upp gode tidigt imorrn.

ikväll har vi varit hos linus med en massa folk. Vi åkte moppe till statoil, sen hände de en incident som vi inte behöver ta upp, hahahhahahha. sen for vi tillbaka till djupviken och såg harry potter. Sen gick jag och mimmi hem till svartudden, vi pratade osv, ganska skönt faktiskt! Då vi kom hem till mig så packade vi och jag ska hejdå till mina bröder.

imorgon vi åker till lule kl 12 och tar planet 14.20 till sthlm, flygresan tar typ 1.20 min. Sen då vi kommer till sthlm ska vi vara där till kl 8 på tisdag morgon, då går planet till la coruna i spanien. Efter typ 3 dagar kommer mimmis föräldrar och hämtar oss där med båten. Sen fortsätter vi neråt mot medelhavet. Min pappa följer förståss med i en vecka.
Så man kan nå mig på mobilen fram till tisdag kl 8 på morgonen, sen har vi nog internet på båten. Vi kommer bli borta i lite mindre än en månad.

men nu ska vi packa lite sen sova, kanske skriver ett inlägg imorrn på morgonen. Men kan inte lova, haha. Så vi hörs allihopa! Puss och kram på er!!!!!! ;D;D;D



hittade denna bild på mimmis dator, Frida jag och mimmi på examen! :)


myggjävlar!

2009-06-21

hur trög får man vara på en skala 1-10. De är ganska kallt ute och de kryllar av mygg och här kommer jag och sitter ute, med mimmi dator och kikar på då hon klipper gräsen, i ballerinaskor och ett linne!(och jeans förståss) SMART SOFIA! inte har du fått nåra mygg bett, nejnej..absolut inte...



här får ni en närmare titt på myggj*vlarna!

städar

2009-06-21

just nu städar vi hos mimmi, för att senare dra till iväg och vara med några. Finns inte så mkt mer attg skriva, men imorrn drar vi då! De var 2 år sen jag var utomlans och senaste gången var i Turkiet. Då vet ni!

Men nu ska vi fortsätta, pusssssssssssssss!


medelhavet imorrn!

2009-06-21
Jag och mimmi drog till Linus igår, där var de lite folk. Vi såg film, åt panpizza osv, sen efter ett tag fick vi ett ryck och hoppade på cyklarna till bigboy. Där var de massa folk, vi satt där och snackade osv. Senare for vi hem till Erik och chillade, vi gick ner till bryggan osv. Då vi åkte hem kring 4, ångrade vi oss och for till statoil och köpte hamburgare, sen for vi hem och somnade på en gång.  kvällen var iaf mktmkt kul!


tog ingen bild igårn, så ännu en gång har jag snott från mimmis blogg;)



Idag så vakande vi kring 1, första gången jag vakanr så sent. Så jag och mimmi drog på oss bikinin, för de var så bra väder. Sen gick vi in och åt, eller jag åt och mimmi satt vid datan. Sen for jag hem och packade väskan och for till mamma och åt, där jag är nu. Snart ska jag fara till mimmi och ''fixa'' mig, sen ska vi fara någerts. Men ska inte vara ute så länge för vi far ju imorrn. Fan så kul de ska bli!!

skriver ett inlägg senare ikv, pusssss!

midsommar

2009-06-20

glömde skriva igår, men de var iaf midsommar som alla vet. Jag och mimmi ''fixade'' oss och drog iväg till svinöra med vattenskotern. Sen for vi ut till havsbadet, de var gode kallt i lufter och våra fötter var typ förfrysta så vi stoppade ner dom i vattnet oh värmde oss lite, för de var varmare i vattnet! Då vi kom till mimmi igen så gjorde vi varmchoklad och värmde oss. Sen såg vi O.C, vid halv 2 så for jag hem och sov.

Idag så vaknade jag av att mimmi ringde kl 10 och ville ha mig ner till bryggan oh hjäpla henne att putta i vattenskotern i vattnet, så så snäll som jag är klev jag ut sängen och vinglade iväg på cykeln ner till bryggan. Sen for jag hem till mamma.



jag fota mimmi då hon körde;)

de var grymt fint ute!
bilderna snodda från mimmis blogg, ehehehehehe

you were always there when i look back

2009-06-19
Håller på att fixa oss, ska snart dra till svinöra. Sen får vi se vad vi hittar på. Idag har vi inte gjort så mkt, pckat lkite inför måndag, sen har  vi chillat och sett O.C.


