plugg

2012-04-29
Jag hatar att plugga matte, det suger!!! speciellt matte D, usch!
Nu har jag tänkt ta en paus och se SATC, det är jag värd...

sunny

2012-04-29
Vakande just före tio idag och har nyss ätit frukost, så nu är jag mätt och belåten.
Ska chilla nu ett tag, sen så ska jag ut på en springtur. Man borde ju passa på nu är solen lyser :D

00:23

2012-04-29
Kvällen har bestått av mys med jessan och jossan, vi har sett film, pratat och bara myst.
Nu har jag intagit sängläge och ska sätta på några avsnitt av SATC och sen sova. Har bestämt mig för attt fara ut och springa imorgon eftersom enligt yr.no, så ska det vara strålande sol :D
Jacqueline och Linus från idag!

new shit

2012-04-28
Varit på stan med morsan idag, jag köpte ett linne och ett par jeans. Resten av kläderna på bilden är mina senaste köp, älskar dom blåa shortsen! Sitter grymt bra på :D
Men nu ska jag hoppa i duschen och sen bege mig för att vara med jessica och jossan!

tjejkväll

2012-04-26
Drar på tjejkväll på stan med elin, får se om jag hittar något fint :D Blir nog mest att bara titta, men nu ska jag skynda mig lite eftersom elin väntar, fin gumman har ju tagit körkortet. Så det blir premiär åkning med henne!

sunday

2012-04-22
Kom nyss hem från en prommis med mamma, ska snart hoppa i duschen och sen tända några ljus för att se film! Får se vilken rulle som spelas hemma hos Hedlunds ikväll.
Annars så har jag fått veta att jag har fått sommarjobb, så grymt skönt att veta det. Så jag slipper gå runt och hoppas på att inte vara arbetslös :D hihi

FREDAGGGGG

2012-04-20
Nu är det äntligen fredag, fan va jag har längtat!! Var nyss ute och sprag med min bror, vi var ute i ca 1½ timma. Känner mig grymt duktig och det är så himla mycket skönare att springa ute än att springa inne på band i gymmet.
Men nu ska jag duscha och sen städa lite inför ikväll, för då ska jag vara med brudarna från gamla klassen hemma här!

19:40

2012-04-18
Surströmmingen satt fint i magen, nu ligger jag och ser tv. Funderar vad jag ska göra nu för att fördriva tiden, så om någon har nått tips, skriv gärna :D

the oc

2012-04-18
Ligger i sängen och ser OC som går på tv, ska snart hoppa i duschen. Sen ska jag och bror iväg till pappa och äta surströmming!

coldplay - charlie brown

2012-04-18

tisdag, 13:09

2012-04-18
Slutade somsagt 11.35 idag och det var sjukt skönt! När jag kom hem från skolan så åt jag en sallad och en liten skål med yoghurt och flingor, kollade även på lite SATC. Men nu ska jag dra mig mot korpen, tänkte göra bort träningen nu på dagen, så slipper jag göra det ikväll!

sleep tighgt

2012-04-17
Såg nyss klart desperate housewives och GCB, jätte bra som vanligt. Känner att jag är en serie narkoman, men tycker mer om att se serier än filmer! Visst finns det undantag, men serierna övervinner nästan allt, hehe.
Men nu ska jag lägga mig och sova, börjar 8.10 imorgon, fast slutar 11.35. Så jag klagar inte, godnatt mina fina läsare!!

Så sjukt skönt att sova med en sändär ögonbindel/lapp(?)

the fire

2012-04-17
Sitter och lyssnar på musik och chillar lite, ska snart börja bege mig mot korpen. Får se vad jag kör idag, kanske lite rumpa!

one tree hill

2012-04-16
Såg nyss klart sista avsnittet av oth, åh va bra det var!! Ni som inte har sett one tree hill, gör det! Jag har redan bestämt mig för att börja se om serien :D

tea

2012-04-16
Kom nyss hem från ett sjukt jobbigt pass på korpen, sprang i 40 min + några dödande magövningar, men nu känner jag mig riktigt nöjd med mig själv. Så jag belönar mig med en fet kopp te och en skink bit eller två + det sista avsnittet av oth(............)!

monday

2012-04-16
Idag var första skoldagen efter lovet och jag kan säga er att jag var inte taggad på att stiga upp, hade gärna legat kvar någon timma till! Men det som fick mig på bättre humör var att jag inte har någon prov att plugga till i veckan, + att det kommer att utgå några lektioner, så jag kommer sluta 11.35 på onsdag och 10.10 på fredag! asniceeeeee
Men nu ska jag göra mig klar och börja bege mig mot korpen!
Längtar så sjukt mycket till sommaren, när man kan gå i värmen med snygga outfits och brun brända ben! åh varför kan det inte bara bli sommar nuuuuuuuuu???






17:25

2012-04-15
Igår firade vi fina Julia som har fyllt 18, det var riktigt kul! Många skratt och glada människor :D
Nu ska jag gå och göra mig lite middag och sätta mig och se någon serie!

there's only one tree hill.