mmmmmmmmmm

2009-06-19

Vaknade just och måste dra till pappa för att packa inför resan, fråga mig inte varför vi MÅSTE packa just idag. Är trött som fan! men nu ska jag sluta klaga och dra på mig kläderna och börja cykla.




la coruna, i spanien. Dit vi flyger ner, men ska bara vara där i nån dag,
tills dom kommer och hämtar upp oss.

not at all

2009-06-19
har precis sett klart båda filmeran, bottums up var lite udda. I-see-you.com vad lite rolig faktiskt, men ändå lite konstig också, haha. Mellan filmerna gick vi ut och fotade lite, men de gick inte så bra för minneskortet blev fullt, haha.

Får se vad som händer imorrn, men nu ska vi göra oss iårdning för att sova. puss&kram;)



så här kan de se ut efter att man har ätit från subland;)


don't let me go

2009-06-18
Ska snart ut och åka vattenskoter m. mimmi. Sen ska vi se på filmerna vi hyrde, bottoms up och I see you.com.
Idag har vi inte gjort så mkt, vars på stan hela dan typ.

men vi ska fara och åka vattenskoter nu, så PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!




this moment

2009-06-17

pappa ville att vi ska börja packa inför resan, men jag har typ inga sommmarkläder. Har hittat 2 par shorts men letar mina svarta och dom är spårlöst försvunna... intekulINTEKUL.. men de är bara att fortsätta leta. Ska in och köpa bikinin imorrn tror jag, la undar en idag. Måste också hämta ut passet, hann inte idag för polisstationen hade stängt.. men de får bli imorgon.

men nu ska vi gå till mamma, hadt! PUSSSSSSS


apoligize

2009-06-17
sitter hos mimmi och dunkar musik, ska fara till mamma snart för vi ska sova där ikv. Idag har vi inte gjort så mkt, for till stan kring 3. Sen for vi och åt hos mamma, sen for vi och handlade, sen hem till mimmi.

men nu ska vi göra nå, puss på er!

..

2009-06-17
MIN BLOGG ÄR RÖNNE!

never say never

2009-06-17
Sitter hos mimmi och lyssnar på musik medans hon snackar i tele. Ska sova här inatt, men hem tidigt för hon ska och rida. Idag så har jag inte gjort så mkt, varit hemma, sen for jag till pappa dit mimmi också kom.
Vi tittade på flygresor, vi ska nog av i portugal och bo på hotell tills mimmis föräldrar kommer och hämtar oss i Coruna(stavning).

Men nu ska jag gå och vara social med henne, puss på er!


haha, sweeeeeet! + att ´man ser mig i hörnet


prinsesskalas hos frida

övernattning i husvagnen

....

2009-06-16
FAN, jag råkade stänga av mobilen och jag kan inte min PIN kod, lyckat! Försöker hitta pappret där den står, men de hittar jag inte heller.. Måste vänta tills mamma kommer hem, men jag vet inte när hon kommer hem för vi har ingen mer telefon att ringa med, för jonte har sin hemma hos pappa. Aja, de är väl bara att vänta...

TISDAG

2009-06-16
vaknade för en halvtimma sen och ska gå och duscha och fixa mig snart. Sen ska jag åka till pappa, för vi ska fixa dedär med biljetterna. Sen får jag se vad jag hittar på, de är ju fan sommarlov! haha

Kanske drar ner till stan och letar bikini, måste ju ha en dit ner.


sovasovasovasova

2009-06-16
nu är jag jääävligt trött och ska nog lägga mig och sova. Imorrn blir de att boka biljetterna, ska ju till medelhavet nästa vecka.

nej men nu håller jag på att dö av trötthet, godnatt och sov gott!

myyyyyyyyyys

2009-06-15
har varit ute och åkt moppe med fellan hela dagen typ. Men fick jävligt ont i rumpan efter ett tag, först for vi till bergsviken till hennes pappa, sen for vi och satte oss utanför bio3an och chillade, sen for vi till ica och snackade med nåra. Sen for vi hem och nu ligger jag och är förjävligt trött. Kommer typ somna då vi ser film, langa nå sms så jag håller mig vaken. PUSSSSSSSS


tandis

2009-06-15
nu ska jag till tandläkaren, ska vara där på 10 min. Trodde egentligen de var kl 12, men nu måste jag skynda mig som fan! HEJDÅ!!

ÅH

2009-06-14

har suttit still för länge, så nu har jag ont i ryggen på ett konstigt sätt. menmen.... Ska dra ut med moppen med fellis, vi ska och hyra film och sen se vars vi drar.




JAG TAR LIVET AV MIG!

2009-06-14
jag har fått över 25 myggbett på benen och jag är fullt seriös, jag håller på att klia sönder mig! ÅH! Varför finns myggor, dom gör ingen nytta. Dom sitter bara och suger blod och sen får vi dom där jävla betten som kliar utta helvette!

........

what goes around comes around

2009-06-13
Kom precis hem från ICA, har handlat pizzia, chips och dip, kamm och hårspray. Hyrde också en film till mig och mimmi, de blev bröllops duellen.


jag orkar inte med rubrikerna

2009-06-13
alltid så jävla jobbigt att komma på olika rubriker varje gång.. aja, väntar på att vi ska ner på ica och handla, är riktigt hungrig. Efter jag har ätit ska jag till mimmi och se film. Somsagt ska vi ta de lungt ikv, film mys.


har inga bilder på datorn...

yeah!

2009-06-13
Sitter och lyssnar på musik och ska snart dra till mamma. Ikv ska jag vara med mimmi, vi ska ta de lungt och hyra en massa filmer.

nej men nu ropar pappa, måste iväg. PUSS PÅ ER!



EXAMEN

2009-06-13
Nu är de sommarlov, fan så skönt! 10 veckors frihet!

Igår vakande jag och mimmi vid 6 tiden, men jag låg i sängen till 20 i 7 medsans hon gick upp. Vi fixade oss och åkte med Elin till skolan, när vi kom dit så samlades vi för att gå in och lyssna på rektorerna som pratade och sen på alla som sjöng, vissa var riktigt bra! Sen fick vi våra betyg och sen fick vi SOMMARLOV!

Sen for jag och mimmi in till stan, för att äta examens lunch, vi åt på nodo. Sen gick vi omkring och kikade i stan. Jag hittade ett linne som mamma har köpt åt mig.

Då vi kom hem for vi ut till pitholm i skogen och var med folk och hade kul.
Vi for hem vid 12, då åkte jag och mimmi runt i stan med simon i hans bil, då gick vi in på 7eleven och köpte bullar och dricka. Då vi kom hem så la vi oss i sängen och jag blev grymtt trött och somnade typ kvart i 3.


alexandras bild

seeeeeeegt

2009-06-11

förlåt för dålig uppdarering, men har inte orkat., menmen.

I tisdags var vi på gläntar med alla 8or, där gjorde vi en massa olika saker, alltså yp ''lekar''. Vi var olika grupper och jag var enda tjejen i min grupp, haha. På kvällen for vi och såg på balen, många fina par var de där.

I går var vi på havsbadet med klassen. Jag och mimmi åkter vattenskoter dit, då vi kom dit så fota vi och gjorde lite av allt. Åt hamburgare, åt godis, låg i sanden och snackade och brottades och lekte ''lekar''. Vilken inte var så kul så vi slutade leka, hahah.

Sen for vi hem, då duschade jag osv. Sen for vi och mötte upp klassen på arbaillo(stavning) och åt. Jag åt en kebabrulle och blev jääääävligt mätt, men de var jäääävligt gott. Sen gick jag och nåra på stan och testade olika saker och jag och hanna lejdade oss i provhytten och vi skattade så vi fick ont i magen, hahah.

Idag så forsov oss jag och mimmi. Vi började halv nio och vi vaknade kvart i nio! De var elin som ringde och väckte oss, tack elin! annars hade vi nog missat skolan.
samtalen löd såhär;

(jag) - hallå
(elin) - hej, vars är ni?
(jag) - ligger i sängen
(elin) - jaha, men vi har börjat
jag tittade på klockan och märkte vad den var.
(jag) - FAN! vi kommer!

(klick)

sen petade jag i mimmi och hon vaknade hastigt.

(jag) - VI HAR BÖRJAT FÖR EN KVART SEN!
(mimmi) - VA?! HELVETTE! FAN!

så var våran morgon, fast som tur var kunde simon skjutsa oss.