2012-04-12
Har städat hela mitt rum och stoppat in alla mina kläder i garderoben och nu är jag nöjd.
Dagen har spenderats med min fina, vi gjorde ingenting speciellt eftersom vädert sög ute + att vi inte hade någon bil att ta oss någonstans med. Så vi chillade mest!
Vad som händer ikväll vet jag tyvärr inte, mest troligt blir det att se klart one tree hill. Har dom sista tre avsnitten att se och jag gruvar mig lite, vill inte att det ska ta slut för alltid :(:(
Men nu ska jag försöka dra mig till korpen, har absolut ingen motivation till det, men känner att jag måste! haha Har ätit för mycket godis och annat gotta för att hoppa kunna över det!!

closer

2012-04-10
Gårkvällen spenderades med fina brudar, vi pratade, drack te och såg på film.
Idag så har jag hunnit vara på stan och även storhandlat, tyvärr fick jag inte med någotnting hem. Men jag ska till luleå imorgon, så får spara mig tills dess. Då ska jag köpa hårfärg, min utväxt är inte nådig!!!

easter

2012-04-09
Jag har varit riktigt dålig på att uppdatera nu under påsk, men har varit utomhus och på olika stugor. Så jag har inte haft tillgång till dator, jag har inte heller tagit några bilder... Men det ska bli bättring på det nu!
Men om jag ska sammanfatta min påsk så har den innehållt mycket mys med pojkvän, goda middagar och grymt fint väder, bastu och badtunna!

torsdag, 21:27

2012-04-05
Dagens brunch var gudomligt gott! och sällskapet var inte helt fel det heller :D
Till middag åt jag surströmming, har börjat lära mig att äta det nu och det är faktiskt ganska gott!
Ikväll ska jag vara med martin och vad vi hittar på ät fortfarande oklart, men nu ska jag fortsätta att se revenge med marianne och äta cheeseballs.

10:54

2012-04-05
Vaknade kring 9 idag och nu ska jag gå och börja göra min iårdning, för jag ska på brunch med mina fina brudar! Senare ikväll så ska jag fara och äta middag med martins släkt!
gammal bild!

satc

2012-04-04
Jag har bestämt mig för att börja se sex and the city, minns att jag började se det för länge sen. Men jag kommer inte ihåg någonting av det, så det kommer jag att sysselsätta nu när vi har lov och jag har tid att bara slappa!

converse

2012-04-04
Beställde nyss ett par efterlängtade vita converse, längtar somfan tills dom kommer! Är sjukt less mina gamla och trasiga, dom håller bokstavligen falla i bitar!
Men nu ska jag äta, räksallad på g!

jofama by Kenza

2012-04-04
Grymt nöjd!!

easter break

2012-04-04
Äntligen har vi fått påsklov och jag har ingenting att plugga under lovet, så jag ska bara slappa och ta det grymt chill.
Mina shorts som jag har beställt är även kommit och jag kunde inte ha varit lyckligare!
Bra start på lovet :D
Men nu ska jag se Eller DeGeneres show och äta chokladbollar, visar vilka short det är senasre idag :)

tisdag

2012-04-03
Min dag har bestått av en massa plugga, men nu känner jag mig färdig och ska snart fara och träna.
Ikväll ska jag se DH, GCB och bara chilla. Ska inte tänka på att vi har prov imorgon, utan endast tänka attt vi får lov! :D haha

2036

2012-04-02
Kom nyss hem från gymmet, körde först lite kondition och sen mage + rumpa. Det känns alltid så skönt att komma hem efter ett gympass. Men om det är bra väder imorgon så far jag nog ut och springer.
Men nu ska jag hoppa i duschen och sen ska jag se Horrible bosses, har hört att den ska vara bra !!

Vill ha sommar så jag kan köpa fina träningskläder :D






photography

2012-04-02
Har foto a just nu och jag har absolut ingenting att göra, är klar med det vi skulle göra och har även hunnit gjort lite extra. Men vi slutar om typ 20 min, så får vär sysselsätta mig med annat!

Försöker lära mig photoshop..hehe

Sunday

2012-04-01
Såg nyss klart New Years Eve, kanske inte den bästa jag har sett. Men den var jätte gullig och Ashton Kutcher är ju inte helt fel helle.. hehe!
Men nu ska jag lägga mig och sova, har ganska soft dag imorgon, först Foto A, sen matte i typ en halvtimma och sen ska vi se teater och sen matte i 20 min igen.
NATTI



you deserve it

2012-04-01
Var ute och sprang i undefär en timma nyss, fan så skönt det var! Har bestämt att jag ska börja fara ut och springa i ca en 1h minst 4 ggr i veckan, men helst så ska det ju bli mer! BEACH 2012, here I come!!!


ombré

2012-04-01
Har fått någonting för ombré hår, tycker det är assnyggt. Speciellt Leighton Meesters.

chemistry

2012-04-01

Gårdagen spenderades med martin, först gjorde vi middag och sen for han och tränade. Då passade jag på att se lite tv och bara chilla, sen efter han hade tränat så får vi ut och var med några.

Dagen kommer mest bestå av plugg och jag kan säga er att kemi är verkligen inte min grej.. Men nu vill jag bara få det bortgjort! Så det är väl dags att gå och börja nu!