Efter skolan for jag in till stan och mötte upp lotta och elin och nu är jag hemma.



lite bilder

balen

phb

sofia och hans

elin och frida

elin och frida




jag

söta jävlen!

hhaha, snyggisar!

patrulldag idag

2009-06-09
Ska snart åka iväg till gläntan, ska vara där med alla 8or. Vi ska typ göra massa olika saker, lekar osv.
Igår var vi med nåra och såg tv och dunka musik, sen sov mimmi över hos mig, fast de ska hon göra hela veckan. För hennes föräldrar är ju i medelhavet, eller dom förtfarande i sverige, men snart.

på fredag är de examen och jag längtar som f*n! Så jäkla skönt med sommar lov!

just let it go

2009-06-07
kom hem för typ 20 min sen, har sovit hos alle hela helgen. I fredags for jag och lotta till måns och träffa, senare for jag till alexandra, vi for ut och cyklade och chillade.

Lördag så vakande vi kring halv 12, sen satt vi och chillade. Sen började vi städa hennes rum, då vi hade städat klart mer än halva rummet for vi till deras stuga på havsbadet (pitsund) , sen for vi hem och fixade oss och drog till crusingen och träffade folk. Sen efter de for vi till alle och jag sov över där igen.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, ta de lungt. Fast än vi är lediga imorrn, eller de är operation dagsverket.


tog inga bilder, men de här var från förra crusingen.

hahahah

2009-06-04
sitter och tittar på björn gustafsson på youtube, hahah. Senare ska jag nog bänka mig framför soffan och se tv. Ska nog vara uppe lite längre eftersom jag börjar kl 12 imorrn, fan så skönt! Men de negativa är att jag måste cykla, fast de är inte så farligt, för så himla långt från stan till skolan är de ju inte.

Men nu ska jag ta på mig myskläderna och ta lite fika, kanske glass, och sätta mig och se tv, pussss!



somsagt...

2009-06-04
....jag kan inte lägga in bilder på den här datorn för de är inte min och jag har min USB-kabel hos pappa, lyckat sofia, lyckat...Menmen, de får ni leva med tills imorrn då jag far till pappasen.

Jag
fick två linnen av mamma som hon har köpt på hm, riktigt fina! Idag har jag inte gjort så mkt, for till vårdcentlaren och de gick bra, sen for jag till pappa och hämtade min cykel som. För jag börjar 12 imorrn och har ingen skjuts till skolan, så jag måste cykla.

men nu ska jag göra studieuppgifter som jag har kvar att göra i no. pusss!

sjuk..

2009-06-04
är hemma idag för jag har ont i halsen och i huvudet, har haft on i halsen ett ganska långt tag nu. Så jag och pappa ska till vårdcenralen och kika på den kring 3.
Idag har jag typ bara sett The simpsons som jonte har, ska fortsätta se de också. Finns ju inget annat att göra, haha.

yeah

2009-06-03
blev väl inte sååååååå lyckad kväll, satt och såg då dom sjöng osv på christina. Sen mötte vi upp några, vi skulle gå till discot, men alla som hade band fick komma in gratis, annars skulle de kosta. Så vi pallade inte betala 80 kr. Så vi satte oss i foajen och prata osv tills vi fick skjuts hem.

men nu ska jag sova, sov gott!

funny

2009-06-03
Sitter och chillar och väntar på maten.

Idag så har de varit skola, vi fick sluta en halvtimme tidigare! Så då for jag och mimmi in till stan och kikade. Hittade en examens klänning jag vill ha, men vi får se.
Sen gick jag till mamma och har inte gjort så mkt. Ikväll vare tydligen ett ''disco'', för 9;orna hade ju gala kväll ikväll, så då hade dom tydligen anordnat ett disco för alla, de var de jag fick höra. Så jag mimmi och hanna ska dit en sväng och titta, blir nog inte borta så länge, för de är ju skola imorrn.

Nej men nu är maten klar, puss på er alla! :)

2cool

2009-06-01
ska nog gå och lägga mig i sängen, fastän jag har sovmorgon imorrn. Till kl 9 faktiskt! Då ska fellan skjutsa mig på sin mopeppeeded. Måste också leta gympa kläder, hoppas jag inte har glömt som hos pappa, då blire inte kul... har också tappat bort en svenska bok, de är inte heller kul, för då måste jag betala 100 spänn till skolan imorrn ;(

aja, nu ska jag packa kläderna sen gå i sängs, puss & kram!

färdig

2009-06-01
har just pluggat klart, känns skönt som fan! har provet imorrn, akustik och optik.

Idag har jag vart på skolan, fick sluta en halvtimme tidigare. Så då gick jag från skolan till mamma i stan, jag har bara pluggat och gått på stan sen pluggat igen, kul! NOT.

Nej men nu sk ajag se tv och äta lite glass. PUSS!